Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

Arkadaşlar SD karta taşıma olayını video olarak vermekten vazgeçtim çünkü tripodum yok ve elde çekilen videolar çok anlamsız ve amatör oluyor bir şey de anlaşılmıyor yani. Akşama doğru güzel bir yazı yazarım uygulamalarınızı tablete taşırsınız.

Ben bir programla taşıyorum şu an ama sadece android içerisindeki data ve obb klasöründeki büyük dosyaları taşıyabiliyor. Rootladıktan sonra oldu. Ama direkt olarak uygulamaların ana hafızaya attığı apk ve yan dosyalarını da taşıyacak bir yöntem lazım. Sizin yazınızı merakla bekliyorum ustam.

Olay zaten büyük dosyaları taşıyabilmekte, direk siz varsayılan hafızayı istiyorsunuz galiba bunun içinse android sdk ya ihtiyaç var, o da yaklaşık 600 mb bir program ve çalışacağı bile kesin değil. Uğraşayım olursa konuda paylaşırım.

Hatta direk linkini atayım denemek isteyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Notorious -- 28 Ocak 2015; 16:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

telefonla aynı gmail'i kullandım. bi baktım telefondaki uygulamaların aynısını indiriyor. hemen wifi yı kapadım sonra hesaplardan senkronizasyonu kapadım. doğru şeyi mi yaptım? mailler filan gelsin istiyorum ama nasıl etcez? ilk tabletim bu benim.

ilaveten whatsappı hem telefondan hem tabletten kullanabilir miyim? saygılar, sevgiler

Hocam normalde whatsapp yüklenmiyor ama 1.5 yıl önce ben kuzenin tabletine SRT appguard ile yüklemiştim.
    2 ay önce telefonu servise verdim, kendi tabletime yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim.
    İstersen kendin dene :) uygulama adı SRT Appguard. Google play'de yok.
    Foruma konu açmıştım. Whatsapp rootsuz diye aratırsan çıkar muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hidden kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o uygulamayı sistem uygulamalarını silmek için kullanıyorum ama sd'ye taşımak için hiç kullanmadım, nasıl yapılır bilmiyorum.
    Benim 16gb tabletim de var. 3,5gb dolu gerisi boş. Bu tabletin de max 2-3gb doldururum :)
    Film, foto, muzik vs için 16gb hafıza kartı yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

quote:

Arkadaşlar Hep Beni Mi Buluyor Bunlar Anlamıyorum Vallahi..Geçen HB'den Aksiyon Kamerası Aldım 5dk kayıt edip sonlandırıyordu.Tekrar 5 dk sonra tekrar sonlandırıyordu..Şimdi de 1 hafta bile geçmeden şu 2 resimdeki olay mevcut..hiç bir deformasyon yada baskı söz konusu değil..bu mu oluyor ölü pixel bilmiyorum ama mide bulandırıcı benim için..az bir mebla vermiş olunabilir ama parayı hak etmesi lazım..sizce geri iade mi yapayim hemen.nedir bu?sizde var mı böyle sorun..bu arada şarj hala %100 :(
     LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı

Arkadaşlar Maalesef Tableti Geri Vermek Zorunda Kaldım..Israr Etmeme Karşın Para İadesi Yapılmadı Hediye Çekine Döndürüldü..Ne Biçim İş Anlamıyorum..Netten Alırsanız Anında geri iade..gidip mağazadan alınınca hediye çeki yada gidip gelmesini bekleyeceksiniz sonra para iadesi..Vallahi o kadar bekleyemem dedim aldım çeki..şimdi ne alacağım 250 tl ye ben ya :(

kardeş valla bende de ufaktan bi iz var altta ama hiç sorun etmedim sen şimdi ne yapacaksın onu düşün şu an o geri verdiğin tablet 400 tl çok büyük hata yaptın çooook. bari dostum para felan biriktirmeye bak 700-800 lira civarlarında üst segment tabletlere bakmaya başla bence.

