Şimdi Ara

LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
10
Favori
43.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar ısınma sorununu çözen varmı benim telefonda kapanıp duruyor bataryadanmı yoksa anakarttanmı karar veremedim ??
  • arkadaşlar benimde gm discovery 1 telefonum var ekranı kırıktı değiştirdik sonra telefoncudan aldıgımda telefonu açtım açıldı tekrar kapandı teleofncu sarjı yok dedi eve gittim baktım şarjı %83 açtım telefonu açılış ekranında takılıyor ve çok ısınıyor format attım stock rom yükledim yine aynı açılışta çok bekliyor ve acayip ısısnıyor ekranınada biraz bastırdıgımda kapanıyor
  • Telefonun ısınmasından dolayı çerçeveleri çatladı ve arka kapaktaki logoları söküldü. Bundan sonra CPU frekansı uçuk bir telefon almam.
  • AnonymousT kullanıcısına yanıt
    Isınmadan ötürü ekranda sarı leke, ölü piksel oluştu. Ben de bundan sonra alacağım telefonlarda yüksek frekanslı işlemci bulunmamasına dikkat ederim diye düşünüyodum. Mesela bu aralar SD 615'li telefonlara bakıyorum. Gerçekten yeterli. Daha çok RAM önemli oluyor telefonun performasında. Ortalama bir işlemci yeterlidir, hem telefonu ısıtıp zarar vermez hem de bataryayı sömürmez.
  • seçkin doğan kullanıcısına yanıt
    Kılıflar ve ekran koruyucular telefonun ısınmasına yol açar.
  • Şimdiye kadar ısınma sorunu için birçok uygulama indirdim sorunumu çözen uygulama 3c system tunner oldu videoda nasıl aşırı ısınma engellenir anlattım bu uygulama şarjın ömrünü üç kat uzattı diyebilirim ayrıca şarjdayken bile cpu sıcaklığı 60 dereceyi geçmiyor önceleri telefonum el yakıyordu 80 dereceye 10 dakikada ulaşıyordu diğer telefonlarda işlemciler aynı tip olduğu için çalışacaktır.

https://youtu.be/4r3uoLK9VTA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd8xx işlemcili telefon alırsanız cihazınızın ömrü uzun olmaz. hele ki lg hiç ama hiç almayın. lg almayın gitsin bu ülkeden
  • Arkadaşlar herkese kolay gele elimde 2 adet lg telefon var biri e 460 diğeri d682 2 telefonuda alalı 3 yıl oldu ikisininde ana kartları kendiliğinden root yapılmadan yandı ve lg bu durumun kronik olmadığını idda ediyor ve ikisi için 1400 tl nakit para talep ediyor ayrıca 6 ay garanti veriyor yeni ana kartlar için. Hepsinden tuhafı bu anakartları servis dışında biryerden bulmak mümkün olmuyor telefonsuz kaldık bana yardımcı olabilecek birileri varmı? servis seve seve siz bu parayı ödeyeceksiniz yoksa telefonsuz kalırsınız demiyoda bunu ifade eder nitelikte ifadeler kullanıyor ana merkezide aradım onlarda servisin doğru söylediğini ifade ediyor eminim bu durum sadece benim başıma gelmemiştir. Lütfen bana yardımcı olun
    tel:05378700003
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.