Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Arkadaşlar 2 gündür PC'ye giremedim, o yüzden linkleri şimdi ekleyebildim :)

LG Multiwindow mod
    bu konudan uygulamayı indirin. uygulamayı açıp root yetkisi verin.
    Çift pencerede çalışmasını istediğiniz uygulamayı seçin, reboot yapıyor ve uygulamalar çift pencere kısmına ekleniyor.

Xposed modülü bu linkten indirin. Uygulamayı ilk açtığınızda framework'e tıklayın yükle/güncelle kısmından güncelleyin.
    Xstana uygulamasını öneririm. google play linki

Touchpal eski sürüm (siyah teması var, diğer temaları indirmeniz gerekiyor) link

App of the day (her gün 1 tane ücretsiz uygulama veriyor daha dorusu çoğunlukla ücretsiz uygulamalarının reklamsız sürümlerini veriyor) link

Amazon App store (bazen güzel uygulamalar veriyor) link

Asus Launcher (dock kısmına sadece 4 uygulama ekleniyor onun haricinde güzel, isteyen deneyebilir) link

xperia uygulamalarını xda'daki konudan indirebilirsiniz link
    ancak xperia home'un uygulama kaldırma özelliği olmadığın için kaldırdım. hava durum ve photo widget sadece xperia home kullanırken ekleniyor

diğer önerebileceğim uygulamaların google play linkleri
    Greenify
    SD maid
    Ease Backup
    System App Remover

Burada küçük bir tüyo vereyim. Youtube, Google+ tarzı uygulamalar ön yüklü geldiği için greenify bu uygulamaları uyutamıyor. Ancak bu uygulamaları system app remover ile silip google play'den tekrar yüklerseniz greenify uyutabilir.

Diğer uygulamalar
    Better Camera
    Xwidget
    File Master
    Floating Stickies
    Glovebox
    internet speed meter lite

Hocam bilgiler icin cok sagol. Ben multi window yapmak istiyorum. Acmadi sanirim root istiyor. En basit nasil yaparim root ve garanti disi mi kaliyor sagolun simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet root gerektiriyor.
    İlk sayfada nasıl root atılacağı ile ilgili video var. Oradan faydalanabilirsin.
    Root yapmak riskli bir iş değil, rootu geri kaldırmak da kolay.
    Ancak root yaptıktan sonra %100 emin olduğun şeyleri yap. Yani demek istediğim root'tan sonra tüm yetki sende oluyor. Emin olmadığın şeyi yapma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Root için indirmemiz gereken videolar nerede onu bulamadım
  • dranov kullanıcısına yanıt
    Video ilk sayfada mevcut.
    https://towelroot.com/
    Towrlroot programını buradan indirebilirsin. İndirmek için lamda işaretine tıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Video ilk sayfada mevcut.
    https://towelroot.com/
    Towrlroot programını buradan indirebilirsin. İndirmek için lamda işaretine tıkla.

Hocam root kaldırınca güncelleme alıyor mu bu. Samsung sonY falan stock roma alinca aliyor bunda nasil olacak direk unroot yapinca alacak mi

• Onu bilemiyorum hocam. Sayaç gibi bişey varsa güncelleme almayabilir.

• Towelroot ile rootladıktan sonra programı kaldırmak mümkün mü, roota zarar verir mi?
    Yoksa yüklü kalması mı gerekir?
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Towelrootu kaldırabilirsin. Ama supersu kalmak zorunda.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkürler.
    Bu arada benim de bildiğim kadarıyla Lg tabletlerde herhangi bir root counter ya da temper flag yok ama tam da bilgi bulamadım.
  • Beyler hafiza artık iyice yetmez oldu sd'de 32gb yer var bos duruyor ve program kurarken hafiza yetersiz deyince sinir oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Beyler hafiza artık iyice yetmez oldu sd'de 32gb yer var bos duruyor ve program kurarken hafiza yetersiz deyince sinir oluyorum.

aynı durumdayım sürekli root ile çözülür deniyor ama

detaylı ve bol görselle anlatacak var mıdır bu işlemi arkadaşlar acemiyiz bu işleme :)
    ayrıca brick olma ihtimali falan nedir ? bozulma garanti dışı kalma falan tam bir açıklama yazarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Beyler hafiza artık iyice yetmez oldu sd'de 32gb yer var bos duruyor ve program kurarken hafiza yetersiz deyince sinir oluyorum.

