Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bageera

Lg uap44 kullanıcısyım.

kamera sabit olduğu için direk yüzümüzü gösteriyor. ( yüzümüzü direkt göstermemek için )

Lcd ekranı oynatmadan kameranın görüş açısını ayarlayabiliyormuyuz . ???

Varmı arkadaslar bir bilgisi olan.
  • Canım sıkıldı bir kaç test yapayım dedim beyler.Gerçi aldığım puanlar hoşuma gitmedi ama deneme oldu en azından.RECOVERY'li sistem yüzünde mi puanlar düşük yoksa güncel sürücü yüklersek daha mı çok puan alırız orası tartışılır tabi ki.Daha önce kullandığım MSI M675 laptoptaki GO7600 ekran kartının 3DMARK 2003 puanı 8527'ydi.Bu puana ve işlemci - ram farkına bakarsak recoveryli sistemde bir sıkıntı olduğu kesin beyler.Netten daha güncel driverlar aramak lazım.Sıfır şekilde XP veya VISTA kurulduktan sonra değerler daha da artacaktır.Sizden ricam siz de evde kendi 3dmark testlerinizi yapıp buraya yazarsanız çok iyi olur.Mesela XP kuranlar ile bizim vista puanları arasında fark ne derece?Bunları hep birlikte görelim beyler.

3DMARK 2003 PUANI

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

3DMARK 2005 PUANI

3DMARK 2006 PUANI

• BEN BU AKŞAM 34D MARK KASICAM SONUÇLARI SİZE İLETİRİM ARKADAŞLAR,VALLA BENDE HAYAL KIRIKLIGINA UĞRAMAK İSTEMİYORUM ACER 5920G MODELİYLE KIYASLAMA YAPMAMIZ LAZIM SONUÇ COK ÖNEMLİ BENIM İÇİN.PAYLAŞIMLARI BEKLİYORUM
  • Bendeki 3Dmark puanlarını pek dikkate almayın.Sonuçta sistemde virüs programı çalışıyor ve yığınla da program yüklü.Bir siteden aldığım 3Dmark sonuçlarını sizlerle paylaşmak istiyorum beyler.Bu kart için elde edilmiş değerler bunlar.Sonuçta bizde sıfır sistem kurduğumuzda sadece driverlar yüklüyken alacağımız puanlar bunlara yakın değerler olacaktır.

NVIDIA GeForce 8600M GS

Bellek : 128
    DirectX : 10
    3DMark01 : 16863
    3DMark03 : 6737
    3DMark05 : 4076
    3DMark06 : 2330
  • everestte ekran kartı 64bit çıkıyormuş doğruluğu varmı?????? bunlardaki 8600gs 8400ün overclocklu halimi??? bunu bi araştırın arkadaşlar. lg globalde e500 serisinde 8400gs kullanıldığı yazıyor. bu notebooku çok sevdim 2 gündür araştırma yapıyorum ama bu durum dikkatimi çekti biraz
  • Zannetmiyorum ama böyle olursa da büyük bir şok geçirdik demektir forumdaki uap44t kullanıcıları olarak.
  • Böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal dahi verilemez ki
    Yani bir yazılım nasıl olacak da camerayı hareket ettirecek üstelik de sabit çakılı olan camı

quote:

Orjinalden alıntı: bageera

Lg uap44 kullanıcısyım.

kamera sabit olduğu için direk yüzümüzü gösteriyor. ( yüzümüzü direkt göstermemek için )

Lcd ekranı oynatmadan kameranın görüş açısını ayarlayabiliyormuyuz . ???

Varmı arkadaslar bir bilgisi olan.

• Bu konuyu zaten daha önce tartışmıştık. LG E500 up22t 33t 44t li modeller 8600 gözükmesine rağmen 8400 ün overcloklu hali. Zaten test sonuçlarına bakarsanız normal bir 8600 kadar puan alamadığını göreceksiniz. Onun için boşuna diğer modellerin 8600 lü versiyonlarıyla karşılaştırmayın.

