Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

quote:

Arkadaşa aldığımız tableti çocukları taşırken beton zemine düşürüp ekranı kırmışlar. Ne kadara yapılabilir acaba, nette parçayla ilgili fiyat veya bilgi bulamadım.

Ekran cam mı? Sert mika mı? Halen görüntü varsa belki üst koruyucu camı değiştirebilirler..
    Komple panel 61 dolar 20 günde gelir
    http://www.aliexpress.com/item/For-7-LG-G-Pad-7-0-V400-New-Full-LCD-Display-Panel-Screen-Digitizer-Touch/32242592847.html

Cevap için teşekkürler ustam dokunmatik çalışıyor ama alttaki lcdqekranı sağlam, en dıştaki cam kırılan, cam sanırım değişse olacak ama dokunmatikle birleşik sanırım bu.

Lcd ve koruyucu camı ısıtarak ve özel çözücü solüsyonla ayırıyorlar, tekrar özel şeffaf yapıştırıcı ile montajlıyorlar..
    Tahtakale'de tablet ve telefonların ön panel ve camlarını satan çok dükkan var..

Kendi servisinden fiyat öğrenmeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı. Root işlemi riskli biraz tam yöntem nasıl oluyorsa öyle yapmalı. Bir rehber şart.

Rootladık cihazı diyelim donanımsal bir arıza olduğunda root işlemini ya geri almalı yada stock rom yüklemeliyiz.

En azından stock rom yüklemenin yolu nedir? Elimizde stock rom varmı veya lg rom konusunda kendi yazılımı üzerinden falan destek veriyormu (aklıma gelen Blackberryler oldu, bilgisayar üzerinden kendi yazılımıyla rom atılabiliyor mesela)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Ocak 2015; 19:29:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşa aldığımız tableti çocukları taşırken beton zemine düşürüp ekranı kırmışlar. Ne kadara yapılabilir acaba, nette parçayla ilgili fiyat veya bilgi bulamadım.

Ekran cam mı? Sert mika mı? Halen görüntü varsa belki üst koruyucu camı değiştirebilirler..
    Komple panel 61 dolar 20 günde gelir
    http://www.aliexpress.com/item/For-7-LG-G-Pad-7-0-V400-New-Full-LCD-Display-Panel-Screen-Digitizer-Touch/32242592847.html

Cevap için teşekkürler ustam dokunmatik çalışıyor ama alttaki lcdqekranı sağlam, en dıştaki cam kırılan, cam sanırım değişse olacak ama dokunmatikle birleşik sanırım bu.

Lcd ve koruyucu camı ısıtarak ve özel çözücü solüsyonla ayırıyorlar, tekrar özel şeffaf yapıştırıcı ile montajlıyorlar..
    Tahtakale'de tablet ve telefonların ön panel ve camlarını satan çok dükkan var..

Kendi servisinden fiyat öğrenmeye çalışıyoruz bakalım hayırlısı. Root işlemi riskli biraz tam yöntem nasıl oluyorsa öyle yapmalı. Bir rehber şart.

Kaça yapacaklarsa, yazarsanız bilgimiz olsun.. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Ocak 2015; 18:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amer4a kullanıcısına yanıt
    249+kargo (5) =254+4lu otg hub (19) =273

• Haber veririm @frux hocam. Sd karta uygulamalar rootsuz taşınmıyor, sd kart taktım, sd karta taşı aktif oldu ama taşı diyorum yine dahili hafızaya taşıyor. General mobile discovery 1 kullanıyorum ve uygulama yüklenirken soruyor nereye kurayımw diye. Kurulu uygulamalar her türlü sd karta taşınıyor. Bu tablettede böyle bir şeye ihtiyaç var. Root yapsam geri nasıl unroot yaparım bunlar belirsiz konular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Ocak 2015; 19:02:06 >
  • quote:

Haber veririm @frux hocam. Sd karta uygulamalar rootsuz taşınmıyor, sd kart taktım, sd karta taşı aktif oldu ama taşı diyorum yine dahili hafızaya taşıyor. General mobile discovery 1 kullanıyorum ve uygulama yüklenirken soruyor nereye kurayımw diye. Kurulu uygulamalar her türlü sd karta taşınıyor. Bu tablettede böyle bir şeye ihtiyaç var. Root yapsam geri nasıl unroot yaparım bunlar belirsiz konular.

