Şimdi Ara

LG G2 alacağım büyük ihtimalle.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG G2 alacağım sanırım fiyatı bin lira falanmış.Siz LG G2 yerine en çok bin lira kadar telefon önerebilir misiniz acaba.Sizce almalı mıyım bu telefonu? 5, 6 yılda bir telefon değiştiren biriyim o yüzden telefon almam çok önemli.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çugaşvili -- 15 Temmuz 2015; 17:56:05 >

• bende yarin g2 alacam al guzel telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 lıralık hıcbır telefon 5 yıl goturmez bu gercek,1000lıraya alacagın g2 de en ıyı tercıhlerden bırısıdır buda gercek,hala donanımı tum ıhtıyaclar ıcın yetecek guce sahıp guncel bır yazılıma sahıp ve bataryası bırcok rakıbının uzerınde bende uzun zamandır kullanmaktayım ve memnunum.degısık alternatıfler var elbet daha ıyı kameralısı yada daha guncel ıslemcılısı ama optımum dengede suankı fıyatı ıle g2 oldukca one cıkıyor
  • Bu telefon en son ne kadardı bin liranın üzerindede gördüm de.
  • benim yadigar war 6230i ben onunla 10 senedir birlikteyim kilifta durur daha uniye yeni baslayacam ondan telefon alacam bana 10 senede goturmesi lazim aldigim telefon biraz ucuz ama saglam sony z1 ye baktim ama lg g2 kadar iyi degil ondan g2 alacam kiliftan. cikarmazsam bana yeter 1000 liralik telefon

• Ark.lar sun z1 de çok iyi indirimde. Oda 1.000 liraya kadar düştü. Tam bu aralar alınacak telefon bence. onuda listenize dahil edin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit6886

benim yadigar war 6230i ben onunla 10 senedir birlikteyim kilifta durur daha uniye yeni baslayacam ondan telefon alacam bana 10 senede goturmesi lazim aldigim telefon biraz ucuz ama saglam sony z1 ye baktim ama lg g2 kadar iyi degil ondan g2 alacam kiliftan. cikarmazsam bana yeter 1000 liralik telefon

Neden daha iyi değil karşılaştırma yaparken ustun olan özelliklerini yazarsanız daha iyi olur. Yanlış yönlendirme yapmayalım. Siz z1 ide iyicie araştırın isterseniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gecen cuma gecesı teknosa 999a cektı sabah 5e kadar hatta bende konusunu acmıstım takıp edın..

http://forum.donanimhaber.com/m_107890208/tm.htm
  • LG G2 1000 TL'ye alınabilecek en iyi cihazlardan biridir.Eğer kamera sizin için daha ön plandaysa Huawei Ascend G7 öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.