Şimdi Ara

LG G Pad 7.0 V400 ANA KONU--Lollipop Çıktı (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.325
Cevap
32
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidden

quote:

Orijinalden alıntı: M3RTi

Arkadaşlar zaman zaman wifi bağlantımda sorun yaşıyorum bu sanırım model yada ayarları ile ilgili. Aynı sorun telefon netbook ve tabletimde de oluyor. Bağlı görünüyor fakat bağlantı kopuyor. Res atıyorum modeme düzeliyor, bazen 5 dakika sonra aynısını yapıyor bazen 5 saat sonra. Nedeni nedir acaba? bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum

Modem markası nedir tp link mi.

Vakti zamanında smile net in verdiği AirTies RT204v3 hocam

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar zaman zaman wifi bağlantımda sorun yaşıyorum bu sanırım model yada ayarları ile ilgili. Aynı sorun telefon netbook ve tabletimde de oluyor. Bağlı görünüyor fakat bağlantı kopuyor. Res atıyorum modeme düzeliyor, bazen 5 dakika sonra aynısını yapıyor bazen 5 saat sonra. Nedeni nedir acaba? bilen varsa yardımcı olursa cok memnun olurum

Modem markası nedir tp link mi.

Vakti zamanında smile net in verdiği AirTies RT204v3 hocam

Önceki sayfalarda bir ayar yazmıştı arkadaşlar onu uygulayın. Kanalı değiştiriyordunuz modemden, o modem eski biraz sanırım ama airties rt205 ve 206 bence en az sorunlu modemlerdi bildiğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: antgozetim

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokhndgu

Şu videoyu buldum.
    http://www.youtube.com/watch?v=bYm57LRGKQI

Evet bu videodaki antutu testinde asus ,lg yi ikiye katlıyor.Oyun oyanacaklar için kesinlikle asus...

Asus memo pad kullanıp sattım, işlemci gücü olarak çok daha iyi ama, sürekli oyun oynamada ekran kullanım süresi 3 saat civarı, normal net'te sörf olarak 5,5 saat civarı ekran kullanım süresi var.
    Lg g pad V400'ün işlemcisi, 399 liraya satılan samsung galaxy tab 4'ten bir gömlek üstün + ips ekran..
    7 inç tabletlerde en önemli özellik batarya performnası ve ekran görüntü kalitesidir..
    Hem oyun, nem de batarya performansı üst düzey olsun diyorsanız ve bütçe müsaitse, galaxy S - 8.3 veya iPad mnini retina nokta atışı olur.

Gerekki ayarlamaları yaparsanız ,wakelock ayarları ,batarya kalibresi gibi ,şarj ömrü dahada uzuyor ,elbette lg kadar gitmiyor şarj bundaki enbüyük etken ,asustaki işlemcinin 1500 liralık telefonlarda kullanılan işlemcilere bile kafa tutması ,yanisi işlemcinin cok güçlü olmasından kaynaklanıyor

İntel işlemcili zenfone 5-6 serisi de intel işlemcinin bataryayı sömürmesi yüzünden çok da tutmadı, Forumda çoğu popüler tablet ve telefon konularını takip ediyorum, tablet ve telefon satın alırken ilk dikkat edilecek husus batarya performansıdır, konuları iyice incelemeden ve objektif yorumları dikkate almadan bir telefon veya tablet satın alırsanız, çpk pişmanlık yaşarsınız..
    Asus'sun intel işlemcili tabletlerinden evvel ki tabletleri batarya performansı olarak çok iyidi fakat yenl ntel işlemcili tabletleri bu konuda yetersiz..
    iPad mini retina'da olan işlemci de, fiyatı iki kat olan iPhone 5S ile aynı ama iPad mini retina'nın bataryası 10 saate yakın ekran kullanım süresi veriyor. Lg g pad V400 modelini bu yüzden iPad'lere benzetiyorum.
    Ama aynı seri Lg 8,4 ekranlı modelinin batarya performansı V 400 gibi iyi değil..

