Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp oradan problemsiz bir şekilde kullanmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
    Daha önce hiç böyle bir uygulama kullanmadım, okuduğum kadarıyla foldermount uygulaması güzel deniyor ama size de danışmak istedim.

Evet ben foldermount ile data ve obb dizilerinde bulunan oyun datalarını harici sd karta atıyorum. Ama istediğim sistem için ayrılan partitiona kurulan uygulama dosyalarını uygulamalar bölümünden sd karta taşı dediğimde dahili sd değilde harici sd karta taşımak. İlerde yapılır umarım. General mobile discovery de bu çok rahat yapıyor. Bilmiyorum belkide çok takıntı yaptım. Link2sd belkide bu meseleye çözüm olabilir.

Bir önceki mesajımdan beri netten konu ile ilgili yazıları okuyorum.
    Dediğiniz gibi link2sd, kartta ext2/3/4 bir partition yarattıktan sonra sistem uygulamarını da taşıyabilir görünüyor hatta play üzerinde bundan sonra çekilecek uygulamaları direk sd karta kur seçeneği bile varmış.
    Tek problem bazı stock kerneller ext2, ext3, ext4 tanımayabiliyormuş ki lg gpad hakkında hiçbir fikrim yok.
    O zaman fouldermount ile sadece obb ve data dosyalarını taşıyabiliyorsunuz, yanlış anlamadıysam?

Evet taşıyor. Bir nebze olsun dahili sd kartı rarahatlatıyor. Şimdilik bunu yapabildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• XnetaS kullanıcısına yanıt
    Ben oyun oynayarak internette gezerek 8 buçuk saat alıyorum siz o süreyi nasıl alıyorsunuz tablet daha yeni 2 kez şarj ettim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20-25 parlaklık ile,rootlu cihaz,ekstra olarak battery doctor,grenify,notify block yüklü ayar yazılımı olarak gerisi standart kullanım,bilmiyorum valla cihaz manyak dayanıyor Oyun pek oynamadım ben kullanırken genellikle internet yani(wifi hiç kapatmadım ama)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gncali

Ben oyun oynayarak internette gezerek 8 buçuk saat alıyorum siz o süreyi nasıl alıyorsunuz tablet daha yeni 2 kez şarj ettim sadece

Işık %50 gibi açık olarak, sadece net'te 8,5 saat normal süresi oluyor. Işık kısık (%30) ve konum servisleri kapalı olursa 9,5 - 10 saati buluyor. Zaten rekor kırmaya da pek gerek yok, 7 inçlik bir tablete göre batarya perfofmansı mükemmel, dilediğiniz gibi kullanın, tasarruf yapmaya gerek yok bence..

• XnetaS kullanıcısına yanıt
    Parlaklık sizde bayağı kısıkmış ondan fark. 8 buçuk saat iyi arkadaşın da dediği gibi ama 13 14 saat daha iyi tabii

• kesinlikle haklısınız,tasarrufa fazla gerek yok,sürekli oyun oynayarak bile çok çok fazla dayanıyor bataryası muadillerine göre

Ben sürekli geceleri karanlıkta kullandığım için parlaklık fazla kullanamıyorum gözlerim yoruluyor karanlıkta %20 civarı yeterli oluyor.O yüzden o şekilde test etmiştim
  • Arkadaşlar cihazı bir türlü macbook pro'ya gösteremedim, yosemite kullanıyorum. Bilgisi olan var mıdır?
  • Tablet şifrelenmiyor nasıl yapacağım?

• Arkadaşlar elimde hem lg gpad hemde dell venue var. İkisinden birini yeğenime vereceğim ama kararsız kaldım. Dell daha dün akşam elime geçtiğinden fazla inceleme şansım olmadı ama güzel bir cihaza benziyor. Şimdi gpad mi dell mi beni özellikle oyunlarda üzmez. Çünkü oyundan başka bir şey yapmayacağım. Görüş,öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • durall kullanıcısına yanıt
    Dell de intel işlemci var yanlış hatırlamıyorsam lg de ise qualcom s400 oyun optimizasyonu lg de daha iyi olur ama ikisi de oyun için 1. tercih olmaz bana kalırsa

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Tablet şifrelenmiyor nasıl yapacağım?

Ayarlar > ekran > ekran kilidi seç'ten pin ile kilitleme seçilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: durall

Arkadaşlar elimde hem lg gpad hemde dell venue var. İkisinden birini yeğenime vereceğim ama kararsız kaldım. Dell daha dün akşam elime geçtiğinden fazla inceleme şansım olmadı ama güzel bir cihaza benziyor. Şimdi gpad mi dell mi beni özellikle oyunlarda üzmez. Çünkü oyundan başka bir şey yapmayacağım. Görüş,öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

İlk başta, 7 inç tablette batarya performansı çok önemli, intel işlemcili tabletlerde batarya 5-5,5 saat civarı ancak dayanıyor.
    Lg tabletin performansı iPad mini gibi, ekran da ips..
    Lg'nin 2D ekran performansı orta düzey ama, 3D performansı iyi sayılır. Tabi bir oyun tableti de değil..
    Bence Lg tableti kendiniz kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 30 Ocak 2015; 13:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

Tablet şifrelenmiyor nasıl yapacağım?

Ayarlar > ekran > ekran kilidi seç'ten pin ile kilitleme seçilebiliyor.

Teşekkür ederim oldu

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun yazı için teşekkürler, Glovebox'ı denemek için kurdum fakat launcher'ı değiştiremedim. Nerden yapıyoruz acaba bu ayarı ?
  • Arkadaşlar 2 gündür PC'ye giremedim, o yüzden linkleri şimdi ekleyebildim :)

LG Multiwindow mod
    bu konudan uygulamayı indirin. uygulamayı açıp root yetkisi verin.
    Çift pencerede çalışmasını istediğiniz uygulamayı seçin, reboot yapıyor ve uygulamalar çift pencere kısmına ekleniyor.

