Şimdi Ara

Lg G2 'Durdu ne yazık ki, Ana Ekran' Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
56.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 telefonumda menüde uygulamalar başlığına girdiğimde , "Durdu ne yazık ki, Ana Ekran" hatası alıyorum.Biraz araştırdım , bazı uygulamalarda da aynı hatayı alanlar olmuş. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediklerinde sorunu giderebilmişler. Ama benim aldığım hata "Uygulamalar" seçeneğine oldugu için ne yapmam gerektiğini bilemedim . Aynı sorunu yaşayanı da görmedim araştırmalarımda . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

• yok mu yardımcı olabilicek ?
  • kaisersz K kullanıcısına yanıt
    telefonda custom rom mu stock rom mu yuklu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vebo

telefonda custom rom mu stock rom mu yuklu.

Rom ile alakalı ekstra hiç bi işlem yapmadım.
  • kaisersz K kullanıcısına yanıt
    yuklediginiz bir uygulama uyumsuz olabilir.eger ayarlardan silemezseniz telefondaki onemli seylerin yedegini alip fabrika ayarlarina dondurun .

• Bildirim ekranını indirebilirseniz sağ üstten ayarlar a tıklayın.
    Uygulamalar / hepsi / sistem arayuzu nu bulun

Verileri temizleyin muhtemelen düzelir

Edit: ana ekran için de yapabilirsiniz ikisini de deneyin , birinden biri sorunu çözer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam_Mobile -- 30 Haziran 2014; 21:16:04 >

• arkadaşlar bu hataya yakın bir hata bende de oldu ve yukarıdaki önerileri de denedim fakat çözüm olmadı, bu sorunla karşılaşıp çözen veya farklı bir önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, teşekkürler

not: bendeki hata: durdu : ne yazık ki e posta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezmoce -- 24 Temmuz 2014; 8:32:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun bendede oldu yazılım güncellemesinden dolayı oluyor çözüm basit telefonun kapatma va ses kısma tusuna aynıanda basılı tut telefon kapanıp geri acilincaya kadar bekle acilir acilmaz tuşları birak bende ise yaradı insalla yardımcı olurum

• Bi sekilde gplayden yedekleme uygulaması indir, verilerini yedekleyip formatla

• aynı hata bende de var.söylenen çözümlerin hepsini uyguladım fabrika ayardı hard reset vs vs ama yine de aynı hatayı veriyor arada sırada..başka çözüm yolu bulan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankoliemre

aynı hata bende de var.söylenen çözümlerin hepsini uyguladım fabrika ayardı hard reset vs vs ama yine de aynı hatayı veriyor arada sırada..başka çözüm yolu bulan var mı

Bendede oluyordu cloudy g3 rom da durdu ne yazık ki e posta diye sonra wipe yapıp başka yazılım yükleyince sıkıntı kalmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bu sorun g3 te de var hard reset yaptim yine devam ediyor çözümü bilen yok mu?

• Ayarlar > Genel > Uygulamalar > Hepsi > LG Klavye > Verileri Temizle & Önbelleği Sil

sorun çözülmüştür.
  • LG L70 telefonumda whatsapp duvar kağıdını bile degistiremiyorum artik 'durdu ne yazik ki dökümanlar' yaziyor. E postaya girmiyor onda da durdu e posta yaziyor. Ayni seyi haba durumu icin.de durup dururken yapiyor. Sebebi ve çözümü ne olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yeni aldım G3 ve aldığım daha 2 gün olmadı bu sorunla karşılaşmaya başladım. Telefonu pc ye takıp " LG PC SUİTE " ile sürüm güncelleme yaptım ve oldu. Hala bu sorunu yaşayanlar varsa bide bunu denesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frht733

Ben yeni aldım G3 ve aldığım daha 2 gün olmadı bu sorunla karşılaşmaya başladım. Telefonu pc ye takıp " LG PC SUİTE " ile sürüm güncelleme yaptım ve oldu. Hala bu sorunu yaşayanlar varsa bide bunu denesinler.

G3 Beat var bende.Root yaptım.Titanium Backup ile hafızayı genişletmek için birtakım silmeler yaptım.Telofonum da tuş takımları kayboldu.acayip bir hal oldu ekranda.ana ekran bir gelip bir gidiyordu ama hiç bir ilerleme yapmıyordu.Format attım.Bu seferde açılışta; durdu ne yazıkki "Keyguardtestactivity" hatası verdi.tamam dediğim halde birtürlü ekrandan gitmiyor ve hiç bir ilerleme yapamıyordum.En son çare alıntı yaptığım arkadaşım dediği gibi LG Mobile Support Tool ile yazılım yükseltmesi yaptım.Telefon ilk günkü gibi oldu.

• +++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVB44 -- 28 Eylül 2016; 10:29:06 >
  • BENDEDE VAR AYNI HATA ÇÖZÜMÜDE YOK.

ÖNBELLEK SİLMEYE İZİN VERMİYOR BU SALAK 6.0 SÜRÜMÜ.NORMALDE ESKİ SÜRÜMLERDE SİLİNİYORMUŞ. SİLDİM ZANNEDİYORSUNUZ PAT YİNE YÜKLÜYOR .TÜM UYGULAMALAR.
  • ARKADASLA TEK YAPMANİZ GEREKEN MENÜ>AYARLAR>UYGULAMALAR>HEPSİ>LG KLAVYE >ÖNBELLİGİ SİL BÜYÜK İHTİMALLE OLACAKTİR OLMASSA TEFONUNUZU FABRİKA AYARLARİ YAPİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de vardı. "Lg klavye durdu" uyarısı.

Üstteki yöntemle problemimi çözdüm. Sadece en sondaki önbelleği sil değil "verileri temizle" olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.