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Zannetmiyorum ama böyle olursa da büyük bir şok geçirdik demektir forumdaki uap44t kullanıcıları olarak.
  • arkadaş valla şok gecırıyorum sanki,8600 cipseti yokmu şimdi bunlarda.lg nın yaptıgı yanlış hemde buyuk yanlışş
  • merak eden arkadaşlarhttp://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp burdan bakabilir.
    model specifications a tıklayın, pc-notebook u seçin- modelnoyada e500 yazın. ve kendiniz görün. e500 serisi notebooklarda 8600gs yok?!?

şimdi herkes everestte 64bit(8400gs) olarakmı görüyor ekran kartını?

birde E500-UP22T kullanan birisi lütfen vista puanını yazsın. teşekkürler.
  • ABİ ONA BAKARSAN uap44T MODELİ ORDAKİ LİSTEDE BİLE YOK NE İŞTİR ANLAMADIM HAYAL KIRIKLIĞI :(
  • Selam arkadaşlar E500 serisinden bende yeni aldım ilk başta sizce neler yapılmalı ilerde sorun yaşanmaması ve makinenin daha iyi performans vermesi için
  •  [[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

8600gs olan başka bi model notebooktaki vista puanlarına bakın?
    kendinizle bi karşılaştırırmısınız? burayada yazın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepenk -- 31 Ocak 2008; 1:11:44 >
  • System Control Manager sorunu yaşayan aakadaşar var mı??

makinaya format attıktan bir süre sonra SCM çalışmaz oldu .. Bu arada fonksiyon tuşları çalışıyor ama barlar gözükmüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kepenk

merak eden arkadaşlarhttp://tr.lgservice.com/index_b2c.jsp burdan bakabilir.
    model specifications a tıklayın, pc-notebook u seçin- modelnoyada e500 yazın. ve kendiniz görün. e500 serisi notebooklarda 8600gs yok?!?

şimdi herkes everestte 64bit(8400gs) olarakmı görüyor ekran kartını?

birde E500-UP22T kullanan birisi lütfen vista puanını yazsın. teşekkürler.

Belirtilen bölümde 200 GB hdd de yok ama beyler.Mesela bizim UAP44T modelinde 200 GB HDD var.Ancak siteden bu modelle ilgili özelliklere baktığımda görüyorum ki maksimum 160 GB HDD var.en doğru bilgiyi sanırım LG GLOBAL'den alacağız.İngilizcesi iyi olanlar hemen mail atsın beyler.Neymiş bu ekran kartı görelim.Benim VISTA puanım 3.5 çünkü ve çok kötü bir puan bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 31 Ocak 2008; 15:47:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kepenk

8600gs olan başka bi model notebooktaki vista puanlarına bakın?
    kendinizle bi karşılaştırırmısınız? burayada yazın lütfen.

Tek kelime ile süper puanlar
  • Bu durumda bir de DELL 1520 8600GT T7250 laptop almadığıma pişman olmam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 31 Ocak 2008; 17:28:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Bu durumda bir de DELL 1520 8600GT T7250 laptop almadığıma pişman olmam inşallah

sürücü problemi olabilirmi otto? eğer sürücü problemiyle düzelirse hemen bi tane alırım seninkinden, her yönüyle güzel notebook. ama işte tek aklıma takılan ekran kartı oldu. diğer kullanıcılardamı 3.5 civarı alıyor acaba? kullananlar buraya yazsın ki fikir edinelim.
  • Hocam ben şimdi recovery ile kullanıyorum laptopu.Yani hddye full format atmadım.Hdd'yi formatlayıp driverları kurup bir benchmark alınırsa 3dmark tarzında puanlar belli olur.Ancak ben şuan için recovery silmek de istemiyorum recovery pek işe yarıyor çünkü.

Format atıp XP kuranlardan veya gene format atıp vistayı en baştan kuranlardan değerleri almak lazım.Bunun dışında iy laptop ama HDMI olmaması kötü bu kadar para verdikten sonra.Bir de ben blueray sürücü olmamasını bir eksiklik olarak görüyorum 2000 ytl segentinde bir laptop için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 31 Ocak 2008; 19:15:19 >
  • Gerçekten kafam karıştı ama beyler.EVEREST programında 64 bit olarak gözüküyor ekran kartı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.