Şimdi Ara

LG F700B goruntusundeki bombe...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar F700B Monitor aldım, bu benim ilk flat monitorum... Duz kare guzel, lakin ekranın ortası içeriye dogru bombe yapıyor gibi geliyor gozume... Sanki ekrana baktıgımda bir derinlik hissi yaratıyor... Bu normalmidir..?

• Arkadşım öncelikle hayırlı olsun gerçekten güsel bir monitör almışsın.. Bende yaklaşık 2 yıldır aynı monitörü kullanmaktayım ve çok memnunum..Soruna gelince,evet monitöre alışana kadar sanki içeriye doğru bombeliymiş gibi geliyor ancak alıştıktan sonra gayet düz ve hoş görünüyor..Hatta bu sefer diğer monitörler aşırı derecede dışarıya bombeli görünüyor(sanki dışarı doğru patalayacakmış hissi uyandırıyor insanda) (:
  • Tesekkurler arkadasım, icim rahatladı... Monitoru aldıgım firma hakkında bikac elestiride bulunmustu arkadaslar, bende birde monitorde bu iceri bombe gorunusu gorunce neredeyse bu bozukmu die firmaya yollayacaktım... ama saolsun bikac arkadas ve sende aynı yorumu yapınca icim rahatladı...
  • Walla kenarlarda bombe olmasından daha iyidir:) Şaka bir yana ortadaki içe bombe göz yanılmasından başka bişiy değil. Hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çizik cam - samsung crt
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.