Zenfonelarda farklı bir batarya olayı var ,öncelikle zenfone 6 da batarya sorunu yok ,arkadasım 6 ile 2 günü deviriyor ,zenfone 5 te ise 1 günü cıkarıyor.Bizim millet kitapcık okumayı sevmez ,zenfone kitapcıgında büyük harfler ile cihazı acmadan önce şarj edin diye bir uyarı var ,telefonu kullananların bircogu bu işlemi yapmıyor fakat bataryanın kalibresi için cok önemli bir işlem bu ,dolayısı ile sarj fazla gitmiyor.Ha birde bende suan s3 var,batarya bir gün gidiyor,cok kurcalarsam aksamı zor görüyorum,daha önce lg nin optimuslarından kullandım o da öyleydi fakat bu telefonlar nedense zenfone eleştirildigi kadar eleştirilmedi hiç ,zenfone 5 batarya kalibresi yapılır,güncellemeler dogru yüklenirse şarjla ilgili sorun yasanmıyor.Bir baska arkadasım s4 kullanıyordu,zenfone'a gecti ,wakelock ayarlarını yaptım,tarif ettigim gibi batarya kalibresi yaptı suan rahat 1 günü cıkarıyor ,dedigi aynen su oldu "samsungta yasadıgım donmaları,takılmaları hiç yasamadım yag gibi akıyor"...Buarada eleştirdigimiz telefonun fiyat bandının 600-700 lira civarında ve 2 gb ram'e sahip oldugunu da hatırlatmak isterim.Telefon mükemmel degil ama Hala bu fiyat aralıgında alınacak en iyi telefondur.Ben zenfone 2 yi bekliyorum ,piyasaya cıkmadan altını üstüne getirdi,büyük üreticiler endişeli cünkü fiyat cok iyi olacak.Yeni intel işlemcilerin batarya performans testlerinide inceledim hatta bununla ilgili fx57 nin cok güzel bir incelemesi var ,yeni gelecek intel işlemciler dahada iyiyleştirilmiş ,engüclü işlemcilere kafa tutarken batarya konusunda onlardanda geri kalmıyor ,bircok uzmanında dedigi gibi mobil pazarda 2015 ,intelin yılı olacak.Tablete gelince iki cihazıda test etmiş biri olarak batarya konusunda lg cok iyi eyvallah ama performans konusunda benzetme yapacak olursak asustaki i7 (işlemcide 64 bit ve intel hd graphics mevcuttur) ,lg de ise i3 var diyebiliriz ,zaten ben agırlıklı olarak oyun oynayacaklar için asus dedim ,ama batarya süresi benim icin öncelikli diyenler için en mantıklı secim tabiki de lg olacaktır.

• quote:

Modemden 6.kanalı seçiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes neden intele karşı bu kadar ön yargılı anlayamıyorum. reeder A8i tabletim var, çift çekirdekli intel 4 çekirdek 8 çekirdek işlemci performansı veriyor.
    ayrıca zenfone serisi çok iyi tuttu. sık sık teknoloji mağazalarını gezerim. bizim burdaki (ankara nata-vega) mağzada özellikle 6" bulmak çok zor. geldiğinde 10 tane falan geliyormuş, hemen bitiyormuş.
    ayrıca pilin çok kötü olduğunu da düşünmüyorum. üst düzey g2, z2 gibi telefonların tabi gerisinde ama normal kullanımda 1 gün yeter
    şuan telefon almayı düşünmüyorum ama alacak olsam kesinlikle zenfone alırım. ilerde hangi model telefonlar çıkacak bilinmez ama 1.5-2 sene içinde zenfone 2 veya 3 alabilirim. gerçi huaweiler de hoşuma gidiyor. benim hiçbir markaya karşı takıntım yok. hangisi daha iyisini daha ucuza verirse onu alırım. hiçbiri benim babamın şirketi değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • antgozetim kullanıcısına yanıt
    i3 i7 biraz abartı olmamış mı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu
    Foldermount obb dosyalarını taşıyabiliyor lin2SD düzenlenmiş sd karta taşıyamadı

sd kartın bölümlendirmesini tam olarak doğru yaptığınızdan eminmisiniz. Ben de denemedim gerçi üşendim kartı bölümlendirmeye ama bizim tablette bu link2sd çalışmıyor olabilir. Disk bölümleri önceki android sürümlerinde mnt/sdcard0, mnt/sdcard1 ... gibi giderken bunda storage/emulated/0 gibi bir yapıda. Yani mevcut android sürümünü garipsedim ben. İlerde belki bişey çıkar ama link2sd tek umudumdu buda olmuyorsa kötü.