Ben root yapmadım, sadece net için kullanıyorum ve bir kaç vakit geçirecek ufak oyun yükledim.
    Unroot yapmak için, sitesinden stock rom varsa, yükleyince root gider sanıyorum. Ya da backup uygulaması ile orjinal rom yedeklebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Ocak 2015; 19:46:36 >
  • quote:

quote:

Haber veririm @frux hocam. Sd karta uygulamalar rootsuz taşınmıyor, sd kart taktım, sd karta taşı aktif oldu ama taşı diyorum yine dahili hafızaya taşıyor. General mobile discovery 1 kullanıyorum ve uygulama yüklenirken soruyor nereye kurayımw diye. Kurulu uygulamalar her türlü sd karta taşınıyor. Bu tablettede böyle bir şeye ihtiyaç var. Root yapsam geri nasıl unroot yaparım bunlar belirsiz konular.

Ben root yapmadım, sadece net için kullanıyorum ve bir kaç vakit geçirecek ufak oyun yükledim.
    Unroot yapmak için, sitesinden stock rom varsa, yükleyince root gider sanıyorum. Ya da backup uygulaması ile orjinal rom yedeklebilir.

Söylediğiniz yöntemle root mümkünmüş ve yine super user uygulaması içerisinden unroot yapılabiliyormuş ama stock rom zor hatta şu an imkansız gibi sanırım. Pek bilgi yok nette tabletle ilgili. xda-developers'da pek bilgi bulamadım. Stock desteği yok diyebiliriz.

Ama en azından sd dosyalarını hafıza kartına taşıyabilsek yeter temel uygulama dosyaları ana hafızada kalsada olur yani. Bununla ilgili eski kullanıcı arkadaşlardan deneyenler bildiklerini paylaşırsa iyi olur. Forumda tableti alan çok ama bilgi paylaşımı aşırı zayıf. Eskiden exper easypad 10 konusu vardı 10 tane rom çıkmıştı bir ayda. Her gün yeni paylaşımlar olurdu. Yeni tabletlerin donanımları daha üstün ama paylaşım zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Ocak 2015; 19:52:51 >

• Cevaplar için sağolun evet tablette sorun yok bence de onu göndermeye lüzum yok çünkü %100 den 0 a dört günde indim. Fakat kablo ve şarj cihazını bi sormam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Değirmen Boğaz -- 27 Ocak 2015; 20:06:57 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz tabletimiz için ne Google'da ne XDA'da herhangi bir kaynak mevcut değil ve türkçe kaynak yok. Bazı arkadaşlar pm'den root, unroot, stock rom vs. sorular yöneltiyor tek tek cevaplamaktansa bir rehber hazırlayarak herkesin yararlanması için bir kaynak oluşturacağım ve bu kaynaktan herkes basit bir şekilde tabletine bu işlemleri uygulayabilecek. Bir aksilik çıkmazsa bu hafta ilk rehber videosunu hazırlamayı düşünüyorum.

Konuyu takipte kalın.
  • Kulaklıkla ilgili sorunum var arkadaşlar takmaya çalıştım ama tam oturmadı bastırdım biraz yine olmuyor biraz daha yüklensem elimde kalacak,sizde durum nedir acaba ?

Edit:İyice zorladım tam olarak oturdu yerine sıkıntı yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 27 Ocak 2015; 20:49:28 >
  • Ben de aldım.
    Fiyatına göre 10 numara alet.
    Ups kargo'dan nefret ediyorum.Adam imza atmadan açmaya izin vermiyor ve 4 günde zor getirdiler tableti!
    2 gün önce de windows lu lenovo miix2 10" almıştım.
    Kızıma da A101 den 149 liraya 4çekirdekli intel işlemcili 7" hometech ultra tab aldım.O da fena değil parasına göre ama bakalım dayanacak mı!
    Güya ıps ekran ama lg g pad'in yanından geçemez ekranı.Şimdi g pad den yazdım mesajı.

