Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 360derece dönen ayakta durabilen kılıf linki var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

360derece dönen ayakta durabilen kılıf linki var mı?

Ben bu kılıftan sipariş vereceğim. 2 de ekran koruyucu ile beraber adrese ücretsiz kargo ile gönderirler.
    tr.aliexpress.com/item/colorful-360-Rotating-PU-Leather-Stand-Smart-Case-Cover-For-LG-G-pad-7-0-V400/2015484402.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Ocak 2015; 19:50:50 >
  • Bu kılıftan set şeklinde arıyorum arkadaşlar kalem ekran koruyuculu olarak
    url=http://hizliresim.com/LY88po]
    [/url]

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

360 derece dönen kılıfla tablet ayakta dik durmaz. Yatay kullanabilirsin. Bu kendi kılıfı içinde geçerli.

url=http://hizliresim.com/LY88po]
    [/url]

bundan arıyorum set şeklinde ekran koruyuculu kalemli

• frux kullanıcısına yanıt
    link okunmuyor

• quote:

link okunmuyor

http://tr.aliexpress.com/item/colorful-360-Rotating-PU-Leather-Stand-Smart-Case-Cover-For-LG-G-pad-7-0-V400/2015484402.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Ocak 2015; 20:09:31 >
  • quote:

Markasız çinli tabletler microsdhc veya microsdxc desteklemeyebilir. Orada LG G Pad 7'yi kastettim. Gsmarena ve Pcmag'ın söylediğine göre tablette 64gb'lık microsdxc kart çalışmış. Bu da demektir ki tablet SD3.0 standardını destekliyor. Fakat kesin konuşmak için denemek lazım. Tablet SD2.0 destekli bile olsa en fazla takabileceğin kart 32gb uhs-1 hızında olacaktır. O da çalıştığına göre sorun yok.

Teknik terimlerden pek anlamamış olsam da çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Bir de sipariş ettiğim kart linktedir, sanırım sıkıntı yaşamam pek mümkün değil bu kartla.

http://www.hepsiburada.com/m/sandisk%C2%A0ultra-android-microsdhc-32gb-sd-adapter-memory-zone-android-app-48mb-s-class-10-hafiza-karti-sdsdquan-032g-g4a-p-FTHFZSAN32GMCAND48

• Bu cihazdan once gpad 8.3 kullaniyordum onun tiklayarak acilmasi cok daha hassazdi bunda okadar digil herzaman uyanmiyo uykudan tikladiginda yandan acmak zorunda kaliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

link okunmuyor

http://tr.aliexpress.com/item/colorful-360-Rotating-PU-Leather-Stand-Smart-Case-Cover-For-LG-G-pad-7-0-V400/2015484402.html

Kaç günde gelir ücretsiz kargo mu?güvenilir mi?

• merhaba
    250tlye vatandan aldm tableti.
    ilk şarjını kac saat yapmam lazım . servisi aradım 8-10 saat yapın çıkarın tekrar
    takın2 saat daha dursun dedi dogru mudur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

360 derece dönen kılıfla tablet ayakta dik durmaz. Yatay kullanabilirsin. Bu kendi kılıfı içinde geçerli.

Bu durur mu ayakta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar davids

merhaba
    250tlye vatandan aldm tableti.
    ilk şarjını kac saat yapmam lazım . servisi aradım 8-10 saat yapın çıkarın tekrar
    takın2 saat daha dursun dedi dogru mudur.

Hocam o kadar tutmana gerek yok. 100% dolunca prizden çıkar. Şarj muhtemelen 3 saatte falan dolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazi bende vatandan yeni aldim.Root konusu varsa atabilirmisiniz linkini mobilim bulamadim kusuruma bakmayin.Frameroot ile root yapabiliyormuyuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan314 -- 24 Ocak 2015; 21:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Bu cihazi bende vatandan yeni aldim.Root konusu varsa atabilirmisiniz linkini mobilim bulamadim kusuruma bakmayin.Frameroot ile root yapabiliyormuyuz acaba ?

Bulursanız bana haber verir misiniz?

• Yatay durmasını istiyorum yanlış yazdım siz nereden kaç liraya almıştınız linkteki nasıl sizce?

• film sitelerinden izlediğimiz filmi, miracastla tv ye aktardıktan sonra tam ekran nasıl yapabiliriz ?

sitenin ekranı kapla simgesini tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ( değişik sitelerden denendi)
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Ana konu ve inceleme için teşekkürler benide kullanılar listesine ekle sostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

Bu cihazi bende vatandan yeni aldim.Root konusu varsa atabilirmisiniz linkini mobilim bulamadim kusuruma bakmayin.Frameroot ile root yapabiliyormuyuz acaba ?

Bulursanız bana haber verir misiniz?

Towelroot programı ile sorunsuz yaptım hocam.Ardından marketten supersu indirin ve tableti yeniden başlatın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion28

Ana konu ve inceleme için teşekkürler benide kullanılar listesine ekle sostum

Hocam ne renk aldiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.