Konu anlatımındaki işlemleri sırasıyla Yaptım 10gb fat32 20gb ext2 şeklinde formatladim sonra cihaza taktım lin2sd Kartı algıladı default ext2 isaretliydi tamama bastım ama dediğim gibi betik oluşturulamadı diye bir hata aldım

Microsd üzerinde yaptığınız bölümleri hiç ellemeyin, yani 2. partition yine ext2 olarak kalsın ancak link2sd ilk açılışta sorduğunda ext4 olarak seçin, probleminiz çözülecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 5 Şubat 2015; 22:34:50 >

• quote:

i3 i7 biraz abartı olmamış mı yahu

Youtube dan karsılastırmalı testleri bulup izleyebilirsiniz ,iki katı bir performans farkı var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu videoyu buldum.

Evet bu videodaki antutu testinde asus ,lg yi ikiye katlıyor.Oyun oyanacaklar için kesinlikle asus...

Asus memo pad kullanıp sattım, işlemci gücü olarak çok daha iyi ama, sürekli oyun oynamada ekran kullanım süresi 3 saat civarı, normal net'te sörf olarak 5,5 saat civarı ekran kullanım süresi var.
    Lg g pad V400'ün işlemcisi, 399 liraya satılan samsung galaxy tab 4'ten bir gömlek üstün + ips ekran..
    7 inç tabletlerde en önemli özellik batarya performnası ve ekran görüntü kalitesidir..
    Hem oyun, nem de batarya performansı üst düzey olsun diyorsanız ve bütçe müsaitse, galaxy S - 8.3 veya iPad mnini retina nokta atışı olur.

Gerekki ayarlamaları yaparsanız ,wakelock ayarları ,batarya kalibresi gibi ,şarj ömrü dahada uzuyor ,elbette lg kadar gitmiyor şarj bundaki enbüyük etken ,asustaki işlemcinin 1500 liralık telefonlarda kullanılan işlemcilere bile kafa tutması ,yanisi işlemcinin cok güçlü olmasından kaynaklanıyor

İntel işlemcili zenfone 5-6 serisi de intel işlemcinin bataryayı sömürmesi yüzünden çok da tutmadı, Forumda çoğu popüler tablet ve telefon konularını takip ediyorum, tablet ve telefon satın alırken ilk dikkat edilecek husus batarya performansıdır, konuları iyice incelemeden ve objektif yorumları dikkate almadan bir telefon veya tablet satın alırsanız, çpk pişmanlık yaşarsınız..
    Asus'sun intel işlemcili tabletlerinden evvel ki tabletleri batarya performansı olarak çok iyidi fakat yenl ntel işlemcili tabletleri bu konuda yetersiz..
    iPad mini retina'da olan işlemci de, fiyatı iki kat olan iPhone 5S ile aynı ama iPad mini retina'nın bataryası 10 saate yakın ekran kullanım süresi veriyor. Lg g pad V400 modelini bu yüzden iPad'lere benzetiyorum.
    Ama aynı seri Lg 8,4 ekranlı modelinin batarya performansı V 400 gibi iyi değil..

Zenfone 5_6 tutmadimi 2014 dunya genelindeki satislari bir arastir doatum ondan sonra yaz ne yazicaksan.Zenfone nun sarjinin az gitmesi islemci ile alakali degil pilinin kucuk olmasi 5 inc telde baskalari 3200 mah koyarken bunlar 2000 lerde pil koymuslar.Ama fiyatida ona gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

quote:

quote:

quote:

tablet rootlu mu ?

Evet root'lu
    Foldermount obb dosyalarını taşıyabiliyor lin2SD düzenlenmiş sd karta taşıyamadı

sd kartın bölümlendirmesini tam olarak doğru yaptığınızdan eminmisiniz. Ben de denemedim gerçi üşendim kartı bölümlendirmeye ama bizim tablette bu link2sd çalışmıyor olabilir. Disk bölümleri önceki android sürümlerinde mnt/sdcard0, mnt/sdcard1 ... gibi giderken bunda storage/emulated/0 gibi bir yapıda. Yani mevcut android sürümünü garipsedim ben. İlerde belki bişey çıkar ama link2sd tek umudumdu buda olmuyorsa kötü.

Konu anlatımındaki işlemleri sırasıyla Yaptım 10gb fat32 20gb ext2 şeklinde formatladim sonra cihaza taktım lin2sd Kartı algıladı default ext2 isaretliydi tamama bastım ama dediğim gibi betik oluşturulamadı diye bir hata aldım

Microsd üzerinde yaptığınız bölümleri hiç ellemeyin, yani 2. partition yine ext2 olarak kalsın ancak link2sd ilk açılışta sorduğunda ext4 olarak seçin, probleminiz çözülecek.

