Bildirim
Lg G Flex & G2 Mini
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Flex ile arasında fiyat farki olması lazim flex daha iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G2 den daha iyi bir telefonu adi minisi ile kıyaslıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G Flex türkiyede satışı yok bende geçen ay bakınıyordum alcaktım forum istanbulda nereye gittiysem elimizde yok dediler en son media markta birisi türkiyede bu telefonun satışı yok bak stant ta bi tane var reklam amaçlı gönderildi falan yurt dışından getirte bilirsin dedi sadece.
ONLARIN YALANCISIYIM :) -
merhaba bende lg g flex düşünüyorum. gittigidiyor da satılıyor ama -
vatanda ve teknosada türkiye garantili var. -
turkiyede var hepsiburadadan aldim hatta kargo sabah gelecek. vatan ve teknosada yok arayip bilgi aldim ordan biliyorum :)
henuz gelmedi fakat youtubedan bir suru video izledim g flex ile ilgili ve her anlamda harika bir cihaz oldugunu gordum tabi ekran konusunda takinti varsa o haneye eksi yazabilirsiniz. onun disinda bataryasi g3 ve g2den iyidir fiyati da distributor garantili 1478tlye aldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mike4peace -- 5 Kasım 2014; 0:26:40 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
fiyat farkı var evet ama flex bataryası yüksek mah g2 ise daha kullanışlı kararsızlığım bundan dolayı -
G flex i 2 aydır kullanıyorum. 1499 liraya almıştım ama şu an g3 32 gb lar 1700 e kadar düştü. Telefonumdan memnunum ama kılıf konusunda ve video cekerken odaklanma konusunda sıkıntılarım var. O yüzden şimdi olsa g3 alırdım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X