Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran görüntüsü için teşekkürler, peki sizde program versiyonu ne görünüyor? Bende V40010d şeklinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Ekran görüntüsü için teşekkürler, peki sizde program versiyonu ne görünüyor? Bende V40010d şeklinde.

V40010d
    Android: 4.4.2
    Karnel sürümü: 3.4.0+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Herşeyiyle aynı ama bende halen bir güncelleme göstermiyor. İlginç.
  • quote:

Herşeyiyle aynı ama bende halen bir güncelleme göstermiyor. İlginç.

Ben bir kere fabrika ayarlarına geri döndüm, ondan mı acaba?
    Bu güncelleme sizce android güncellemesi mi?
    Yalnız, batarya performansı inanılmaz, diğer tabletim iPad mini'den daha üst düzey..Ayrıca Lg g pad 8.3 inçlik modelinin bataryası bu kadar uzun dayanmıyor.
    Gerçekten şaşırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

V40010d

3 saat önce aldım bende de güncelleme çıktı. şuan çok stabil. güncelleme ile nelerin değiştiğini görebilseydim belki güncellerdim. ne yapmalıyım bilmiyorum? fabrika ayarlarına falanda dönmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glmzrmzn -- 22 Ocak 2015; 23:38:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: glmzrmzn

quote:

quote:

V40010d

3 saat önce aldım bende de güncelleme çıktı. şuan çok stabil. güncelleme ile nelerin değiştiğini görebilseydim belki güncellerdim. ne yapmalıyım bilmiyorum? fabrika ayarlarına falanda dönmedim.

Her güncelleme iyi sonuçlar vermiyor, batarya performansı düşebilir. Şu an, aynı iPad gibi stabilite çok iyi, ben güncellemeyi düşünmüyorum.

• quote:

quote:

Bende herhangi bir güncelleme görünmüyor. Ekran görüntüsü paylaşır mısınız?

Güncelleme

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Tablet için güncelleme yok :)
    Bu, güncelleme kontrolü yapmadan önce bir nevi kullanıcı sözleşmesi ekranı.
    Tamam diyerek geçerseniz, güncellemeleri kontrol edip, son sürümü kullandığınızı belirtecek.

• Tablette LG G2 veya lg gpad 8.3 v500 modelindeki gibi ır alıcı var mı yani tv felan kumanda ebebiliyor muyuz ?
    Ve 250tlye bundan iyi tablet var mıdır ? asus me176cx nasıldır ? Bundan iyi midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 23 Ocak 2015; 1:18:45 >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Kumanda bundada var

Benim sahsi fikrim asuslardan daha stabil calisiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Kumanda bundada var

Ben de dün sipariş verdim beyaz olandan. Bu kumanda özelliği tüm TV'leri kapsıyor mu, yoksa sadece LG markalı TV'leri mi?
    Bir de TV dışında elektronik cihaz (uydu, media player vb.) kumanda etmek mümkün müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

arkadaşlar bende qpair güncellemesi gözüküyordu.Yüklemeye çalıştığımda -99930 bilinmeyen hata yazıyordu ve yüklemiyordu.Bende qpairi kaldırdım ama bir daha hiç yüklemedi.v40010c yi flasladım olmadı,support tool ile yükleme hatalarını gider yaptım gene olmadı.format attım,fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı.google playdaki uyumsuz gözüküyor.Ne yaptıysam geri yüklemiyor.Ne yapmalıyım?

Bu konuda bilgisi olan yok mu?
    Bu arada sorunuma çözüm ararken bu tablette radyo olduğu bilgisini gördüm.Acaba varmıdır ki gerçekten?Link bu
    http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=6211&c=lg_v400_g_pad_7.0_lg_e7

• quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Kumanda bundada var

Ben de dün sipariş verdim beyaz olandan. Bu kumanda özelliği tüm TV'leri kapsıyor mu, yoksa sadece LG markalı TV'leri mi?
    Bir de TV dışında elektronik cihaz (uydu, media player vb.) kumanda etmek mümkün müdür?

kumanda programını açınca bir çok tv markası çıkıyor onların içinden sizin tv'nin markasını seçiyorsunuz, sonra bir mini kumanda resmi çıkıyor, tableti tv'ye doğru tutup sırayla gösterilen tuşlara basıyorsunuz ve tv ile eşleşiyor. Ayrıca dvd v.s. de kumanda edebiliyor.

