Şimdi Ara

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
9
Favori
169.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler arkadaşlar sonunda bölebildim
  • arkadaşlar msn ,skype, camfrog hepsini aynı anda kullanıyorum.

acilen hepsini birden kapatmak istediğimde ne yapmam gerekiyor.
  • @sefapalut

e500 kullaniyorum. gecenlerde avemedia pcmcia cardbus pro tv karti aldim. analog kart. son derece guzel. hem analog anten ile yayin izleyebiliyorum hem de birlikte verilen kablo ile uydu aliciya bagliyorum canak anten ile izliyorum. uzaktan kumandasi radyo ve teletext var. son derece kullanisli. tavsiye ederim. yalniz vista driveri kutu iceisinden cikmiyor. avermedia sitesinden kucuk bir yama ile hallediyorsun. merak edersen urun su linke mevcut.
    http://www.avermedia.com/AVerTV/Product/ProductDetail.aspx?Id=170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnhkn -- 18 Şubat 2008; 22:21:26 >
  • ben usb olanlarından almayı düşünüyorum ama bu da fena değil acaba sen nerden ne kadara aldın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolkan33

ben usb olanlarından almayı düşünüyorum ama bu da fena değil acaba sen nerden ne kadara aldın???

1-2 ay kadar once gold bilgisayardan almistim. 100 ytlydi sanirim. surekli kullanmiyorum. arasira kullaniyorum. genis ve parlak ekranda ( e500) izlemek cok guzel oluyor. tavsiye ederim.
  • Ama Benim Bir yere Bağlama Gibi Bir Durumum Yok bana star show kanal d ntv tv8 falan çeksin yeter yurtta kalıyorum öle çanağa falan bağlanamam yani
  • Beyler, ben INTELLIGENT UPDATE'i WINDOWS PATCH için kullandığım zaman her yama yüklemesinden sonra GÜNCELLEŞTİRME SİSTEMİNİZ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL yazısı geliyor.Sorun nerde acaba?

[[[---LG E500 KULÜBÜ---]]]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 19 Şubat 2008; 12:30:29 >
  • merhaba arkadaşlar,
    ben de vatandan e500-up22t aldım.gerçekten güzel bi alet.ama num padi çalıştırmak için laptopu her açtığımda num locka basmak zorunda kalıyorum.acaba bunu düzeltemez miyim?yani vista başladığında kendisi numlocku aktif etse olmaz mı? biosta öyle bir ayar bulamadım.
    yardımlarınızı bekliyorum.
  • INTELLIGENT UPDATE kullanarak kamera yazılımını update ettim.İlk çalıştırmada ekran siyahtı ama resim çekince veya kamera kaydı yapınca bu işlemleri düzgün bir şekilde yapıyordu.Ancak bunları yaparken ekrandaki karartı gitmiyordu.Şimdi gitti.MSN'deki takılma da ortadan kaltı.
  • AHHHHHHHHH AHHHHHHHHHH Bİde Bende HARD Disk SeSi Olmasa Birde Başta xp Kurduysaydım dAHA Güzel Olucaktı ama napalım Kısmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Beyler, ben INTELLIGENT UPDATE'i WINDOWS PATCH için kullandığım zaman her yama yüklemesinden sonra GÜNCELLEŞTİRME SİSTEMİNİZ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL yazısı geliyor.Sorun nerde acaba?

şu resmin normal halini koysaydında bizde görseydik
    />

• num lock un açık olması için bios dan bi ayar yapman gerekiyodu diye hatırlıyorum nasıl yapıldığını da yazarım. Bu arada bende up22t var ve hem vista hem xp kurulu. İkisi de normal çalışıyo. Sorunu olan arkadaşlara yardım etmeye çalışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefapalut

Ama Benim Bir yere Bağlama Gibi Bir Durumum Yok bana star show kanal d ntv tv8 falan çeksin yeter yurtta kalıyorum öle çanağa falan bağlanamam yani

tamam yine kullanabilirsin. tvlerin uzerinde kullanilan seyyar kcuk antenler isini gorecektir. zaten kartin analog anten girisi var. ben uydu baglantisini ekstra bilgi olsun diye yazmistim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

quote:

Beyler, ben INTELLIGENT UPDATE'i WINDOWS PATCH için kullandığım zaman her yama yüklemesinden sonra GÜNCELLEŞTİRME SİSTEMİNİZ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL yazısı geliyor.Sorun nerde acaba?

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 19 Şubat 2008; 20:22:34 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Torinolu

quote:

/>

şu uyarıyı az sağa kaldır diycem ama sorun çözüldüyse artık imkansız galiba

sonu 685'li güncelleştirme mi o?

/>

• 685 nolu güncelleştirmeyi yüklememiştim.Şimdi yükledim ama gene aynı sonuç : GÜNCELLEŞTİRME SİSTEMİNİZ İÇİN GEÇERLİ DEĞİL.Bu sonuç neden böyle oluyor ki?

EKLEME : Güncelleştirme daha önceden sisteme yüklenmiş ise bu tür geri bildirim mesajları çıkıyordu daha önceki laptoplarımda.Sanırım bu yüzden olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 20 Şubat 2008; 11:07:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fibo_11235813

num lock un açık olması için bios dan bi ayar yapman gerekiyodu diye hatırlıyorum nasıl yapıldığını da yazarım. Bu arada bende up22t var ve hem vista hem xp kurulu. İkisi de normal çalışıyo. Sorunu olan arkadaşlara yardım etmeye çalışırım.

hocam bekliyorum yardımlarını
  • arkadaşlar bende lg up22t var bu ürünü yeni aldım. vista yüklüydü sildim yerine xp yükledim yanlız şu an bir sorun var kulaklığı takınca bilgisayrdanda kulaklıktan da ses geliyo.. yardımcı olursnız sevinirim
  • ÖNCEKİ SAYFALARDA ARADIĞIN DRİVER YER ALIYOR,Bİ GEZ BAKALIM,KOLAY GELSİN
  • anasayfada E500 kulaklık sorunu hakkında bi topik var
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.