Kısmet değilmiş üstad...geri iade biraz aptalca oldu ama gerçekten soğuttular beni yani..bekleseydim al sana tableti onardık diyecekleri büyük ihtimaldi..bozuk malı ne kadar yapsanda bozuk yani alet..yenisini %100 vereceklerini bilsem değişim talep ederdim ama..tablet konusunda bakmasamda olur da küçük böyle avantajlı fiyat lazım..bende note 10.1 var şuan çoook büyük :)

Ben de merak edip pixel testi ile kontrol ettim, hata yok ama o kadar minik hata çıksa bile tableti iade etmezdim. Hediye çekinin süresi yoksa, belki başka bir kampanya yaparlarsa kullanırsınız.
    Ben de ayrıca, iPad mini retina ve tab pro 10.1 olmasına rağmen, Lg g pad'in kullanımı cep telefonu gibi pratik olduğu için elimden düşmüyor.

Şuan Çek İçin Bir Süre Yok..Zenfone 2 bekliyordum zaten..iyi oldu aslında çek..en azından harcama şansım yok

• bugün elime geçti tablet. 2-3 saattir kurcalıyorum çok akıcı gelmedi açıkcası. benim aletde sorun olabilir mi? mesela ayarları açıp, ekran-pil sekmeleri arasında geçiş yaparken 1 saniyelik bir gecikmeyle açılıyor. birde şu geri tuşuna basınca olan titreşimi nasıl kaparım acaba?
  • Bugün bende aranıza Beyaz modeli ile katılmış bulunmaktayım, ilk tablet deneyimim, fiyatına göre tatmin etti. :) İlk konuya ekleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

bugün elime geçti tablet. 2-3 saattir kurcalıyorum çok akıcı gelmedi açıkcası. benim aletde sorun olabilir mi? mesela ayarları açıp, ekran-pil sekmeleri arasında geçiş yaparken 1 saniyelik bir gecikmeyle açılıyor. birde şu geri tuşuna basınca olan titreşimi nasıl kaparım acaba?

Ses kısmına girip kapatabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Tabletteki QuickRemote uygulamasında kumanda edebileceğim alet sayısı çok kısıtlı ve LG G2'de bulunan Evrensel Kumanda bu tablette bulunmuyor. Bu tablete G2'de bulunan kapsamlı içeriği aktarabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: healthypatient

Merhaba arkadaşlar. Tabletteki QuickRemote uygulamasında kumanda edebileceğim alet sayısı çok kısıtlı ve LG G2'de bulunan Evrensel Kumanda bu tablette bulunmuyor. Bu tablete G2'de bulunan kapsamlı içeriği aktarabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim Panasonic Led tv`yi hemen tanıdı, ama orijinal kumanda kullanımı daha pratik olduğu için uygulamayı kapattım.
    Greenify uygulamasını tavsiye ederim, ekran kapanınca, lüzumsuz uygulamaları uyutan bir uygulama.. Bir de güvenlik ve sistem stabilite programı 360 security çok kullanışlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 28 Ocak 2015; 21:58:00 >
  • ben samsung tv'yi hemen tanıttım. yalnız uydu alıcısı olduğu için kanal değiştiremiyorum.
  • beni de ekleyin hocam
    elimizde kalmadı başka tablet alın diyecekler diye korktum ama mağzadan aradılar gidip aldım bugün :)
    root vs yaptım. yarın birkaç bişey yazabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barislr117

arkadaslar qpair uygulamasini kullanabilen var mi qpair de guncelleme gorunuyor ama hata veriyor.kullanan varsa yardim edebilir mi.

aynı sorun bende de vardı.Güncellemeyi kurmayıp -99930 bilinmeyen hata diyordu. Tableti kapat. Ses kısma+ses açma ve power tuşuna aynı anda bas .Lg ekran gelince power tuşunu bırak. Tablet güvenli mod adı altında açılıyor.Güncellemeyi kur bu şekilde.Ben böyle yaptım oldu.
  • Arkadaşlar tablet gerçekten parasına göre çok iyi. Aslında bende reeder A8i var ve tabletimden memnunum ancak fiyat çok cazip geldi. Pilinin de muazzam olduğunu öğrenince almaya karar verdim.
    Daha çok film izlemek için aldım. 18 saat üzeri video oynattığı yazıyor. 15~16 saat bile yeter benim için.
    Bence siyah rengi daha güzel ama bu fiyata beyazını bulabildiğim için şanslı sayılırım.
    Kılıf kullanışlı, kilit tuşunu kullanmıyorum. Çift tıklamaya bile gerek yok.
    Kamerası 3mp göre iyi ve ön kamera görüntülü konuşma için yeterli bence. Ancak kamera uygulamasının hiçbir özelliği yok. Google kamera indirdim, o da aynı. Daha iyi çekim için marketten "better camera" uygulamasını indirmenizi öneririm.
    Bana ekran çözünürlüğü çok yeterli geldi. Opera yükledim, sayfalar tam yükleniyor ve en minik yazıları bile tam sayfada sorunsuz okuyorum.
    HDMI bence çok gerekli değil. TV'ye bağlayıp film izlemek için istiyorsanız android mini PC alabilirsiniz. Yurtdışından 40~50$ alınıyor.

