Şimdi Ara

LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
10
Favori
43.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Havalarda sıcakladı tabi ara sıra bende de sorun oluyor.

Max 48 derece gördüm. S2 de 50 üstünde çok geziniyordum bişey olmuyordu. İngiltere 20d var cihaz rootlu

Chrome kullanmıyorum,dolphin var son derece iyi ve ısınma yapmıyor.film Video izlerken bi sorun yok mx player ile. 3g de bariz ısınma var ama hayday oynuyorum genelde herkes zaten çok şikayetçi cihazı isindirmasindan

Neyse msjım bulunsun konuyu takip edeyim, kpss sınavım var o yüzden pek rom olaylarına giremedim. Bende ilerleyen günlerde denerim bunu durumu bildiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhaaruunn H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Bende öyle aşırı bi ısınma olayı yok. Bazen 1-2 saat oyun oynuyorum. Anca o zaman ısınıyor telefon. Onun dışında telefona Go launcher gibi arayüzler ekleyince telefon ısınıyor bunu farkettim.Telefona arayüz v.s arka planda çalışıp telefonu aşırı yorucak şeyler yüklemedikten sonra bi ısınma sıkıntısı yok.
  • Bu özelliği açınca pilden biraz fazla yemeye başladı kapalı durumuna göre.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Evet ben de fark ettim

• Deneyecegim cok sagol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • açılış ekranı hızlandımı yoksa bana mı oyle geliyor
  • Var mı başka deneyipte başarılı olan ?
  • Evet arkadaşlar ise yarıyor. Ben telefon görüşmesi yaparken telefon ısınıyordu şimdi bariz bir şekilde ısınmada azalma var. Ama performans gerektiren oyunlar için bir şey diyemem çünkü oyun oynamıyorum.

• Persona Non Grata kullanıcısına yanıt
    ben de çok ısınma vardı bariz bir şekilde baya bi azaldı geçi ben oyun oynamıyorum ama internet ve navigasyonda ısınma oluyordu şimdilik düzeldi inşallah bakalım hayırlısı olur

• hocam ayarı actım acmasınada islemci perf dusururuse oyun kasmaz mı ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 28 Haziran 2014; 14:32:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

hocam ayarı actım acmasınada islemci perf dusururuse oyun kasmaz mı ya?

Hocam denediğim oyunlar: Asphalt 8, NBA2K14, FIFA 14, Vegas Gangsteri.Bunların hepsi üst düzey oyunlar bir gram kasma takılma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

hocam ayarı actım acmasınada islemci perf dusururuse oyun kasmaz mı ya?

Hocam denediğim oyunlar: Asphalt 8, NBA2K14, FIFA 14, Vegas Gangsteri.Bunların hepsi üst düzey oyunlar bir gram kasma takılma olmadı.

Peki hocam konuyla alakasız olacak ama şöyle bir kılıf var bende plastik değil hani kauçuk mu ne oluyor ya sert birşey ısıyı dışarı veriyor bu kılıflarda ısınmayı arttırır değil mi?
     LG G2 Aşırı Isınma Sorunu Çözümü

• Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    O kılıf baya kalın ısınmayı arttırır.

• Nette biraz araştırdım. Bu ayarı on yaptığınızda yüksek hızlarda çalışamaya devam et komutu vermiş oluyormuşuz. Yani çok tehlikeli bir modu açıyoruz. Çünkü fabrikasyon ayarda güvenlik için yüksek ısıda yavaşlama açık geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Nette biraz araştırdım. Bu ayarı on yaptığınızda yüksek hızlarda çalışamaya devam et komutu vermiş oluyormuşuz. Yani çok tehlikeli bir modu açıyoruz. Çünkü fabrikasyon ayarda güvenlik için yüksek ısıda yavaşlama açık geliyor.

Buna ben de rastladım fakat kim haklı hala çözemedim
    Edit: ama senin dediğin doğru olabilir şarj biraz hızlı tükenmeye başladı, ama ısınma olarak eskiye nazaran daha az kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Non Grata -- 28 Haziran 2014; 17:12:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona Non Grata

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

Nette biraz araştırdım. Bu ayarı on yaptığınızda yüksek hızlarda çalışamaya devam et komutu vermiş oluyormuşuz. Yani çok tehlikeli bir modu açıyoruz. Çünkü fabrikasyon ayarda güvenlik için yüksek ısıda yavaşlama açık geliyor.

Buna ben de rastladım fakat kim haklı hala çözemedim

Aynen iki farklı görüşte var. Ama şunu biliyorum, Lg g2 yüksek ısılarda güvenlik açısından performans düşürüyor. Her cihazda bu böyledir. Böyle bir ayarı açarsak var olan ayarın tersini yapmış oluruz.

Aslında clsh of clans gibi oyunlar için bize lazım olan cpu hızını düşürmek. (coc için daha düşük hızlarda yeterli olur) ama root olmadan bunu yapabilmek lazım.

Bu arada rastladığım bir diğer ayar ise Ram için mlt test'i kapamak. bilginiz olsun.

• Teşekkürler

• Arkadaşlar benim LG optimus 2x im var onda da aynı sorunları yaşıyorum telefonum çok ısınıyor ve bazen ekran parlaklığı azalıyor bu işlem optimus 2x te de işe yarar mı sizce

• g3 costum rom 44.2 de bi fark yok yumurta bile bişirebiliriz kışın elimizi ısıtır en azından ama gariptir batarya iyi gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.