Şimdi Ara

lg g2 32gb-lg g3 32gb-samsung s5-sony xperia z2 hangisini almalıı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg g2 32gb 1000 liraya geliyor diğer cihazlar ise 1350 lira civarına. gönlüm lg g3 32gb tan yana ama aşırı derecede kararsızım. şöyle güzel bir yol gösterseniz de kararımı netleştirsem.

şarj önemli, telefon cebime sığsın, internette gezineceğim, bol bol ebook, pdf falan okuyacağım telden. oyun delisi değilim, ayda yılda bir oynarım en fazla, akıcılığı vs olsun, en az 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum.

samsung galaxy w yaklaşık 3 senedir kullanıyorum, lütfen beni bu dertten kurtarın

ürünler paralel ithalat.

• Hocam yaklaşık 15 gündür araştırmadayım. Ben de iphone 4s kullanıcısıyım. Aynı şekilde LG, S5, Z2 ve HTC M8 arasında tercih yapmak istiyorum ama birinin artısı diğerinin eksisi oluyor.
    Forumlar ve inceleme videolarından edindiğim izlenim özetle;
    LG G2, özellikle şarj açısından ve forumlarda okuduğum onlarca sorun (sararma, kendine kendine kapanma, açılmama gibi nedenlerden dolayı ) G3'ten daha tercih edilebilir olanı. Ama kasa beni korkutuyor, iphone çok kez düşürdüm hiç bir koruma olmamasına rağmen kılcak çizikler dışında bişi olmadı. LG dayanıklılığı kötü.
    Samsung'un ekran parlaklığını çok seviyorum ama detaylı incelemedim çünkü klavyesinde Türkçe karakter desteği yok. I Ş gibi harfleri üzerine basıp kaydırarak yazmak benim için zor çünkü işim gereği çok sık yazışıyorum. LG'de de aynı durum var.
    Aralarında şu ana kadar en olur dediğim Z2. Ama onun da nedense HD olmasına rağmen bana ekran parlaklılığı zayıf geliyor. Nedense soft gibi bi görüntü var. Benim yüzde 50 parlaklık, neredeyse Z2'nin yüzde 100'üne eşit. Onun dışında ısınma vs. deniyor ama benim için çok önemli değil, çünkü oyunla çok işim yok. 4K video da sorun yapıyormuş. Isınma, kapanma vs. Video ile de çok işim yok. Çektiğim videolar en fazla 2-3 dakika.
    HTC M8'i de inceledim o da güzel ama ben sadece arka paneli hoşuma gitmediği için eledim.
    Sonuç olarak gönlüm şekli, cebe sığma açısından ince, web için ideal olan boyutu, sağlamlığı biraz da şarj olarak üstünlüğü ve elime alıp incelediğimdeki akıcılığı Z2'ye doğru götürüyor. Ama hala bir karar verebilmiş değilim. Şu anki sıralamam Z2, LG2, Samsung S5 diye. Ama burada Z2'yi ilk sıraya koymamın en büyük sebebi kaliteli, ağır ve şık bir duruşu olması, ele güzel oturması, birde sağlamlığı. Yani ekranına, ısınma sorununa vs'sine rağmen içime sinen Z2... Tabi tüm bunların yanında aldığım telefon bir S5, LG2 de olabilir. Zor durum :( :))

• htc fiyat olarak beni aştığı için direkt eledim, sony ve lg arasındayım şu an için.
  • Xperia Z2 alır Stamina modu ile en az 3-4 gün şarjı gider diğer işlerini de mükemmel bir akıcılıkla gerçekleştirirsin
  • Fazla paraya gerek yok G2 herşeyiyle süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazetem74