Towelroot ile çok kolay root oluyor. Hayatımda yaptığım en kolay roottu.
    Root'tan sonra önerdiğim uygulamalar.
    LG multiwindow mod - istediğin uygulamayı çift ekranda çalıştırmaya yarıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Uygulama google play'de ücretli, xda'da geliştirici ücretsiz olarak paylaşmış ordan indirebilirsiniz.
    Greenify - rootsuz da çalışıyor ama rootlu daha iyi çalışıyor.
    SD maid - gereksiz dosyaları siliyor, başlangıçta çalışan uygulamaları kapatıyor, uygulama donduruyor, root explorer tarzı dosya uygulaması var
    Xstana - kullandığım tek xposed modülü, navbarı değiştiriyor tavsiye ederim
    Ease backup - titanium tarzı yedekleme uygulaması. artı özelliği ücretsiz, material design şeklinde ve kullanımı çok daha kolay.
    System app remover - gereksiz uygulamaları kaldırmak için.

Onun haricinde önerebileceğim uygulamalar
    Mx player - başarılı bir video oynatıcı
    Xwidget - LG g2, HTC sense 6, xperia z2, galaxy s5, alpha, note 4, nexus 6 dahil olmak üzere 800'ün üzerinde hava durumu ve saat widgetını ücretsiz kullanabilirsiniz. Hava durumu Türkçe ancak tarihi ingilizce gösteriyor.
    App of the day - her gün 1 ücretsiz uygulama veriyor. Markette Türkiye'ye kapalı ama apk'yı paylaşıcam.
    Amazon appstore - arada güzel uygulamalar veriyor.
    File master - en sevdiğim dosya yöneticisi. Ancak root işleri için yetersiz, haberiniz olsun. Root için ES veya Root Explorer en iyisi.
    Floating stickies - yüzen not uygulaması
    Glovebox - S4 tarzı side launcher, fazla ram harcamıyor.
    internet speed meter lite - anlık bağlantı hızı ve kullanılan veriyi gösteriyor. Çok gerekli değil ama isteyen yükler.
    Mymail - arayüzü güzel, kullanımı çok kolay, tüm mail adreslerini tek yerde gösteriyor.

Tabletin beğenmediğim yanları
    Arayüzü çok hızlı gelmedi. İşlemcinin yetersiz olduğunu hiç sanmıyorum. Kuzenimde tek çekildekli L5 vardı, telefon yavaştı ama arayüzü hızlıydı. Ben G3 tarzı arayüzü beğenmedim. Telefonda Zero veya Hola kullanıyorum. Ama tablete uyumlu çok fazla launcher yok.
    LG klavyede Türkçe karakterler yok. Diğer tablette touchpal kullanıyorum, tavsiye ederim. Ama o da son güncellemeyle materile geçmiş hiç beğenmedim. Diğer tablette güncelleme yapmamıştım, onu attım. Kullanmak isteyen varsa paylaşırım.
    Ekran kaliteli ama ışığı çok az. Hem telefonuma hem de diğer tablete göre ışığı az.
    Box normalde sony ve LG cihazlara 50gb depolama veriyor ama bana vermedi.