• quote:

quote:

Kumanda bundada var

Ayni kumandalar gibi kizilotesi var internet flb grrekmiyor. Birçok marka ve model TV var DVD de gördüm sanıyorum eve gidince bakarım.

• @bimel34 @marcoruzzier

Cevaplarınız için teşekkürler.

Bir de bu başlıkta mı, Sıcak Fırsatlar'daki başlıkta mı, tam hatırlayamadım, görüntüyü kablosuz olarak TV'ye aktarmaktan bahsediliyordu. Mesela tabletteki bir videoyu veya youtube gibi sitelerdeki videoları. Bunun için ne gerekli? Sanırım Wi-Fi üzerinden oluyor. TV markası Philips, Wi-Fi mevcut. Ayrı bir program mı yüklemem gerekir, yoksa böyle bir aktarım mümkün değil midir?
  • Arkadaşlar, Dell Venue 7 ile bu tablet arasında kaldım, Aşağı yukarı özellikleri aynı, işlemci farkı var Dell intel işlemcili z2560, şuan intel işlecili tabletler revaçta gibi nedersiniz, bu iki tableti karşılaştırırsak iyi yönleri kötü yönleri hangisi tercih edilir, fiyatları dahil çok yakın birbirine...
  • quote:

@bimel34 @marcoruzzier

Cevaplarınız için teşekkürler.

Bir de bu başlıkta mı, Sıcak Fırsatlar'daki başlıkta mı, tam hatırlayamadım, görüntüyü kablosuz olarak TV'ye aktarmaktan bahsediliyordu. Mesela tabletteki bir videoyu veya youtube gibi sitelerdeki videoları. Bunun için ne gerekli? Sanırım Wi-Fi üzerinden oluyor. TV markası Philips, Wi-Fi mevcut. Ayrı bir program mı yüklemem gerekir, yoksa böyle bir aktarım mümkün değil midir?

Ayrı programa grk yok. TV de Wi-Fi varsa yansır bence. Samsung ve LG de yansittim smart tvler. Her özellik var bi kamera kotu. DVD blu-ray ve TV seçenekleri var oturma odası mutfak salon yatak idasi vb. olarak ayrı kumandalar yapıp hızlı geçiş yapabiliyon.

• vestel de var.

miracast yazan yerden yapıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glmzrmzn -- 23 Ocak 2015; 14:13:10 >
  • Hocam onu biliyorum ben onun sol tarafındaki tuşa basılı tutunca çıkmasını istiyorum lg g2 de olduğu gibi. Bahsettiğim tuşa basılı tutunca google açılıyor ayarlardan yapılıyordur ama bulamadım
  • Bu tablet destekliyor mu bilmiyorum ama MHL kablosu ile de yani usb to hdmi yolu ile de tv ye görüntü aktarılabiliyormuş...
    MHL destekliyor mu bu tablet bilen var mı?
  • Bu tablette MHL özelliği yok SLİMPORT özelliği var. Yaklaşık aynı şeyler aslında. farkları aşağıdaki linkte anlatılıyor.
    http://www.akillirobot.com/2013/07/24/slimport-nedir-mhlden-farklari-nelerdir/
    aşağıdaki gibi bir kablo almanız durumunda TV'ye hdmi portundan bağlarsınız.
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-lg-g2-g3-nexus-4-5-7-1080p-hdmi-tv-baglanti-adaptoru-dk-hd-aslxhdmi/productDetails.aspx?productId=teldatadark1080p&categoryId=29010123
    http://www.ereyon.com.tr/urun/dark-dk-hd-aslxhdmi-donusturucu.aspx
    ayrıca miracast destekli tvlere de direk kablosuz olarak görüntü aktarırsınız. ya da yine tvnizde miracsat desteği yoksa aşağıdaki gibi bir cihaz da alıp tvye takabilirsiniz.
    http://www.dark.com.tr/dark-ezcast-kablosuz-hdmi-goruntu-aktarim-kiti.html

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.