Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Benide ekleyin, güzel cihaz, şükür ürün sorunsuz ve sağlam çıktı. Uygulamaları general mobile discovery deki gibi hafıza kartına kurma ve taşıma mümkünmü. Bununla ilgili durum nedir?

Ben cihazı aldığım gün rootladım bütün uygulamalar su an karta atılabiliyor.Rootsuz ne yazik ki android sürümü izin vermiyor.

Root yaptıktan sonra, uygulama ve oyunları SD karta taşımak veya kurmak için, tablete başka bir uygulama kurmak gerekiyor mu?
    LG G Pad`in batarya performansı iPad mini retina gibi, 10 saati çok rahat çıkartıyor. 7 inç tabletlerde, bu batarya performansını yakalayacak başka bir tablet yoktur sanırım. Stabilite de çok iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Ocak 2015; 19:41:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Kadıköy`de bu kılıfın aynısını buldum, 25özelliği dahadiler 20 liraya aldım.
    Yanında verilen hediye kılıfa göre,stand özelliği daha iyi..

Ekran koruyucu ne kadar?
    Tabletin yanında gönderilen kılıf çok kaliteli ve güzel fakat bana yatay ayakta durabilen kılıf lazımdı sizin aldığınız kılıf düşmeden yatay veya dik durabiliyor mu ekran koruyucu bulabildiniz mi?45lira kargo dahil kılıf ekran koruyucu ve dokunmatik kalemle iyi bir fiyat gibi zaten satan kişi sayısıda çok az internette kılıfları.

Ekran koruyucu ve kalem de varsa, 45 lira normal fiyat, alınabilir.
    Kalem zaten 15 lira eder. Ekran koruyucu da 10 lira desek, kılıf 20 liraya gelir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Benide ekleyin, güzel cihaz, şükür ürün sorunsuz ve sağlam çıktı. Uygulamaları general mobile discovery deki gibi hafıza kartına kurma ve taşıma mümkünmü. Bununla ilgili durum nedir?

Ben cihazı aldığım gün rootladım bütün uygulamalar su an karta atılabiliyor.Rootsuz ne yazik ki android sürümü izin vermiyor.

Rootsuz çoğu uygulama hafıza kartına taşınabiliyor.Rootu nasıl yaptınız?

Önceki mesajda alıntı yapmistim ama yine soyleyim towelroot apk ile yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• frux kullanıcısına yanıt
    8.3 epey kullandim bunu sarji onun 2 bucuk kati falan bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Evet, tablet bu fiyat ve inanılmaz batarya performansı ile çok popüler oldu sanırım. İki gündür iPad mini'yi bile kullanmıyorum, bu tabletin kullanımı daha pratik..
    SwiftKey klavye yükledim, kendi klavyesine göre, kullanımı daha kolay.. Kendi klavyesinde s-g-u-o harflerine uzun basınca, ş-ğ-ü-ö yapamadım bir türlü..
    Edit: swiftKey yerine, fleksy klavye yükledim, aynı iPhone klavye gibi çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Ocak 2015; 0:03:27 >
  • Bugün yeğenime aldım güzel bi tablet umarım bizim ufaklık bozmaz da bizde faydalanırız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Evet, tablet bu fiyat ve inanılmaz batarya performansı ile çok popüler oldu sanırım. İki gündür iPad mini'yi bile kullanmıyorum, bu tabletin kullanımı daha pratik..
    SwiftKey klavye yükledim, kendi klavyesine göre, kullanımı daha kolay.. Kendi klavyesinde s-g-u-o harflerine uzun basınca, ş-ğ-ü-ö yapamadım bir türlü..
    Edit: swiftKey yerine, fleksy klavye yükledim, aynı iPhone klavye gibi çok güzel

Deniyim bende fleksyi

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Hocam xperia P telefonumda fleksy kullanıyorum. Telefon 4" olduğu için diğer klavyelerden daha iyi, daha kompakt bir yapısı var.
    Ama tablet için touchpal daha iyi bence. Çünkü fleksy'nin kelime tahmini çok iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Aynen denedim simdi hosuma gigerisildim lg klavyeyi ozellistirdim zaten gereksiz seyleri kapadim bide siyaha cevirdim gayet guzel bir tek sorunu var oda tuslara bastiginda anlik neye bastigin buyumuyor ayarlarada baktim bulamadim oyle heralde yok

• bende almayı düşünüyorum.baya güzel gelmeye başladı tablet üstelik de bu fiyata.Lg ile iletişime geçip lolipop gelsin diye baskı mı kursak ?
  • Kullanıcı listesi güncellendi ismi olmayanlar pm atabilir.

Bu arada vatan stoğunda kalmamış cihaz stokları bitirmişler,Alamayanlar fırsatı kaçırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Hocam xperia P telefonumda fleksy kullanıyorum. Telefon 4" olduğu için diğer klavyelerden daha iyi, daha kompakt bir yapısı var.
    Ama tablet için touchpal daha iyi bence. Çünkü fleksy'nin kelime tahmini çok iyi değil.

Kelime tahminini zaten ben kapatıyorum, çok hızlı yazdığım için saçma tahmin kelimeler yazıyor, sinir oluyorum..
  • Bizim tablet V400 Vatan bilgisayarda bitmiş, sadece büyük modeli 10' inç ekranlısı var, 599 lira..
    Satın alabilenler şanslı.. Umarım tekrar getirirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

film sitelerinden izlediğimiz filmi, miracastla tv ye aktardıktan sonra tam ekran nasıl yapabiliriz ?

sitenin ekranı kapla simgesini tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ( değişik sitelerden denendi)

Varmı bilgisi olan ? başka tarayıcı da tam ekran yapabildim fakat bu seferde kısayol tuşları kaybolmadı.
  • quote:

quote:

film sitelerinden izlediğimiz filmi, miracastla tv ye aktardıktan sonra tam ekran nasıl yapabiliriz ?

sitenin ekranı kapla simgesini tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor ( değişik sitelerden denendi)

Varmı bilgisi olan ? başka tarayıcı da tam ekran yapabildim fakat bu seferde kısayol tuşları kaybolmadı.

Çoğu android tablette kısayol tuşları , televizyona bağlayınca kaybolmuyor.. Samsung ve pipo da denedim, aynı..
    Hdmi çıkışı olan tabletle de bağladığımda, yine kaybolmuyor. Sadece iPad'de kayboluyor..

• quote:

quote:

quote:

Çoğu android tablette kısayol tuşları , televizyona bağlayınca kaybolmuyor.. Samsung ve pipo da denedim, aynı..
    Hdmi çıkışı olan tabletle de bağladığımda, yine kaybolmuyor. Sadece iPad'de kayboluyor..

Çok teşekkürler. malesef Miracast işime yaramayacak o zaman.

• Hoparlörün tekinden mi ses geliyor sizlerde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Hoparlörün tekinden mi ses geliyor sizlerde de

Mono hoparlör zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Filmi tablete indirip kendi playerında oynatirsaniz tam ekran otomatik oluyor. Ben torrentden indirip öyle yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

quote:

Filmi tablete indirip kendi playerında oynatirsaniz tam ekran otomatik oluyor. Ben torrentden indirip öyle yaptım.

Peki indirdiğimiz torrente nasıl altyazı ekleyebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.