• Arkadaşlar Nazar Değmesin Ama Size Bir Sorum Var..Şuan İlk Şarjı Yaptım,7 saat stand-by da kaldı pek fazla değil 10 dk geçmeyen bir şekilde nette falan takıldım.Kapattım.Şimdi 3 saattir açık ama gösterge hala %100.. %1 bile şarj inmedi..Sorun Var Mıdır sizce?Yani mantiken yani en azından 1 kademe iner dedim ama yok..Şüphelendim..Sizin ilk şarj süreleriniz neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Nazar Değmesin Ama Size Bir Sorum Var..Şuan İlk Şarjı Yaptım,7 saat stand-by da kaldı pek fazla değil 10 dk geçmeyen bir şekilde nette falan takıldım.Kapattım.Şimdi 3 saattir açık ama gösterge hala %100.. %1 bile şarj inmedi..Sorun Var Mıdır sizce?Yani mantiken yani en azından 1 kademe iner dedim ama yok..Şüphelendim..Sizin ilk şarj süreleriniz neler?

%100 seviyede bayağı dayanıyor batarya, aynı iPad gibi batarya performansı 10 numara..

• Arkadaşlar ilk root ve unroot video'muz en geç yarın yayında olacak.
  • The Notorious kullanıcısına yanıt
    İyi olur dostum ilk sayfaya ekleriz

• quote:

quote:

Arkadaşlar Nazar Değmesin Ama Size Bir Sorum Var..Şuan İlk Şarjı Yaptım,7 saat stand-by da kaldı pek fazla değil 10 dk geçmeyen bir şekilde nette falan takıldım.Kapattım.Şimdi 3 saattir açık ama gösterge hala %100.. %1 bile şarj inmedi..Sorun Var Mıdır sizce?Yani mantiken yani en azından 1 kademe iner dedim ama yok..Şüphelendim..Sizin ilk şarj süreleriniz neler?

%100 seviyede bayağı dayanıyor batarya, aynı iPad gibi batarya performansı 10 numara..

hala %100

• quote:

quote:

quote:

hala %100

An itibarı ile şarj durumu..

• İşleme başlamadan önce not: Beyler Towel Root adlı program için internet gerekiyormuş, wifiye bağlanmayı unutmayın.

Kişisel not: Video çok amatör oldu biliyorum ama elimden anca bu geldi gelecek videolarım daha farklı olacak buna inanıyorum. Bu videonun amacı sadece root atmaya çalışıp beceremeyenler veya bir rehber gelmeden bu işe girişmek istemeyenler için yapıldı ve aceleye geldiği için elimden bu geldi, kusura bakmayın.

• Ustam teşekkürler rootladım cihazı ancak bir türlü uygulamaları taktığım sd karta taşıyamadım. Ne yapacağım rootlu cihaz ve super user de kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 28 Ocak 2015; 0:40:33 >
  • quote:

Ustam teşekkürler rootladım cihazı ancak bir türlü uygulamaları taktığım sd karta taşıyamadım. Ne yapacağım rootlu cihaz ve super user de kurulu.

Bir kaç gün daha bekleyebilirsen sd karta taşıma temalı bir video gelecek, ona göre yapabilirsin çünkü buradan anlatma şansım yok hocam temiz iş olur hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Ustam teşekkürler rootladım cihazı ancak bir türlü uygulamaları taktığım sd karta taşıyamadım. Ne yapacağım rootlu cihaz ve super user de kurulu.

Bir kaç gün daha bekleyebilirsen sd karta taşıma temalı bir video gelecek, ona göre yapabilirsin çünkü buradan anlatma şansım yok hocam temiz iş olur hem.

Mümkün yani bekliyorum hocam ben belki bir uygulama ile oluyor sanmıştım. Teşekkürler video içinde ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.