detaylı ve bol görselle anlatacak var mıdır bu işlemi arkadaşlar acemiyiz bu işleme :)
    ayrıca brick olma ihtimali falan nedir ? bozulma garanti dışı kalma falan tam bir açıklama yazarsanız çok sevinirim

Ben, sadece net'e girmek ve hafıza kartına film atıp seyretmek için kullanıyorum, vakit geçirmek için dört tane de ufak oyun yükledim. Dahili hafızada 2.4 gb boş yer var, benim için yeterli ama, büyük ve fazla oyun yüklemek isteyenler için root'la oyunları micro sd karta kurabilmek önemli tabi, umarım çözümü bulursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

Ben, sadece net'e girmek ve hafıza kartına film atıp seyretmek için kullanıyorum, vakit geçirmek için dört tane de ufak oyun yükledim. Dahili hafızada 2.4 gb boş yer var, benim için yeterli ama, büyük ve fazla oyun yüklemek isteyenler için root'la oyunları micro sd karta kurabilmek önemli tabi, umarım çözümü bulursunuz.

valla hearthstone yükledim önce (550 600 mb) üstüne bf4 commander mode yükledim (1.1 gb)
    bir iki ufak oyun yükledim ufak tefek (candy crush falan) hafıza doldu tak diye

film dizi işini kingston'un bir ucu micro usb olan flash diskinden alıp çözdüm ufak ve hızlı bir usb bellek tavsiye ederim

• Arkadaşlar LG multiwindow mod biraz sorunlu
    tableti kapatıp açtığınızda çift pencere çalışmıyor, ayarlardan çift pencereyi kapatıp tekrar aktif etmeniz gerekiyor.
    bu işlemi yapmak da haliyle biraz zaman alıyor tabi

isterseniz kullanmayabilirsiniz

kullanmak isteyenlere pratik bir çözüm göstermek istiyorum
    google play'den "quick shortcut maker" uygulamasını linke tıklayarak indirin. link
    uygulama yüklenince widget bölümden "activities" widgetını ana ekrana ekleyin.
    karşınıza pencere açılacak. arama kısmına "çift" veya "çift pencere" yazın
    "ayarlar" çıkacak. ayarlara tıklayın. alttaki "çift pencere" yazan yere tıklayın.
    son olarak sağ altta yer alan "create" seçeneğine tıklayın.
    Ana ekranda oluşan simge sizi direk çift pencere ayarlarına götürecek.
    Böylece sadece 3 tıkla çift pencere ayarlarını kapatıp açabileceksiniz.

• Buralar ne kadar sessiz boyle
    LG Smart World uygulamasini acabilen3n var mi? Guncelleme istiyor yapıyorum %100'e kadar indiriyor ama kurmuyor

• quote:

Buralar ne kadar sessiz boyle
    LG Smart World uygulamasini acabilen3n var mi? Guncelleme istiyor yapıyorum %100'e kadar indiriyor ama kurmuyor

Tableti güvenli mod'da açıp güncellenebiliyormuş, Evvel ki sayfalarda nasıl açılacağı yazıyordu.

• Teşekkürler deneyeyim bakalım

• mbs02 kullanıcısına yanıt
    Ben tema yükleme bölümüne girdim, ordan tema indirmeye girdim, güncellemek gerekiyor dedi, güncelle dedim oldu.

direkt açınca hata veriyorduri, bu şekilde sende de olur belki
  • Konu güncellenmiştir, @Fenomenon arkadaşımızın paylaştığı yararlı uygulamalar , listede ismi olmayan arkadaşlarla birlikte konuya eklenmiştir. 60 kullanıcı arkadaşımız bulunmaktadır, listede ismi olmayan arkadaşlar var ise pm yoluyla bana bildirirlerse listeye ekleme yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 2 Şubat 2015; 9:40:14 >
  • uygulamaları ve oyunları hafıza kartına taşımak için yazılmış güzel bir makale yalnız bunu yapmak için root gerekiyor

hafıza kartına taşıma
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.