Şimdi Ara

LG F12B8TDP5 Çamaşır M. Alınır Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, hepsiburada'da 1000 liraya inverter motorlu bu alet satılıyor. Fakat ne kadar aradıysam da tambur hacmini öğrenemedim. 63 lt ise hiç düşümeden alıcam. Siz bu makineye ne dersiniz? alınır mı, tambur hacmini bilen var mı?

• Hiç bulaşmayın derim. Malzeme kalitesi rezalet, içi de küçük. Ben de tam litresini bilmiyorum ama tahminimce en fazla 55lt civarında.

En fazla 3-4 yıl kullanıp çöpe atarsınız.

LG alacaksanız alacağınız seriler F1281TD, F1481TD, F14A7FDS olabilir. Bu saydıklarım LG'nin donanım ve kalitesini hissedeceğiniz modellerdir. Bunun dışındakiler çöp, sadece kampanyalarla eritilsin diye üretilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Hiç bulaşmayın derim. Malzeme kalitesi rezalet, içi de küçük. Ben de tam litresini bilmiyorum ama tahminimce en fazla 55lt civarında.

En fazla 3-4 yıl kullanıp çöpe atarsınız.

LG alacaksanız alacağınız seriler F1281TD, F1481TD, F14A7FDS olabilir. Bu saydıklarım LG'nin donanım ve kalitesini hissedeceğiniz modellerdir. Bunun dışındakiler çöp, sadece kampanyalarla eritilsin diye üretilmiş.

Çok teşekkürler candogan, o zaman Lg'yi listeden siliyorum. daha önceki yorumlarınızı da baya bi okudum, muhtemelen 1000 liraya Profilo CM121K0TR ya da CM101K0TR alacağım. Yardımlar için tekrar tekar teşekkürler büyük üstat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.