Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla (slimport kablo olmadığından denemedim) ama tablette hiçbir şekilde kablolu görüntü aktarımı yok, yani slimport destekli değil.
    Tek görüntü aktarma seçeneği, destekleyen tvlerde, kablosuz, miracast üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 23 Ocak 2015; 16:59:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumlore

LG tablet ve telefonlarda Otg desteği var, ama Mhl desteği yok. Mhl yerine Slimport çalışıyor;
    http://www.dark.com.tr/dark-1080p-slimport-hdmi-donusturucu-adaptor-lg-nexus-4-5-7-ve-g2-uyumlu.html

açıkçası ben de denemedim ama burada yazdığı için vardır diyorum. Şİmdi özelliklerini de inceledim orada da herhangi bir ibare yok gerçekten.
  • Bu arada tableti rootlayan arkadaşlar, towelroot mu kullandınız?
    Supersu içerisinden rootu kaldırabiliyor musunuz?
    Daha önce paylaştığım linkteki anlatımla orijinal yazılıma dönen var mı, bir problemle karşılaştınız mı?
    40010c flashladıktan sonra 40010d ye güncelleyebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Hocam onu biliyorum ben onun sol tarafındaki tuşa basılı tutunca çıkmasını istiyorum lg g2 de olduğu gibi. Bahsettiğim tuşa basılı tutunca google açılıyor ayarlardan yapılıyordur ama bulamadım

Programsiz Herşeyi denedim sadece yerleri değişebiliyor yada kaldırılıp başka birşey koyuluyor. Onun dışında bu dediğini yapabilmek için program olarak nova launcher yukleyeceksin. İşlevlerini de degistire biliyorsun ama o tuş varken ve kendi launcheri hizliyken gerek yok derim.

Edit: ilk sarj ekran açık kalma suresi 6 saat şarj %45 müthiş birsey. Discovery telefonumda catlasa 3 saati görüyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcoruzzier -- 23 Ocak 2015; 18:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marcoruzzier kullanıcısına yanıt
    Ben g2 kullanıyorum lg telefon da olduğu kadar tabletde de batarya konusunda başarılı olmuş

• Simdi hiç bir şekilde kablolu olarak tv ye baglanmıyormi?

• Şunu söyleyerek başlıyayım buradaki bütün arkadaşlar sadece lg nin ve vatanın reklamını yapıyor. bende bu arkadaşlara güvenerek aldım asustan sıkıldığım için ama sonuç hüsran hiç bulaşmayın ... Batarya performansı söylendiği gibi değil arkadaşlar elime gelir gelmez baktım %60 şarjda 3.5 saat veriyor sadece facebook ve internetle 2.5 gitti o %60 . ayrıca vatan gibi kalitesiz bir yer gönderdiği için henüz güncelleme almadı cihaz. yani demek oluyor ki daha önceden güncellenmiş cihaz . ( yani kullanılmış) ilk geldiğinde baktım sıfır ürün geldi sorun yok . ama ondada ekran ledleri fark edilir düzeyde beceriksizliklerle donatılmış . alt tarafın nokta gibi bazı yerlerde ledler fazla kaçmış. ayrıca oyunlarda söylendiği gibi şeyler yok acayip kasıyor . çin tabletlerinden iyidir . onun dışında samsung asusla vs. bilindik hiçbir marka ile kıyaslanamaz çünkü lg çok geride kalıyor. üstelik kamerası yok denecek kadar kötü . flash ı yok . vs... tek artısı batarya diye bağırdıklarından alayım deneyeyim dedim . tamamen yalan arkadaşlar . DH yede güven olmuyor artık bugun bunu öğrendim. üstelik 2 kere kargo parası verdim . size kalmış ben almayın

• Not Found kullanıcısına yanıt
    Senin tabletinde bir sorun varsa bunu genele mal edemezsin ki.Reklamla ne alakası var.fiyat şu anda 250 tl.ben 350 ye almıştım.o fiyata bile verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum. Ben diğer tablet konu başlıklarını da inceledim.şikayetten geçilmiyor.en sorunsuz tablet konu başlığından biri burası.senin anlatım tarzın pek normal değil.evet,batarya aynen söylendiği gibi.bende 8-9 saat gidiyor.hemde sürekli oyun oynanıyor.bu kadar insan batarya konusunda yalan söylüyorda bir sen mi doğru söylüyorsun?oyunlarda kasıyor demişsin.800 tl lik tablette oynayacağın oyunu oynarsan kasar tabii.ben her akşam çatır çatır asphalt 8 oynuyorum hiçte kasmıyor.
    Vatan gönderince güncelleme gelmiyor demekhemşerim sen bu yazıyı yazarken ne içtin söylesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 23 Ocak 2015; 19:39:07 >

Neyin kafasını yaşıyorsun bilmem ama senin trollemen benim oğlumun mutluluğunu engellemiyor sabahtan akşama elinden bırakmıyor keşke şarjı daha az giden bir ürün alsaydık bile dedim elinden alamadığımız için neticede belliki senin beklentin yüksekmiş ama bu fiyat seviyesine göre ürün gayet iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar tabletin akiciligi ve sarj suresi son derece iyi.En son 3 gun once sarj etttim ve hala kullaniyorum.internette dolasmak icin birebir ve pratik bir urun.Tableti bize tanitan ve haber verenlerden Allah razi olsun.

