Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • logo altındaki ısınma sorununa birşey söyleyemeyeceğim ama hdd sorunu bence kesinlikle yazılımsal sorun olarak görülüyor. benim eski masaüstü bilgisayarımda aynı sorun vardı. bilgisayarda hiç işlem yapmama karşın sürekli hdd işlem yapıyordu. Ama virüs tarayıcı bir sorun bulamıyordu. En sonunda format attım ve bu sorun anında ortadan kalktı. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanak

quote:

Orjinalden alıntı: abbet

walla arkadasım bence direk değişim şansın varsa değiştir derim ben teknik servisle falan uğrasma aynı sorunu tekrar yaşarsan o zaman başka modellere yönelmeyi deneyebilirsin. ben sp22t modelini kullanıyorum ve hdd ile ilgili ses yada benzeri bi sorunla karşılaşmadım maşşallah dut yemiş bülbül gibi benim tavsiyem direk değişim yaptır ve aynı durumla karşı karşıya kalırsan başka bi modele yöneL...

abbet acaba sende de yüksek performansta çalışırken lg logosunun altında ısınma oluyormu? bu çok dikkatimi çekti. HDD açılıştan sonra yarım saat kadar işlem yapmıyormu sende? acaba bu bilgisayarda yüklü gelen programlarla alakalı olabilirmi, her açlışıta virüs vs taraması yapıyor olabilrmi?

evet kardeş bende şimdi farkettim LG logosunun olduğu yerde ısınma var ve ne gariptirki sadece orada var. ama bunun bir problem teşkil edeceğini sanmıyorum. çünkü abartı derecesinde değil bu ısınma. HDD ile ilgili sorununa gelince ben o sorunu yaşamıyorum. zaman zaman hdd den ses geliyor elbetteki ama bu KESİNLİKLE senin tabir ettiğin şekilde değil. ( zaten hdd den hiç ses gelmiyo desem yalan konuşmuş olurum ). ben aldığımdan beri bir kaç defa format attım ve kendi programlarımı kurdum. ( örneğin pc ile gelen nortonu kullanmıyorum onun yerine kaspersky kurdum. ) yaklaşık 20 tane program yuklu içerisinde ( photoshop, limewire, c++, microchip assembly, proteus, office 2007 bunlardan bir kaçı) yuksek performansta da çalıştırdığım zaman kasılmalar yaşıyorum fakat bu işimi engelleyecek derecede değil. umarım logonun ordaki ısınma olayı ekran ile ilgili bir problem çıkarmaz. bir kaç defa formatlamayı dene bu işi iyi bilen bir abimden bu tavsiyeyi almıştım. çünkü yeni hdd ler birkaç format sonrası açılırlarmış ( ne kadar doğrudur onu bilmiyorum ama kaybedecek bişeyin olmaz sanırım bir de öyle dene bakalım olmadı değişim yaparsın.)

• Arkadaşar bende lg e 500 22t sahibiyim.Laptopun arkasında 2 ram slotu var.Cpu z ile baktığımda 3 slot gözüküyor.Bu cihazlarda kaç ram slotu var acaba? Klavyenin altındada 1 slot olma ihtimali varmı ?
  • Kullanıcı el kitabında da 1 tane olduğu yazılı
    Bende de 3 gösteriyor ama
    Ram slotunun erişilemeyecek bir yere koymaları da mantıksız yanii
  • Arkadaşlar kulaklık taktığınızda aldığınız ses nasıl? Kulaklık taktığımda çok az ses geliyor kulaklıklardan bildiğiniz bi ayar varmı? 5.1 ses sistemimi sorunsuzca kullanabiliyorum ama kulaklık takmam gereken durumlar oluyor kulaklık taktığımdada çok az ses alıyorum.
  • Arkadaşlar uzun süredir LG notebook ların araştırdım. YArdımlarınız ve yorumlarınız için öncelikle çok teşekkürler. 4 Ocak akşamı da gittim kendime uap33t modeli bir tane e500 aldım şu ana kadar ciddi anlamda test etme şansım olmadı ama genel çalışmasında bir problem yaşamadım ve şu an da çok memnunum makinadan. ben daha çok cad cam programları üzerine test edeceğim makinayı. test sonuçlarını buraya yazarım isteyen ve merak eden arkadaşlar olursa. Tekrardan çok teşekürler yorumlar için.
  • arkadaslar verdiginiz bilgiler icin cok sagolun. size sunu soracam ekran kartının perf. ve hoparlorunun sesi nasil guclu mu? mesela crysis perf. bahsedebilirmisiniz? tşk...
  • arkadaşlar ls 50a model Lg notebook un space tuşu ortadan ikiye kırıldı.
    bunların parçalarını nereden nasıl bulaiblirim.
    bilen arkadaş varmı acaba??

acilen yardımlarınızı bekliyorum.

mail atabilirsiniz : emrehanci1979@yahoo.com

saygılarımla...
  • E500-GA290T
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30970

Ben de Lg nin bu modelini almış bulunmaktayım,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9AA362CCF -- 10 Ocak 2008; 19:51:28 >
  • LG E500 Direkt link :http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31095

Datron TW7A Direkt link :http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1144&IID=100197

İki model arasında kararsızım.

