Şimdi Ara

LG G PRO DAN , SAMSUNG S4 VEYA LG G2 YE GECIS YAPILIRMI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 haftadir lg g pro kullaniyorum , ama biraz buyuk oldugu icin kullanimi tam olarak rahat gelmedi bana 5.5 inclik ekraniyla

s4 le , lg g2 arasinda kaldim ??? kafa kafaya degistiricem , ve birazda para vermem gerekiyor ustune

deger mi sizce ???

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah1988 -- 2 Ağustos 2014; 15:43:28 >

• G2 ıcın deger bana göre.
  • Emrah1988 kullanıcısına yanıt
    LG Optimus G Pro gibi bir cihazdan sonra S4 almak çok gereksiz olur. Onun yerine G2'yi düşünebilirsiniz.
  • Problemsiz stabil bir cihazdan sonra kendine macera aramış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Oyle mi diyorsun , yani gereksiz mi sence bu takas ???

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Sence g2yle ,g pro arasinda fark olur mu gunluk kullanmda yoksa kagit uzeri mi olcuyorsun , yani g2 cok daha iyi denilirmi

• koppa kullanıcısına yanıt
    evet dogru diyosun , cihaz aslinda sahane ve saglam , ama biraz buyuk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5.5 inç büyük geldiği için g2 tercih ettim. Büyük telefon taşımada kullanmada falan benim için büyük sıkıntı yaratıyor. Geçiş yapacaksanız g2'ye geçin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas dusunuyorsaniz pm g2 32 gb var

• S4 hayatta alınmaz.

• Lg g2 alinir

• bence çok fark yaratmaz ama G2 çok daha iyi S4'e göre. S4'e geçmek bir hata yapma sakın.

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    G pro ve g2 arasinda cok far varmi kardes , buyukluk disinda ?

Deger mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah1988 -- 3 Ağustos 2014; 10:12:24 >
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Sagol kardes , takas olurdu ama ben yurtdisinda yasiyorum hollandada o yuzden ....

• S4 u zaten eledim gibi , g2 yi dusunuyorum suan ama g pro dan cok fazla fark yaratmayacaksa , g pro da kalirim daha iyi , tas gibi telefon , sadece biraz buyuk iste ,g2 nin formati tam bana gore

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1988

S4 u zaten eledim gibi , g2 yi dusunuyorum suan ama g pro dan cok fazla fark yaratmayacaksa , g pro da kalirim daha iyi , tas gibi telefon , sadece biraz buyuk iste ,g2 nin formati tam bana gore

o kadar fark yaratmaz hocam, en büyük farkları boyları.

• lg g pro nun kasasi saglam , yalniz g2 nin ki biraz dusundurucu ? biraz aratirma yaptim ve g2 dustugunde basiniz agriya bilirmis , gerci her telefonumu kilifsiz kullanmam ama g2 buna ragmen kirilma sansi varmis

acaba g pro dan mi kalsam ? bide g2 nin arkasi ses cikartiyormus en gicik oldugum sey , asli varmi acaba ?
  • YOKYA BEN YINEDE LG G PRO DA KALICAM DIGERLERI SARMADI BENI , AYIRCA G2 VE G PRO NUN ARASINDA COK FARK OLDUGUNU DUSUNMUYORUM , HATTA G PRO NUN MALZEMESI DAHA IYI VE BUDA DEMEKTIR KI , UZUN SURELI KULLANIM ICIN IDEAL !!!
  • S4'ü direk elersek g2 ile sadece performans anlamında bir fark olur ama ben olsam geçmezdim bir zaman sonra alışırsın zaten büyük ekrana

• S4 nedir ya

Biri çıkar da acil 100 tl lazım gel g2 ile takas yapalım derse o zaman kabul edilir. Yoksa satıp tekrar g2 almak gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.