• Sürekli olarak tablette Simcity BuiltIt, Hearthstone ve Star Horizon oynuyorum yine de bana internete gireceki film izleyecek kadar şarj kalıyor. Pil konusunda en dayanıklı tabletlerden birisi.. Bu, bu başlıkta bulunan %90 kullanıcının ortak fikri..
    Samsung ceosu bu beyler dikkate almayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

Şunu söyleyerek başlıyayım buradaki bütün arkadaşlar sadece lg nin ve vatanın reklamını yapıyor. bende bu arkadaşlara güvenerek aldım asustan sıkıldığım için ama sonuç hüsran hiç bulaşmayın ... Batarya performansı söylendiği gibi değil arkadaşlar elime gelir gelmez baktım %60 şarjda 3.5 saat veriyor sadece facebook ve internetle 2.5 gitti o %60 . ayrıca vatan gibi kalitesiz bir yer gönderdiği için henüz güncelleme almadı cihaz. yani demek oluyor ki daha önceden güncellenmiş cihaz . ( yani kullanılmış) ilk geldiğinde baktım sıfır ürün geldi sorun yok . ama ondada ekran ledleri fark edilir düzeyde beceriksizliklerle donatılmış . alt tarafın nokta gibi bazı yerlerde ledler fazla kaçmış. ayrıca oyunlarda söylendiği gibi şeyler yok acayip kasıyor . çin tabletlerinden iyidir . onun dışında samsung asusla vs. bilindik hiçbir marka ile kıyaslanamaz çünkü lg çok geride kalıyor. üstelik kamerası yok denecek kadar kötü . flash ı yok . vs... tek artısı batarya diye bağırdıklarından alayım deneyeyim dedim . tamamen yalan arkadaşlar . DH yede güven olmuyor artık bugun bunu öğrendim. üstelik 2 kere kargo parası verdim . size kalmış ben almayın

Benim cihazım henüz gelmedi, o yüzden sadece kullanıcı yorumlarından yola çıkarak yazayım.

- Kameranın kötü olduğu ve flaşının olmadığı burada defalarca değişik kullanıcıların mesajlarında belirtilmiş zaten. Sorun nerede?
    - LG'nin reklamını yapan yok, şarj ve batarya süresi ile ilgili olumlu yorumlar var (ki bunlar yurtdışı forumlarda da mevcut, azıcık İngilizce'niz var ise araştırabilirsiniz), sizin anormal bir durumunuz genellemeyi değiştirmez. Oyun ve ekrandaki akıcılık da keza öyle.
    - HDMI eksikliği de belirtilmiş, yani olumsuz reklam yapılmış.
    - Vatan'ın avukatı veya maaşlı elemanı değilim, ama Türkiye'de bu cihazı satan yer sayısı zaten bir elin parmaklarını geçmez, ve Vatan en ucuz fiyata satıyor. Millet daha pahalı yerlere mi yönlendirilsin reklam olmasın diye? Aradaki farkı cebinizden siz mi karşılayacaksınız?
    - Elinize teşhir ürünü geçmiş olabilir, o da sizin şanssızlığınız (benim elime de geçebilir, ama gelip buraya bu şekil diğer yardımsever forumdaşları karalayan mesajlar yazmam).
    - 2 kere kargo parası vermiş olmanız zaten her şeyi özetlemekte. Siz bugün DH'in "güvenilir olmadığını" öğrenmiş olabilirsiniz (zaten hepsi LG ve Vatan'ın maaşlı elemanı ), ama iade kargoyu karşı tarafın ödeme zorunluluğunu henüz öğrenememişsiniz. Onu da yarın öğrenirsiniz artık.

Bugünden bir ipucu: (12. maddenin 3. bendi)
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm

Not: Daha önce Vatan ile mahkemelik olan biri olarak yazdım bunları, yani Vatan'ın reklamını yapmam sözkonusu olamaz...
    (5-6 yıl önceki mesajlarımda arama yaparsanız o mevzuları da görürsünüz.)

Hayırlı forumlar.

• Çoğu tablette flash yok ve kamerası çoğunun 3mp kamerasını eleştirenler fotoğraf makinesi video makinesi alsın tabletin görevi değil o işler

• Yarın vanata gidiyorum, kaldıysa 1 tane alırım :)
    Tableti daha önce incelemiştim, fiyatına göre çok iyi. Ancak sunspider testi biraz yanlış gibi geldi bana. Benim xperia P de bile 1900ms alıyor. Belki tarayıcı ile alakalıdır.

• Not Found

iki aydir tablet araştırması yapıyorum. 1 ipad retina mini, 1 ipad mini. aldım. LG nin bu kadar fanatikçe tavsiye edilmesine rastlamadım. İnsan bu sayfaları okuyunca gaza geliyor. Gidip almaya karar verdim ben de. Ancak bir tek sizin olumsuz yorumunuzu buldum. Gerçekten böyle bir şey olabilir mi diye düşünmeye başladım. Burdaki herkes gerçekten de vatan ve lg nin reklami için mi çalışıyor ??
  • Arkadaşım bu nasıl yorum ya ne alakası var vatanla reklamla aç profilimize bak en ucuz nerdeyse ordan aldık ben 300e aldım 3 gün sonra 250 yaptılar zaten oradan gıcığım keşke başka bir yer 200 e satsaydı biz de ordan alsaydık
  • Arkadaşlar uygulamaları microsd karttan çalıştırmak için ne yapmalıyız ?
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    gerçekten de bu fiyata bu kalitede ekran ve ekran açık kalma süresi yok. yetmezmiş gibi 50 tl değerinde kore malı kılıf hediye. o kılıfla 200 e geliyor zaten tablet. ne olduğu belli olmayan kılıf için 34 lira vermiştim diğer tablet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glmzrmzn -- 23 Ocak 2015; 23:21:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.