Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Ben ana sayfadaki vatan bilgisayar bannerine göre konuşuyorum.Eğer bu üründe de %25 indirim varsa büyük indirim yani.%25 büyük rakam.

Bence üzülme.Kısmet bu.Ben 26 Ocak'ta evleniyorum.VESTEL'den buzdolabı aldım geçen Aralık sonunda.Ocağın birinci haftası belli modellerde buzdolabı alana bulaşık makinesi bedava kampanyası çıktı Aldığım yere gittim neden beni uayarmadın diye.Adam kem küm etti ama tabi sonuç çıkmadı.Böyle şeyler hep oluyor ve de olacak da.

haklısın kardeş kısmet işte ben de dolar yükseliyo diye alıyım dedim indirm yaptılar :D neyse artık bi bardak soğuk su iyi gelir heralde hayırlı olsun dolabında düğününde

• Bak işte üzülmemek lazım.Üzülüp ne olacak?2006 Aralık'da DELL 6400 AD12'ye 2100 YTL para saydım ben Hem de CORE DUO 1,66 ghz işlemcili,X1400 vgalı ve 1 gb ramli alete.Sen bu zarara bak
  • valla haklısın seninkide amma kerizlikmiş canıııım :d boşver kardeş senin hayat bileşken bayaı bi büyükmüş demekki (yediğin kazıkların bileşkesi ya)
  • quote:

Orjinalden alıntı: screamofjustice

valla haklısın seninkide amma kerizlikmiş canıııım :d boşver kardeş senin hayat bileşken bayaı bi büyükmüş demekki (yediğin kazıkların bileşkesi ya)

Kazık değil hocam O zaman fiyatlar oydu.Tıpkı zamanında 32 mb agp kartın 200 usd etmesi gibi Ama tabi bunlar hep tecrübe tabi ki.
  • haklısın kardeş şaka yapıyorum önemli olan o zaman ki fiyatı tabiki öteki türlü karşılaştırma çok saçma olur hadi eyvallah
  • arkadaslar herkese saygılar vatan da lge500 ün kampanyasında sanırım tüm ürünler satılmıs listeden çıkartmışlar. otto kardes üzülme sen 6400 e 2100 vermişsin ben 2 yıl önce şubatta dell 6000 e 1600tl peşin vermiştim. ama sağlam makinaymıs sorunsuz kullandım. şu anda kampanyadan e500 aldım bakalım şimdilik iyi gidiyor. ama makinayı birde xpde denemek istiyorum. sizlerden ricam lg E500 e xp kuran varsa xp driverlarının linkini atabilirmi yada bi yere yükleyip lingi gönderebilirse hepimizi driver aramaktan kurtarır
  • quote:

Orjinalden alıntı: geronimo10

arkadaslar herkese saygılar vatan da lge500 ün kampanyasında sanırım tüm ürünler satılmıs listeden çıkartmışlar. otto kardes üzülme sen 6400 e 2100 vermişsin ben 2 yıl önce şubatta dell 6000 e 1600tl peşin vermiştim. ama sağlam makinaymıs sorunsuz kullandım. şu anda kampanyadan e500 aldım bakalım şimdilik iyi gidiyor. ama makinayı birde xpde denemek istiyorum. sizlerden ricam lg E500 e xp kuran varsa xp driverlarının linkini atabilirmi yada bi yere yükleyip lingi gönderebilirse hepimizi driver aramaktan kurtarır

T7700 işlemcili E500'den mi aldın?Kaç ytl'ye aldın?
  • otto vatandan aldım. kampanyanın ilk günü %25 indirimle 1517ytl ye mal oldu.
  • quote:

otto vatandan aldım. kampanyanın ilk günü %25 indirimle 1517ytl ye mal oldu.

