Şimdi Ara

lg g2 çok acil yardım arkadaşlarr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar g2 sorunlarım bitmiyor.telefonda donma,klavyede yavaşlama gibi problemler için başlık açmıştım son zamanlarda da tuş kilidini açtıktan 3 saniye sonra ekran kapanmaya başladı.gittim bayiye servise göndeririz yazılım atarlar 15 gün sonra gelir dediler.telefon bana her zaman lazım 15 gün beklemem imkansız.bu sorun kitkattan sonta oldu büyük ihtimal çünkü alır almaz kitkat yüklemiştim.neyse rom yüklesem ki bilmiyorum forumdan araştırıp yapıcam bu sorunu çözer mi? yoksa illa servise ver 15 gün bekle mi diyosunuz? ya da çevremde lg servisleri var oraya kendim götürüp mü yazılım attırayım ne yapayım anlamadım?

• arkadaşlar acil dedim kimse cevap vermemiş az bi yardım etseniz? ne yapmam lazım kendim romla halledebilir miyim? 3 gündür ekranı açtıktan 2 saniye sonra kapanmaya başlamaya başladı kafayı yicem
  • Abo o zaman telefona sıçmışsın sanirim biraz telefona herseyi yaptim kastigini görmedim iphone kadr stabil:)

romdan anliyirsan stock rom yukle ardindan cloudyg3 2.0 a geç tertemiz olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 2 Ekim 2014; 21:13:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom yüklerseniz garantiden çıkabilir. Fabrika ayarlarına geri dönüp kullanmayı deneyin büyük ihtimalle sorun düzelir. Zaten serviste yeni yazılım yüklemekten ziyade fabrika ayarlarına döndürmeyi tercih ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.