Şimdi Ara

[LG G2] [4.4.2] Miui v6 offical çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler offical miui v6 sürümü 1 mayısta çıktı şuan küçüük hatalar dışında onemli bir sorunu yok.günlk kullanım için uygun.2 gündür kulllanıyorum lg g2 d802 modeli herhangi bir sorun yok.
    link: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/official-miui-6-released-g2-t3097804

küçük hatalar

1. ayarlar , rehber vb yerlerdeki listelerde kaydırma sonrası dokunma sorunu var.
    2. türkçe karakterler için sorun var.çözümü var ama linki: http://en.miui.com/thread-64000-1-1.html
    3. kilit ekranında alt tuslar aktif geliyor.
    4. bildirim ekranında bazen takılma oluyor.
    5. rehberde harf olarak kaydırma yaparken C den sonra gitmiyor.galiba türkçe karakterden dolayı kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayarcini -- 3 Mayıs 2015; 11:33:01 >

• Küçük hatalar hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarcini kullanıcısına yanıt
    tr dil yoktu değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçe desteği var çoğu dili destekliyor.
  • Ustam ufak hatalar diyorsun da daha ne olacak ki hata olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam ufak hatalar diyorsun da daha ne olacak ki hata olarak

günlük kullanımı etkileyecek önemli bir hata olmadığı için küçük hatalar dedim wifi yada diğer onemli sorun yok yani
  • Hocam peki kitkat ses yukseltme dosyalarini flashlasak v6 ya bi sorun cikarir mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi mi kötü mü ?
  • Ne zamandır bunu bekliyordum ben.Benim için mükemmel bir haber oldu.Kullananlar yorum yapabilir mi acaba ?
  • Şarjı lollipoptan kat ve kat iyi. Menülerde esnetme efekti koymuşlar ama buda dokunmatiği etkiliyo bu biraz sıkıntı. Türkçe karakter sorununu konuda verdiği linkten çözmüş bulunmaktayım. Çok sinir bozucuydu açıkçası. Uygulamadan uygulamaya geçmek çok basit. Normal olarak tek eksiliği knock off'un olmaması. İlerleyen günlerde daha stabil sürümler çıkar inşallah o zamana kadar devam

• Grimwood kullanıcısına yanıt
    Şu anda kurdum ayar çekmeye çalışıyorum bakalım.Görüntü olarak çok hoş duruyor.Uzun bir aradan sonra Miui kullanmak cidden heyecan verici.
  • arkadaş çoğunu söylemiş ilk mesajda. ama benim açımdan söyleyecek olursam bir ayarı yaptığında tekrar değiştirmek için nerede olduğunu bulana kadar akla karayı seçiyordum. birde aşağı yukarı kaydırmalar sonrasında dokunmatik'e birkaç kez tıklamam gerekiyordu o yüzden başka rom'a geçtim bende.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle sıkıntıları var.Hangi roma geçtiniz siz ?
  • lg g2 rom ana konusunda ki en son ki mesajların birinde arkadaş vk adlı bir rom paylaşmış lolipop tabanlı. şu an onu deniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Şarjı lollipoptan kat ve kat iyi. Menülerde esnetme efekti koymuşlar ama buda dokunmatiği etkiliyo bu biraz sıkıntı. Türkçe karakter sorununu konuda verdiği linkten çözmüş bulunmaktayım. Çok sinir bozucuydu açıkçası. Uygulamadan uygulamaya geçmek çok basit. Normal olarak tek eksiliği knock off'un olmaması. İlerleyen günlerde daha stabil sürümler çıkar inşallah o zamana kadar devam

knock of olayını kısmen status barda yapılıyor. xposed kurulu olması gereklidetaylı b,lgi aşağıdaki linkte
    http://en.miui.com/thread-55693-1-1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Hocam peki kitkat ses yukseltme dosyalarini flashlasak v6 ya bi sorun cikarir mi

çıkarmaz gibi xposed falan sıkıntısız çalışıyo dene istersen.Bizede haber et :D
  • Şarj ne durumda, ekran süresi paylaşabilir misiniz?

• v6 reset atıyor şuan stabil değil yüklemeye değmez güncellenmesi gerekir
  • Hangi recovery ile flasliycaz bi de gappslar icinde mi xda daki linkte
    ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

Şarj ne durumda, ekran süresi paylaşabilir misiniz?

şarjı istikrarlı etmediğimden tam bitmeden falan atamatım ekran süresini ama şarjı normal gidiyo ne çok nede az.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.