Teşekkür ederim ama tekrar formatlamak Gözüme geliyor foldermount ile büyük dosyaları taşıdım inşallah gerek kalmaz ama bana çok Saçma geliyor sd karta doğrudan program kuramamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

Arkadaşlar merhaba.Bu tableti 10 gün önce falan almıştım.Bugün kendi kendine birkaç dakikada bir reset atmaya başladı kilitli iken.Siz de böyle bir sorunla karşılaştınız mı acaba ?

Dün fabrika ayarlarına döndürdüm sorun çözülmüştü ama yine reset atmaya başladı bugün.Kılıfı kapatınca ekranı kilitleyen uygulamayı(uygulamanın ismini unuttum tablet yanımda değil şuan) açınca resetliyor kapatınca reset sorunu olmuyor.Yarın Bornova Vatana götürüp servise göndermelerini isticem
  • tableti ilk defa şarj ettikten sonra bataryayı an itibariyle bitirmişmiş bulunmaktayım :)
    şuan %6 şarjı var. 8,5 saat ekran süresi aldım. 10 saatin üzerinde alırım diye düşünüyordum. bu sürede internete girdim, oyun oynadım. ekran parlaklığı genelde %20ydi.
    Bataryası çok iyi ancak batarya yüzdesi biraz sorunlu gibi geldi. uzun süre kullanımda % düşmüyor sonra %3~5 düşüyor. tablet kapalı olduğu zaman da % düşüyor. belki bir kaç şarjdan sonra düzelir.

• Baktım şimdi zaten 6. kanaldaymış, diğer ayarlar

Güvenlik Tipi: WPA/WPA2
    Mod: 802.11 b/g
  • quote:

Baktım şimdi zaten 6. kanaldaymış, diğer ayarlar

Güvenlik Tipi: WPA/WPA2
    Mod: 802.11 b/g

Bence ikinci el rt205 veya 206 edinin, modeminiz biraz sorunlu bir model internetteki yorumlara bakılırsa. Keza benimde başımda bir tane tp link w8901g var ve ilk fırsatta modem bulunca kırıp parçalayacağım, böyle sorunlu cihazları vatandaşa malum verdiler kampanya adı altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu videoyu buldum.

Zenfone 5_6 tutmadimi 2014 dunya genelindeki satislari bir arastir doatum ondan sonra yaz ne yazicaksan.Zenfone nun sarjinin az gitmesi islemci ile alakali degil pilinin kucuk olmasi 5 inc telde baskalari 3200 mah koyarken bunlar 2000 lerde pil koymuslar.Ama fiyatida ona gore

Ben, zenfone 5-6 serisi donanım performamsı olarak kötü demedim, kullananlar batarya performansından memnun değil, her iki modelin konusunu da takip ediyorum, kullanananlar genellille batarya performansını beğenmiyor. Arkadaşımın zenfone 5 modelini iki gün test için kullandım, ekran kullanımı 4,5 saati ancak çıkartıyor. Benim S4 mini'nin 5,5 saat ekran kullanım süresi var ve görüntü kalitesi amoled ekran telefonlarda daha canlı, aynı retina ekran gibi..
    Telefon ve tablette batarya performansı bekleme süresi ile değil,ekran kullanım süresi ile mukayese etmek lazım.
    Özellikle 3G sürekli açık olarak test edince, her model telefonun batarya performansı tam olarak anlaşılıyor.
    Örneğin iPhone 3G de batarya'yı çok harcıyor ama android telefonlar 3G internette daha tasarruflu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Şubat 2015; 11:05:53 >

• Merhaba urunu almak uzereyim. ama 3g modem destegini merak ediyorum deneyen varmi? veya wifi uzerinde gorusme . mesajlasma yapabilirmiyiz. yoksa 3g li baska bi tablet arayisinami giriyim?

• Arkadaşlar hafıza kartına garantisi bozulmadan uygulama yüklemenin bir yolu varmıdır acaba?
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    Wifi üzerinden görüşme yaparsın ama whatsapp yüklenmez. OTG desteği olduğu için 3g modemin bağlanması lazım ama ben denemedim bilmiyorum.

• mcgul kullanıcısına yanıt
    Rootsuz uygulamaları taşıman imkansız. Ancak garanti konusunda bu kadar takıntılı olmayın unroot yaparsanız kimse root yapıldığını anlamaz.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.