Hocam çok uygun fiyata almışsın hayırlı olsun.Keşke ben de kampanyadan faydalansaydım ama ben takas artı para şeklinde aldım forumdan sıfır açılmamış kutu olarak.
  • teşekkürler hayırlı olur inşallah sana da hayırlı olsun vista olarak mı kullanacaksın makinayı xp ye cevimeyi düşünüyormusun
  • Şuan vista ile bir sıkıntım yok.Tabi FM MANAGER 2006 türkçe yamasını çalıştırmaması dışında VISTA'da kalacağım gibi görünüyor şuan.Bir de bir arkadaş asus t7500 işlemcili bir laptop almıştı.recovery kısmını silip xp pro kurdu.makine sanki hızdan kaybetti gibi geldi bana ki kendi de öyle söylüyor.O yüzden ben daha önceleri yaptığımın aksine recovery kısmını silmeyi düşünmüyorum.HDD de böyle tek parça kalsın nasıl olsa philips 400 gb 3.5" harici hdd var.
  • ben recovery kısmını silmeden hazır bi yerden driverları bulursam xp kurmayı düşünüyordum fakat dell 6000 de recovery kısmanı silmeden de olsa xp yi kurup harddiski bölmüştüm birdaha recovery yapamamıstım bu makinadada basıma aynı sorun gelirmi bilmiyorum. suan da bu sekilde devam ederim herhalde senin de yedekleme kapasiten oldukça iimiş kolay gelsin iyi aksamlar
  • bu laptopu tv ye renkli bağlayabildiniz mi?eğer becerebildiyseniz hangi tip uca sahip kablo ile.

bilmeden teorik olarak pal b-g seç felan demesin arkadaşlar.deneyenlerin cevaplarını bekliyorum.
  • bnm cam ile olan sorunum cam açılınca karıncalı gösteriyo çözüm vrsa mtlu olurum

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

@OTTO VON BISMARCK

valla kardeş tam bilmiyorum buraya bir bak bikaç link vermişler ingilizcen yeterliyse bakarsın o linklere

http://www.chip.com.tr/forum/Vista-32-bit-4-Gb-sorunu_t36955.html

@terapi1905

ne gibi bir sorunun var cam de?bazıları çözdüler abbet ve benimki artık hiç görmüyo kamerayı..senin sorunun ne şekilde?

• beyler herkese iyi geceler e500ün bluetooth unu kullanan varmı? pc suite kullanarak veri alışverişi,bilgisayardan cep e veri gönderilimi yapılıyor fakat cepten bilg.veri göndermek istediğimde bağlanamıyor. bluetooth ayarlarından aygıtların bilg görmesine izin ver dedim ancak sorun çözülmedi bu sorunla karşılasan varmı içimizde acaba...
  • quote:

beyler herkese iyi geceler e500ün bluetooth unu kullanan varmı? pc suite kullanarak veri alışverişi,bilgisayardan cep e veri gönderilimi yapılıyor fakat cepten bilg.veri göndermek istediğimde bağlanamıyor. bluetooth ayarlarından aygıtların bilg görmesine izin ver dedim ancak sorun çözülmedi bu sorunla karşılasan varmı içimizde acaba...

ben kullandım iki şekilde de bi sorn çıkarmadı aletle ya da ayarlarla alakalı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Şuan vista ile bir sıkıntım yok.Tabi FM MANAGER 2006 türkçe yamasını çalıştırmaması dışında VISTA'da kalacağım gibi görünüyor şuan.Bir de bir arkadaş asus t7500 işlemcili bir laptop almıştı.recovery kısmını silip xp pro kurdu.makine sanki hızdan kaybetti gibi geldi bana ki kendi de öyle söylüyor.O yüzden ben daha önceleri yaptığımın aksine recovery kısmını silmeyi düşünmüyorum.HDD de böyle tek parça kalsın nasıl olsa philips 400 gb 3.5" harici hdd var.

arkadaşın güç seçeneklerinde her zaman açık moduna bi geçsin eğer öyle değilse..baya etkiliyor eğer onunki en çok pil modundaysa

• Vistaya devam edeceğim.4 GB ramin sadece 64 bit işletim sisteminde görülmesi kötü ama.Neden 32 bit işletim sistemi için bir yama ya da güncelleştirme yayınlamazlar ki???
  • ya ısrar ile soruyorum acaba bu aletlerde tv outu renkli almayı becerebilen oldu mu?birde fan sizde de hiç durmadan çok düşük devirlerde çalışıyor mu?bu iki soruya yanıt arıyorum.
  • arkadaşlar ben de ikinci kez soruyorum bu alete kulaklık bağladığımda laptop dan hala ses gelmeye devam ediyor. MSI kontrol paneli de açılıo otomatik orda kulaklık seçiyorum denetim masasında da ses denetiminde kulaklık seçili. Bir fikri olan yok mu? Ayrıca ben vista yı kaldırıp xp kurdum onun driverlarından kaynaklanan bir problem mi acaba . Vista kullanan arkadaşlar siz de MSI mı açılıo otomatik olarak bi jak taktığınızda?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.