Hangisinin ekran kartı daha iyi ? Lg nin Ekran kartı dahilimi haricimi ? turbocash varmı

• Hayırlı olsun
    Benimkinin işlemcisi bir üst modelini almışsın aynı fiyat ( Bende T5250 var )

Buna 1 GB da ram aldıysa süper oluyor

quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM

E500-GA290T

• Arkaşlar , E500 de hiç System Control Manager programıyla ilgili sorun yaşayanız var mı..
    Defalarca kurup kaldırmama rağmen program çalışmıyor normal gözükmesine rağmen... (Format attım bir süre çalıştı şimdi gene yokk)
    Böyle birşey için servise taşımak istemiyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.. Selamlar..
  • arkadaslar yaklasık bir hafta kadar önce ben de LG E500 G.A210T modelini aldım. 1gb ram de ekledim canavar gibi oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baylan

Arkaşlar , E500 de hiç System Control Manager programıyla ilgili sorun yaşayanız var mı..
    Defalarca kurup kaldırmama rağmen program çalışmıyor normal gözükmesine rağmen... (Format attım bir süre çalıştı şimdi gene yokk)
    Böyle birşey için servise taşımak istemiyorum. Umarım yardımcı olabilirsiniz.. Selamlar..

o programın ne işe yaradığını anlamış değilim. system trayda gözüküyo fakat sağ klik yaptığımda exit ve about dışında bişi çıkmıyo haybeye duruyo gibi bilen varsa ne işe yaradığını söyleyebilir mi???
  • FN tuşlarını kullandığında ekranda simgeleri çıkıyor
    Ses kısıp açarken
    parlaklık arttırırken

Touchpad açıp kapatırken

gibi durumlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE
    Hayırlı olsun
    Benimkinin işlemcisi bir üst modelini almışsın aynı fiyat ( Bende T5250 var )
    Buna 1 GB da ram aldıysa süper oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: DeeP__DReaM
    E500-GA290T

Teşekkür ederim,,,vistayı silip xpyi kurdum ben,,,yakın bir zamanda da rami 2gb yapıp çift çekirdek performansını daha iyi görmüş oluruz,,,

Diğer notebooklarda var mı bilmem de notebook çalışırkan ekrana bakarken hem açılan proğramı hem de kendi yansımamızı görüyoruz,,,markayla mı alakalı modelle mi alakalı ya da notebooklar ile alakalı bişey mi acep???

• quote:

FN tuşlarını kullandığında ekranda simgeleri çıkıyor
    Ses kısıp açarken
    parlaklık arttırırken

Touchpad açıp kapatırken

gibi durumlarda

System Control Manageri çıkış deyip kapadığımda da çalışıyo FN kombinasyonu ? :S :S
  • Sys Co Ma kapalıyken FN tuşların hepsi çalışır

Ama sadece Touchpad açılıp kapanmaz

Böyle bir ilginçliği var denersen anlarsın

quote:

System Control Manageri çıkış deyip kapadığımda da çalışıyo FN kombinasyonu ? :S :S
  • quote:

Sys Co Ma kapalıyken FN tuşların hepsi çalışır

Ama sadece Touchpad açılıp kapanmaz

Böyle bir ilginçliği var denersen anlarsın

quote:

walla bende touch pad de çalışıyo. sadece görsel olarak çıkan animasyonlar çıkmıyo. sese mudahale ediyo touch pad açılıp kapanıyo ( fakat touch pad kapandığı zaman uzerinde çarpı işareti yok ), ekran çözünürlüğü değişiyo FN kombinasyonuna dair ne varsa çalışıyo yalnız dediğim gibi animasyonlar yok ses açma kapama seviye göstergesi vs. gibi... galiba benim dururumum daha ilginç

• Tekrar yazıyorum
    SYS KO MA prog saatin yanında çıkış ile kapatın

FN + F3 ile de touchpad i açıksa kapatın kapalıysa açmayı deneyin
    Sonra görüşelim

FN tuşlarının hepsi çalışıyor evet bunu herkes biliyor
    Ancak touchpad açıksa kapanmıyor kapalıysa açılmıyor
    Dediğim şey bu

System control manager kapalıyken deneyceksiniz unutmayın
    Hadi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 13 Ocak 2008; 19:21:21 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.