Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu
    Foldermount obb dosyalarını taşıyabiliyor lin2SD düzenlenmiş sd karta taşıyamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu
    Foldermount obb dosyalarını taşıyabiliyor lin2SD düzenlenmiş sd karta taşıyamadı

sd kartın bölümlendirmesini tam olarak doğru yaptığınızdan eminmisiniz. Ben de denemedim gerçi üşendim kartı bölümlendirmeye ama bizim tablette bu link2sd çalışmıyor olabilir. Disk bölümleri önceki android sürümlerinde mnt/sdcard0, mnt/sdcard1 ... gibi giderken bunda storage/emulated/0 gibi bir yapıda. Yani mevcut android sürümünü garipsedim ben. İlerde belki bişey çıkar ama link2sd tek umudumdu buda olmuyorsa kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

quote:

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu

sd kartın bölümlendirmesini tam olarak doğru yaptığınızdan eminmisiniz. Ben de denemedim gerçi üşendim kartı bölümlendirmeye ama bizim tablette bu link2sd çalışmıyor olabilir. Disk bölümleri önceki android sürümlerinde mnt/sdcard0, mnt/sdcard1 ... gibi giderken bunda storage/emulated/0 gibi bir yapıda. Yani mevcut android sürümünü garipsedim ben. İlerde belki bişey çıkar ama link2sd tek umudumdu buda olmuyorsa kötü.

Benim note 2 de de emulated şeklinde ama linksd çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu

Benim note 2 de de emulated şeklinde ama linksd çalışıyor.

Demekki arkadaşımız bölümlendirirken bir yerde hata yapıyor. Çalışmasına sevindim bende link2sd kullanmayı düşünüyorum hafıza sorunu yaşarsam.

• Arkadaşlar mu mesajı g pad 7 den yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa başıma gelen bir sorun var modemin hemen yanında olmama rağmen ve diğer tüm cihazlar wifi ağından ssid bilgisini görüp bağlanabilirken g pad 7.0 bir türlü ağı bulamıyor yeniden başlatmama rağmen değişen bir şey yok çözüm önerisi olan var mı acaba

• Tabletteki internet nasıl dağıtılıyor arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Merhaba arkadaşlar ilk defa başıma gelen bir sorun var modemin hemen yanında olmama rağmen ve diğer tüm cihazlar wifi ağından ssid bilgisini görüp bağlanabilirken g pad 7.0 bir türlü ağı bulamıyor yeniden başlatmama rağmen değişen bir şey yok çözüm önerisi olan var mı acaba

Modeme girip 6.kanalı seçmelisiniz

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    6.kanalı seçince diğer cihazlar olumsuz etkilenmez değil mi deneyeceğim eve gidince önerinizi teşekkür ederim

• aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Sizin sıkıntının aynısını yaşayanlar oldu modemden hallettiler sorun çıkmadı.

• quote:

quote:

quote:

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu

Konu anlatımındaki işlemleri sırasıyla Yaptım 10gb fat32 20gb ext2 şeklinde formatladim sonra cihaza taktım lin2sd Kartı algıladı default ext2 isaretliydi tamama bastım ama dediğim gibi betik oluşturulamadı diye bir hata aldım

• Arkadaşlar ses stereo değil mi benimkinde yanlızca 1 tanesinden ses geliyor elimle tek tek kapayarak test ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Arkadaşlar ses stereo değil mi benimkinde yanlızca 1 tanesinden ses geliyor elimle tek tek kapayarak test ettim.

Bir tanesi sus hocam

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Süs olarak tasarlanmamışsa bile benimkisi süs görevi yapıyor...
  • quote:

Arkadaşlar ses stereo değil mi benimkinde yanlızca 1 tanesinden ses geliyor elimle tek tek kapayarak test ettim.

Hoparlör mono

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Beyler kusura bakmayın kafam karıştı şimdi benim tabletim bozuk mu değil mi , çift görünen hoparlörden yanlızca bir tanesi ses veriyor
  • quote:

Beyler kusura bakmayın kafam karıştı şimdi benim tabletim bozuk mu değil mi , çift görünen hoparlörden yanlızca bir tanesi ses veriyor

Tabletin bozuk değil hocam. Tek hoparlör var. Diğeri simetriyi bozmamak için koymuşlar, işlevi yok :)

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Kötüymüş o zaman be , neyse en azından bozuk değil bir daha uğraştıracaktı yoksa.
  • Ben bu cihazdan almayı düşünüyorum ipod touch a 250tl verene kadar. Var mı satmak isteyen ve ayrıca kulaklık da ses kalitesi nasıl?
  • Arkadaşlar merhaba.Bu tableti 10 gün önce falan almıştım.Bugün kendi kendine birkaç dakikada bir reset atmaya başladı kilitli iken.Siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.