Hocam yaklaşık 15 gündür araştırmadayım. Ben de iphone 4s kullanıcısıyım. Aynı şekilde LG, S5, Z2 ve HTC M8 arasında tercih yapmak istiyorum ama birinin artısı diğerinin eksisi oluyor.
    Forumlar ve inceleme videolarından edindiğim izlenim özetle;
    LG G2, özellikle şarj açısından ve forumlarda okuduğum onlarca sorun (sararma, kendine kendine kapanma, açılmama gibi nedenlerden dolayı ) G3'ten daha tercih edilebilir olanı. Ama kasa beni korkutuyor, iphone çok kez düşürdüm hiç bir koruma olmamasına rağmen kılcak çizikler dışında bişi olmadı. LG dayanıklılığı kötü.
    Samsung'un ekran parlaklığını çok seviyorum ama detaylı incelemedim çünkü klavyesinde Türkçe karakter desteği yok. I Ş gibi harfleri üzerine basıp kaydırarak yazmak benim için zor çünkü işim gereği çok sık yazışıyorum. LG'de de aynı durum var.
    Aralarında şu ana kadar en olur dediğim Z2. Ama onun da nedense HD olmasına rağmen bana ekran parlaklılığı zayıf geliyor. Nedense soft gibi bi görüntü var. Benim yüzde 50 parlaklık, neredeyse Z2'nin yüzde 100'üne eşit. Onun dışında ısınma vs. deniyor ama benim için çok önemli değil, çünkü oyunla çok işim yok. 4K video da sorun yapıyormuş. Isınma, kapanma vs. Video ile de çok işim yok. Çektiğim videolar en fazla 2-3 dakika.
    HTC M8'i de inceledim o da güzel ama ben sadece arka paneli hoşuma gitmediği için eledim.
    Sonuç olarak gönlüm şekli, cebe sığma açısından ince, web için ideal olan boyutu, sağlamlığı biraz da şarj olarak üstünlüğü ve elime alıp incelediğimdeki akıcılığı Z2'ye doğru götürüyor. Ama hala bir karar verebilmiş değilim. Şu anki sıralamam Z2, LG2, Samsung S5 diye. Ama burada Z2'yi ilk sıraya koymamın en büyük sebebi kaliteli, ağır ve şık bir duruşu olması, ele güzel oturması, birde sağlamlığı. Yani ekranına, ısınma sorununa vs'sine rağmen içime sinen Z2... Tabi tüm bunların yanında aldığım telefon bir S5, LG2 de olabilir. Zor durum :( :))

Android te klavye seçeneği kısıtlı değil. Ios ta olduğu gibi bir kısıtlama yok. (sanırım swiftkey ile bu durum değişti) Klavye uygulamasını yükleyerek türkçe karakter sorununu aşabilirsiniz. Ben swiftykey kullanıyorum.

Diğer konularda katılıyorum Z2 özellikle fotoğraf çekimlerinde G2 den iyi bence. Z2 si olan bir arkadaşım sabahtan akşama kadar telefonu Fot.makinası gibi kullanmasına rağmen 23:00 e kadar şarjı b,tmedi. Diğer telefonları bilmiyorum ama G3 ü de şarj konusunda eliyorum. Şuan s2 kullanıyorum ve yeni bir telefona geçeceğim. G3 ün bataryası G2 ile aynı ve ekran 2K bu nedenle batarya sıkıntısı yaşamamak adına G2 düşünüyorum. Ayrıca gördüğüm kadarıyla G3 ün ekran kenarları G2 ye göre daha kalın ve beyaz olan telefonlarda çok göze batıyor.

• Hocam samsung da birde belki 100'de 99 için önemsizdir ama yine benim için önemli küçük bi detay. Arama kaydında favori aramalara, rehbere veya son aramalara gelmek için parmağınızı o ikona tıklamanız gerekiyor ki, HTC'de LG'de ve Sony'de arama yerinde sağa sola çekmek yeterli oluyor. Numaraların üzerine bile bassanız bile bunu yapabiliyorsunuz. Özellikle araç kullanırken önemli olduğunu düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 butcesi varsa z2 alinir,net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 kasa kalitesi çok iyi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.