Telefonum xperia olduğu için xda'daki xperia uygulamalarını yükleyim dedim :)
    Bazıları normal apk şeklinde yüklendi. Yani root olmayanlar da deneyebilir
    Xperia home çalıştı. Gayet hızlı çalışıyor. Ayrıca tüm laucherlar arasında en az ram harcayan launcher. Ancak yatay modu güzel değil, uygulama çekmecesi 4x6 ve uygulama kaldırma seçeneği yok (veya ben bulamadım), sistem widget'ları eklenmiyor.
    Albüm çalıştı, photo widget çalıştı. Albümü kurmasanız bile widgetı kesin kurun görsel olarak güzel.
    Photo editor kuruldu ama hata verdi.
    Walkman çalıştı, widgetı var.
    Çizim uygulaması çalıştı, tavsiye ederim.
    Saat widgetı çalıştı. 3mb ram harcıyor.
    Movie creator çalıştı ama çok gerekli bir uygulama değil.
    Note uygulamasını sistem dosyasına atınca çalıştı (root gerekiyor). LG'nin kendi not uygulaması yeterli, isteyen yükler.
    Hava durumu widgetı sisteme atınca çalıştı. (root gerekiyor)
    Klavye çalışmadı, sisteme atınca yüklendi ama hata veriyor.

Şuan mobilde olduğum için linkleri ekleyemedim. En kısa sürede linkleri eklemeye çalışıcam.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Az önce bu yöntemi denedim, Google'ın kendi yazılımı olduğu için son derece güvenilir ve işe yarıyor, standart kurulum yerini aygıtta "external" olarak tanımlayabildim yalnız bu sefer de uygulama indirip kurmaya kalktığımda "yetersiz alan" hatası veriyor. Tekrar "otomatik (internal)" ayarına geri dönmek zorunda kaldım.
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    hocam eline sağlık hiç üşenmeden mobil olarak bu kadar yazıyı nasıl yazdın ilk sayfaya eklerim linklerii verdiğin zaman
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Objektif bir inceleme olmuş, özellikle güncellenmemiş touchpal apk lazım, paylaşırsanız memnun oluruz.
    Samsung tabletlerin klavye apk bulunsa, türkçe karakterleri sorunsuz.
    Ben flexy klavye kullanıyorum, türkçe dil eklentisini aktif edince, kullanımı iPhone klavye gibi oluyor.
    Bir de google play'den Lg gflex wallpapers apk yükleyin, çok kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Ocak 2015; 19:55:32 >
  • Uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp oradan problemsiz bir şekilde kullanmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
    Daha önce hiç böyle bir uygulama kullanmadım, okuduğum kadarıyla foldermount uygulaması güzel deniyor ama size de danışmak istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Here beta gps ile çok güzel çalışıyor. igo'dan iyi fakat, Türkiye datası 600 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Ocak 2015; 20:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp oradan problemsiz bir şekilde kullanmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
    Daha önce hiç böyle bir uygulama kullanmadım, okuduğum kadarıyla foldermount uygulaması güzel deniyor ama size de danışmak istedim.

Evet ben foldermount ile data ve obb dizilerinde bulunan oyun datalarını harici sd karta atıyorum. Ama istediğim sistem için ayrılan partitiona kurulan uygulama dosyalarını uygulamalar bölümünden sd karta taşı dediğimde dahili sd değilde harici sd karta taşımak. İlerde yapılır umarım. General mobile discovery de bu çok rahat yapıyor. Bilmiyorum belkide çok takıntı yaptım. Link2sd belkide bu meseleye çözüm olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 29 Ocak 2015; 21:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp oradan problemsiz bir şekilde kullanmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?

Evet ben foldermount ile data ve obb dizilerinde bulunan oyun datalarını harici sd karta atıyorum. Ama istediğim sistem için ayrılan partitiona kurulan uygulama dosyalarını uygulamalar bölümünden sd karta taşı dediğimde dahili sd değilde harici sd karta taşımak. İlerde yapılır umarım. General mobile discovery de bu çok rahat yapıyor. Bilmiyorum belkide çok takıntı yaptım. Link2sd belkide bu meseleye çözüm olabilir.

Bir önceki mesajımdan beri netten konu ile ilgili yazıları okuyorum.
    Dediğiniz gibi link2sd, kartta ext2/3/4 bir partition yarattıktan sonra sistem uygulamarını da taşıyabilir görünüyor hatta play üzerinde bundan sonra çekilecek uygulamaları direk sd karta kur seçeneği bile varmış.
    Tek problem bazı stock kerneller ext2, ext3, ext4 tanımayabiliyormuş ki lg gpad hakkında hiçbir fikrim yok.
    O zaman fouldermount ile sadece obb ve data dosyalarını taşıyabiliyorsunuz, yanlış anlamadıysam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.