Şimdi Ara

lg g2 dokunmatik ayarı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal menüde gayet iyi dokunmatiği ama oyunlarda biraz sert basmam gerekiyor

bu hassasiyet normal mi? ayarlanabiliyor mu?
    bu arada spigen ekran koruyucu kullanıyorum

• güncel
  • Hocam ayar falan yok. Algilamada sikinti jelatinden olabilir. Yaklasik bir aydir jelatinsiz kullaniyorum ve dokunmatik cok iyi gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Hocam ayar falan yok. Algilamada sikinti jelatinden olabilir. Yaklasik bir aydir jelatinsiz kullaniyorum ve dokunmatik cok iyi gibi.

oyunlar dışında gayet iyi dokunmatik hassasiyeti ama oyunlarda sıkıntı oluyo anlamayamadım neden olduğunu da...
    yazılımsal desem değil oyununa göre değişiyor
  • Hocam ben teli alali ne kap ne jelatin vurmadim cok süper de gidiyor. Jelatin hem ağırlastiriyor hemde ekran kalitesi bugulu oluyor bu nedenle hep sade kullaniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fl0ral

quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Hocam ayar falan yok. Algilamada sikinti jelatinden olabilir. Yaklasik bir aydir jelatinsiz kullaniyorum ve dokunmatik cok iyi gibi.

oyunlar dışında gayet iyi dokunmatik hassasiyeti ama oyunlarda sıkıntı oluyo anlamayamadım neden olduğunu da...
    yazılımsal desem değil oyununa göre değişiyor

Sorunu cozebildin mi hocam? Bende kitkata gectigimden beri dokunmatikte bazen takilma yaşıyorum.

• Dokunmatik bende de sıkıntılı, özellikle telefonu yere yatay koyduğumda bazen hiç algılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATILIMCI

Dokunmatik bende de sıkıntılı, özellikle telefonu yere yatay koyduğumda bazen hiç algılamıyor.

Kit kat tan sonra mi oldu hocam sizdede?

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Orijinalden alıntı: ATILIMCI

Dokunmatik bende de sıkıntılı, özellikle telefonu yere yatay koyduğumda bazen hiç algılamıyor.

Kit kat tan sonra mi oldu hocam sizdede?

Evet kitkat sürümünden sonra başladı. Ama sürümden kaynaklansa bile ilk başta kendini göstermesi lazım değil miydi? Benim bu hafta başladı sorunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.