Şimdi Ara

LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
10
Favori
43.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayarı açık yapınca telefonun ısısı azalıyor anladıkta, işlemci hızı artıp işlemciyi yakması saçma bi durum bence. Böyle bir durumda işlemcinin yanması için daha çok ısınması gerekir. Sizce de doğru değil mi?
  • Tüm kullanıcılar gibi bende aynı ısınma sorunu yaşıyorum telefon henüz 3 günlük ama :) Yorumlarda çok tereddtütte kaldım. Yararlı mı yararsız mı ? İşe yarıyor mu yoksa yaramıyor mu? İşlemciyi kısıtlamasından dolayı oyun performanslarında düşüklük yaşanıyor mu? Uzun süreli kullanımda olan bir arkadaşım cevaplarsa çok sevirinim ikilemde kaldım.
  • Yalniz islemci asiri derece yuk altinda kalirsa yanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspers35

Yalniz islemci asiri derece yuk altinda kalirsa yanabilir

Kernel yanmasına müsade etmiyor zaten

• Up

• Evet simdi ne yapalım

• Hort. Yapalim mi yapmayalim mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci hortu yapalım.

• Ben yaptım bakalım

• Facebook grubunda aynı konuyu konuşuyorlardı bunun çözüm değil zarar olduğunu söyleyen çok kişi vardı biraz daha düşünün derim

• Arkadaşlar biraz arastirdim ve su sonuca vardim, telefonu oyle çok agir yük altında (mesela NBA 2K14'u 3-4 saat oynamak) kullanacaksaniz yapmanizi tavsiye rtmem. Bu islem İşlemciye zarar verir ancak YAKMAZ. Kernel, telefonun islemcisi yanacak seviyeye geldiğinde telefonu kapatir ve soguyana kadar açmaz. Ancak ben facebook takilirim, 3g coc oynarim 1 saat falan, o zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

Öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Bilindiği üzere Snapdragon 8xx işlemcili cihazlar aşırı ısınma sorunlarıyla şikayet alıyor.
    Bizim cihazımız G2 ise şöyle ısınma sorunlarıyla mevcut:
    Cihaz boştayken dahi ısınma.
    Şarjda kullanırken aşırı ısınma.
    Facebook,Chrome,Tarayıcı uygulamalarında dahi aşırı ısınma.
    Oyunlara gelecek olursak Asphalt 8, NBA2K14 gibi yüksek grafikli oyunlarda cihaz baya bir ısınıyor ve parlaklığı %75'e kadar düşürüyor. Parlaklığı düşürme sebebi ise aşırı ısınmadan dolayı ekrana zarar gelmesini engellemek.Bilindiği gibi birçok G2 kullanıcısı ekranlarında oluşan sarı lekeden dolayı cihazlarını servise vermek zorunda kaldılar ve garanti kapsamında ekran değişimleri yapıldı.
    Şöyle bir soru soralım: G2 neden bu kadar çok ısınıyor?
    Arkadaşlar cihazdaki dört çekirdekli işlemci kendini hep yüksek voltajlarda çalıştırıyor ve dolayısıyla işlemci yoruluyor ve uzun süre dört çekirdeğin yüksek voltajda çalışmasından ötürü cihaz aşırı ısınıyor.İşlemci bunu Facebook ve Chrome'da dahi yapıyor ve bu yüzden böyle sonuçlar yaratıyor.
    Arkadaşlar ben şarjda telefonu kullanamiyordum ve hemen çıkarmak zorunda kalıyordum.Oyunlarda da parlaklığı düşür vs. yapınca zevk alamıyordum.Şimdi bunun çözümüne gelelim.

Arkadaşlar bu ayarın anlamı cihaz yüksek sıcaklığa gelince kendini
    kısıtlaması.
    Şimdi bazı arkadaşlar islemciyi kısıtlarsam ne anlarım ben bu işten gibi şeyler diyecek.Arkadaşlar ben bu ayarı yaptıktan sonra NBA2K14 oynayarak test ettim.Cihaz alev topuna dönmedi ilk kez.Cihaz sadece çok az ılıdı ve parlaklığı ise sadece %90'a düşürdü.Üstelik oyunda hiç kasma takılma vs yaşanmadı.
    Izlenimlerim bu kadar arkadaşlar lafı baya bir uzattım okuduğunuz için teşekkür ederim umarım sizin için de yararlı olur.
     LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü

kardeş sana ne kadar teşekkür etsem azdır bendeki cihaz g3 ama o ayar bende kapalıydı ve girme kodu farklıydı g3'ü olan arkadaşlar kod bu?
    AT&T: 3845#*850#
    Sprint: 5689#*990#
    T-Mobile: 3845#*851#
    Verizon Wireless: ##228378 (+ send)
    International Models: 3845#*855#

• Valla yaptım sogudu biraz hadi bakalım.
  • bende telefonu alalı 3 gün oldu daha..

evde wireless açıkken, masada boşta duruyorken bu değerler normal mi sizce ? (içinde sosyal ağlar yüklü...)

LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA16242AA -- 30 Ağustos 2015; 22:25:36 >
  • Garip bi şekilde sıcak çalışıyor telefon ancak bu ayar yine söylüyorum azcık bir şey farkettirdi. Öyle ahım şahım bir şey beklemeyin. Ayrıca bu yaptığımız ayar yararlı mı zararlı mı?

• evet cok sasirdim gercekten fark edilicek sekilde isisi düştü benim telefonum hem isinip hem donma oluyordu isindigi için 2 sorunda kalkti kesinlikle Lg2 olan uygulasin..

• Allah razı olsun telefonun ısısı ciddi derecede düştü performansta fark yok!!!

• Hang rom icin yapiliyo bu ayar kitkattami lolipoptami

• bende aşırı ısınma oluyor gibi.mesela facebook sohbet veya whatsapp resim paylaşaağım zaman vs yada yazılar üst üste geldiğinde vs yazı yazmakta zorlanıyor geç yazıyor yada bekliyor..slim armor denen o koca kalın kapakla alakası olabilir mi sizce ? bir de şu 5 lira ile 10 liraya satılan kırılmaz cam denen şeyi yapıştırdıktan sonra dahada belli olmaya başladı.acaba ekrandan ısı verişi vs mi oluyordu da engelledim bilemedim .bu konuda bilgisi olan var mı ? tekrar o o uyudurk yapıştırıcı şeklinde olandan mı yapıştırsak ?
  • Persona Non Grata kullanıcısına yanıt
    LG G3 te 802 yi 855 yapıyoruz oluyor Fakat;

LG G3 Android 6.0 da OLMUYOR.
    Yazını güncelleyebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.