Xposed modülü bu linkten indirin. Uygulamayı ilk açtığınızda framework'e tıklayın yükle/güncelle kısmından güncelleyin.
    Xstana uygulamasını öneririm. google play linki

Touchpal eski sürüm (siyah teması var, diğer temaları indirmeniz gerekiyor) link

App of the day (her gün 1 tane ücretsiz uygulama veriyor daha dorusu çoğunlukla ücretsiz uygulamalarının reklamsız sürümlerini veriyor) link

Amazon App store (bazen güzel uygulamalar veriyor) link

Asus Launcher (dock kısmına sadece 4 uygulama ekleniyor onun haricinde güzel, isteyen deneyebilir) link

xperia uygulamalarını xda'daki konudan indirebilirsiniz link
    ancak xperia home'un uygulama kaldırma özelliği olmadığın için kaldırdım. hava durum ve photo widget sadece xperia home kullanırken ekleniyor

diğer önerebileceğim uygulamaların google play linkleri
    Greenify
    SD maid
    Ease Backup
    System App Remover

Burada küçük bir tüyo vereyim. Youtube, Google+ tarzı uygulamalar ön yüklü geldiği için greenify bu uygulamaları uyutamıyor. Ancak bu uygulamaları system app remover ile silip google play'den tekrar yüklerseniz greenify uyutabilir.

Diğer uygulamalar
    Better Camera
    Xwidget
    File Master
    Floating Stickies
    Glovebox
    internet speed meter lite

• M3RTi kullanıcısına yanıt
    hangi launcher'dan bahsediyorsunuz, Xperia home mu? Yukarıda paylaştığım linkten indirip normal apk şeklinde kurabilirsiniz
    asus launcher da var ama 2sini de fazla sevemedim eski launchera geri döndüm :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulama ve oyunları sd karta taşıyıp oradan problemsiz bir şekilde kullanmak için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?
    Daha önce hiç böyle bir uygulama kullanmadım, okuduğum kadarıyla foldermount uygulaması güzel deniyor ama size de danışmak istedim.

Evet ben foldermount ile data ve obb dizilerinde bulunan oyun datalarını harici sd karta atıyorum. Ama istediğim sistem için ayrılan partitiona kurulan uygulama dosyalarını uygulamalar bölümünden sd karta taşı dediğimde dahili sd değilde harici sd karta taşımak. İlerde yapılır umarım. General mobile discovery de bu çok rahat yapıyor. Bilmiyorum belkide çok takıntı yaptım. Link2sd belkide bu meseleye çözüm olabilir.

Dediğiniz gibi link2sd, kartta ext2/3/4 bir partition yarattıktan sonra sistem uygulamarını da taşıyabilir görünüyor hatta play üzerinde bundan sonra çekilecek uygulamaları direk sd karta kur seçeneği bile varmış.
    Tek problem bazı stock kerneller ext2, ext3, ext4 tanımayabiliyormuş ki lg gpad hakkında hiçbir fikrim yok.
    O zaman fouldermount ile sadece obb ve data dosyalarını taşıyabiliyorsunuz, yanlış anlamadıysam?

Evet taşıyor. Bir nebze olsun dahili sd kartı rarahatlatıyor. Şimdilik bunu yapabildim.

Bir şey soracağım, foldermount ile bir oyunun obb dosyasını sd karta çift oluşturuyorum, pin işaretini de tıklayarak yeşile çeviriyorum.
    Dosya yöneticisinde sd kartta oluşturulan obb dosyasını da görüyorum buraya kadar sorun yok ama aynı obb dosyası dahili hafızada da durmaya devam ediyor.
    Programın açıklamasında bu normal ve eğer unpin yaparsanız o dosya dahili hafızadan kalkar denmiş ama dahili hafızada durduğu sürece bu işlemi yapmamın ne anlamı kaldı o zaman?
    Kaçırdığım bir nokta mı var?

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Glovebox'ı normal laucher sanmışım hocam şimdi dikkat ettim kusura bakmayın. Telefonumda nova launcher kullanıyorum gayet memnunum. Ancak g pad in arayüzü arada ağırlaşıyor gibi, o yüzden rahatlatacak bir launcher arıyorum. Verdiğiniz uygulamalar için teşekkürler
  • @kaan0101 önemli değil :) tüm linkleri eklemene gerek yok hocam ama xposed modülü ve bazı önemli root uygulamalarını paylaşabilirsin.

@frux tavsiyenin için teşekkürler hocam :) samsung klavyeye xda'da baktım ama bulamadım. sony'nin uygulamalarını çok kolay modluyorlar ama sony dışında sistem uygulamalarının modlandığını pek görmedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir şey soracağım, foldermount ile bir oyunun obb dosyasını sd karta çift oluşturuyorum, pin işaretini de tıklayarak yeşile çeviriyorum.
    Dosya yöneticisinde sd kartta oluşturulan obb dosyasını da görüyorum buraya kadar sorun yok ama aynı obb dosyası dahili hafızada da durmaya devam ediyor.
    Programın açıklamasında bu normal ve eğer unpin yaparsanız o dosya dahili hafızadan kalkar denmiş ama dahili hafızada durduğu sürece bu işlemi yapmamın ne anlamı kaldı o zaman?
    Kaçırdığım bir nokta mı var?

İşaretleyerek yeşil yapınca bir nevi harici karttaki dosyaları oraya yansıtıyor, dosyalar yine harici kartta ancak nasıl yaptılarsa artık işareti kaldırınca ana hafızadan kalkıyor.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.