Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bende öle duydum büyük ihtimallede doğru bende evdeyken pili çıkarıyorum ve sadece kabloyla bağlanıyorum ama ara sıra pili şarj edip boşaltırsan daha iyi oLur.
  • hyr bakmadım ben vista puanına zaten tek merakım o oldu aldıktan sonra baktım ve direk hayal kırıklığı..
  • e500 lerde piller sarj olurken pil tamamen dolduğunda cihaz pile giden gücü kesiyormuş ve pili devre dışı bırakıp şehir şebekesini kullanıyormuş diye duydum. Yeni nesil notebookların tamamında bu özellik varmış. Ama ben garanti olsun diye yinede çıkarıyorum
  • up44t kullanıyorum.

compex fuarında gamex X-Wishes Racing alanında oyunlarını gördüm tamamen gerçek görüntü üzerinde araba yarışı oynuyorlardı.

acaba bizim pc de de bu oyun oynanabilirmi.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDE LGE500 UP33T KULLANICISIYIM BU MAKİNEDEDE NVİDİA 8600M GS EKRAN KARTI VAR VE BEN BU EKRAN KARTIYLA Crysis İ ORTA SEVİYEDE TAKILMADAN VE SORUNSUZ SAATLERCE OYNUYORUM....
  • DOSTUM BENDEDE AP44T VAR VE BENDE ORTA SEVİYEDE SORUNSUZ OYNUYORM,FAKAT VİSTA PUANI DÜŞÜK SENİN KAÇ VİSTA PUANIN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: abbet

e500 lerde piller sarj olurken pil tamamen dolduğunda cihaz pile giden gücü kesiyormuş ve pili devre dışı bırakıp şehir şebekesini kullanıyormuş diye duydum. Yeni nesil notebookların tamamında bu özellik varmış. Ama ben garanti olsun diye yinede çıkarıyorum

en iyisi öyle işi garantıye alalım eyw kardeş
  • arkadaslar E500 serisi hakkında kafama takılan bazı noktalar var cevaplarsanız memnun olurum

laptoplarınızda ısınma sorunu var mı

dıs hoparlor sesı nasıl ( casper gıbı diildir umarım )

servisle daha once sorun yasayan oldumu ve servıs hızmetı nasıl

laptopta bulunan 802.11 abg wireless nasıl

şimdiden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

arkadaslar E500 serisi hakkında kafama takılan bazı noktalar var cevaplarsanız memnun olurum

şimdiden tesekkurler

öncelikle şunu söyleyeyim ben R400 kullanıyorum abimde E500

Onun leptopunu kullanıyordum ben almadan önce kendi izlenimlerimi aktarayım

1. Diğer dizüstülere göre ısınma sorunu nerdeyse yok diyebilirim gerçekten en büyük artılardan biri bu LG'nin

2.Hoperlor sesi kesinlikle kötü değil ama tabi çok üst düzeydede değil orta derecede diyelim

3.Aslında için en enteresan tarafı şu ki forumda pek kimsenin yolu LG servisine düşmedi ondan dolayı net kötü veya iyi demek yanlış olur diye düşünüyorum sadece yanlımıyorsam bir arkadaşın ufak sorunu vardı o göndermişti servise ve olumsuz olarak hiçbirşey belirtmemişti

4.Wireless meselesine gelince bağlanırken sorun yaşanmıyor sadece bende bir kaç kez olmuştu bazen kesilebiliyor ama herşeye rağmen Wirelessi iyi diyebilirim

Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 9 Şubat 2008; 15:10:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

arkadaslar E500 serisi hakkında kafama takılan bazı noktalar var cevaplarsanız memnun olurum

şimdiden tesekkurler

1. Diğer dizüstülere göre ısınma sorunu nerdeyse yok diyebilirim gerçekten en büyük artılardan biri bu LG'nin

2.Hoperlor sesi kesinlikle kötü değil ama tabi çok üst düzeydede değil orta derecede diyelim

3.Aslında için en enteresan tarafı şu ki forumda pek kimsenin yolu LG servisine düşmedi ondan dolayı net kötü veya iyi demek yanlış olur diye düşünüyorum sadece yanlımıyorsam bir arkadaşın ufak sorunu vardı o göndermişti servise ve olumsuz olarak hiçbirşey belirtmemişti

4.Wireless meselesine gelince bağlanırken sorun yaşanmıyor sadece bende bir kaç kez olmuştu bazen kesilebiliyor ama herşeye rağmen Wirelessi iyi diyebilirim

teşekkurler gayet aydınlatıcı oldu bi sorum daha var HDD den cızırtı gelmesı gıbı bır problem varmı ve ekran kalitesi nasıl

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Alfren

quote:

şimdiden tesekkurler

teşekkurler gayet aydınlatıcı oldu bi sorum daha var HDD den cızırtı gelmesı gıbı bır problem varmı ve ekran kalitesi nasıl

HDD den rahatsız edebilecek hiçbir ses gelmiyor

Ekran kalitesi içinde zaten biliyorsun işin içinde LG gibi LCD leri tartışılmayacak kadar kalieteli bir marka var ama yinede daha iyi bir ekran kalitesi beklenebilirdi sadece o konuda ufak bir hayal kırıklığı var bende

• ekran biraz soluk bencede.

başka bir kusur göremedim.

hdd sesi , fan sesi vs yok ısınmada yok. Şu an cok memnunum.
  • ya arkadaslar ben bırşey sorcam sizinde dıkkatınızı cekmıstır belkı oyundayken fln bu windows madia player dan şarkıları hangı tuşlarla degiştiriyoruz yada öyle bır tuş varmı araştıran oldumu
  • arkadaşlar lg e500-sap22t aldım.xp ye çevirdim.fakat modem sürücüsünü bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz.ACİLLL
  • http://r apidshare.com/files/90491322/MODEM.rar.html

yukardaki linke upload ettim modem sürücüsünü(boşluğu kaldırın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmnd -- 9 Şubat 2008; 22:41:04 >
  • slm arkadşlar bende e500 kulanıcısı olarak bi sorum olucak vistadan xp ye geçtim driverlerini lc com dan idirdim yükledim fıstık gibi oldu fakat kulalık girişine kulalık(yeşil ve mavi olan her iki giriş yeride ) veya ses sis taktıgınız zaman hem ses sisteminden hemde pc nin hoarlörlerinden ses geliyo jakları tam takıyorum uyarı veriyo jak takıldı diye fakat her iki yerdende ses geliyo cıldırtı nerdeyse pc yi parçalıycam :(:( yardımlarınız için şimdiden teşekürler
  • Anlaşılan en iyisi laptopları VISTA ile kullanmaya devam etmek.Umarım bir yama ile 32 bit işletim sistemi ile 4 GB ram kullanımına bir çare bulurlar.
  • bende vistayla kullanmayı tercih ettim ilk bakışta zorluk çekeceğim sandım ama 2 saat içinde tamamen kavradım.

bencede vistayla kullanın arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanzeki

Arkadaşlar memnuniyetle söyleyebilirimki, XP de kulaklık takınca hoparlörden ses gelme sorunu çözülmüştür. Yapmanız gereken kurduğunuz audio sürücüsünü kaldırıp şunu kurmanız ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_R185.zip. Bende kurulu olan sürücü sürümü 1.67 idi buradaki linkteki ise 1.85..Hadi kolay gelsin...

arii arkadaşa cevaben...
  • ewet yukledim arkadşalar sorun çözüldü yardımlarınız için çok teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.