Şimdi Ara

Lg f1 dual açılma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay kadar once aldıgım lg laptop'ımın bu kadar sorun çıkaracagını tahmin etmezdim.
    Önce hard diski bozulan laptop'ın harddiskinin değişim suresi için 1 bucuk ay sure verdiler bende dogal olarak
    gidip nasıl olsa bişey olmaz garanti bozulsada olur diye bi harddisk aldım
    Ama malesef gayet güzel çalışıyorken 2 gün once bilgisayarım açılmamaya başladı. Aslında açılıyor bios u geçiyor
    windows yükleme ekranında kalıyor. Heralde windows çöktü dedim format atmak için win cd si ile başlattım win kur
    açıldı fakat bu sefer tam yükleme ekranı açılacakken siyah ekranda köşede beyaz çizgi takıldı kaldı güvenli kiple
    açmayı deniyorum gene siyah ekran köşede beyaz satır cubugu yanıp sonuyor yani ne format atabiliyorum ne windows
    açılıyor tıkandım kaldım garantiye versem hard diski takerken kasa kapagını actım garantide gitti

Acaba sorun kolay çözümlenebilecek birşeymidir mesela bios update yapsam falan biosu çökmüş olabilirmi ( nasıl yapılır bilmiyorum gerçi)
    yoksa büyük ihtimal board tan yada herhangi parçadanmı kaynaklanmıştır bana akıl verebilecek birileri varsa simdiden çok teşekkür ederim...

• yokmu bi çare derdime
  • eğer kasa kapağını açtığın bir şekilde belli olmuyorsa açmadım diye götürürsün ve garantiye girer. ama hiç denemedim ve yasalmı bilmiyorum ama yapıldığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Ağustos 2007; 23:02:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.