Şimdi Ara

Lg g2 ekran kırıldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maalesef telefon yere düştü ekranı catladi teknosadan aldım teli sizce ne kadar isterler yaptırmaya satip başka telefon alsam mı daha mantıklı yaptirip kullansam mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 600 TL civarında ücret istenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpress yurt dışı alışveriş sitesinden paneli getirtmeye çalışın. Fiyatı daha uygun olur.

• 500 600 mü çok fazla yaa satsak bu halde ne kadara gider

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpsiz01

500 600 mü çok fazla yaa satsak bu halde ne kadara gider

Telefon kaç aylık

• 6 7 ay oldu galiba hocam

• Geçmiş olsun, garanti 500-600e yapar çinden falan 200-300 civarına getirenleri görmüştüm. Ne kadar güvenli bilemem tabi.

Bu arada kaça gideceğini merak ettim alıntılarsan sevinirim.
  • 699a asus almak daha iyi olmaz mı? Bu tele bu yüzden ısınamadım. Geçmiş olsun

• 400-450 liraya dustu galiba serviste.Ilk zamanlar600 liraydi

• Arkadaşlar sizce ne kadardan gider bu telefon satsam? Başarı garantili düşüne kadar tek bir çizik yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

699a asus almak daha iyi olmaz mı? Bu tele bu yüzden ısınamadım. Geçmiş olsun

Dostum asus zenfone'lar ile bu bir olur mu? Üstelik asusun telefonlarını elinden düşürsen kirilmayacak mi?

• system_25 kullanıcısına yanıt
    lumia vardı, ta ki bozulana kadar. Ama 50 kere düştü ne çatlak ne kırık ne çizik yoktu. Wp ise çok basit diye android düsunuyorum. Ama lg çok hassas, ekran sararma vs. Asusa bakıyorum şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Operation Manager

lumia vardı, ta ki bozulana kadar. Ama 50 kere düştü ne çatlak ne kırık ne çizik yoktu. Wp ise çok basit diye android düsunuyorum. Ama lg çok hassas, ekran sararma vs. Asusa bakıyorum şuan.
    Çinden camını getirin takın veya taktırın 50 dolara satılıyor camlar. Ve telefonunuza 5 liralık silikon bir kılıf takın. Veya alibaba dan ekranın yanında kaliteli bir kılıf getirin ucuza. 5 liralık önden çıkıntılı silikon kapak kullanıyorum telefon taklalar atıyor bir şey olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 29 Ekim 2014; 17:03:27 >
  • Camı ebaydan alın spigen kılıf +buff ekran koruyucu tamam.

• Herkesin aklında 600-650 kalmış.

Şu an 450 tl. ama telefonda konuştuğumda burada teknisyenin telefonu görmesi lazım dediler; yani fiyatta revizyon olabilir. Fiyat nakit ya da tek çekim bilmiyorum ama taksit yok.

Ve telefonun garantiden çıkması ayrıca takılan ekranda sonradan kontrast kaybı, dokunmatik hassasiyet azalması, ışık sızması gibi durumlarda kurumsal garantiniz olmayacak.

Ve kılıf şart. Ben de artistlik yaptım. Söktüm kılıfı(orijinal beyaz kirlendi diye) 1 ay sonra balkona fayans döşerken cebimden kaydı ve sadece 20-25 cm.den tam köşe üstüne düştü ve kırıldı.

Siz siz olun yere düşünce 5 parçaya ayrılıp tekrar toplanan nokia larla karıştırmayın. Cihazlar hassas. Ha bu arada samsung lar da epey kırılıyor.
  • Bu akşam 15-20 dk. da Şengüller Küçükyalı plaza da LG yetkili serviste 400 tl. karşılığı garantim bozulmadan ve takılan parça 6 ay garantili olarak; kırılan ekranım, ekran, dokunmatik ve çerçeveden oluşan tek parça halindeki yedek parça ile değiştirildi. Lakin çıkan parçayı vermediler ben de o anda istemeyi unuttum.

Avrupa yakasında da Şişli servis 400 tl.ye değiştiriyor. Fiyat 500 den ineli 1 hafta olmuş.
    Diğer servisler 450 istiyor. Hatta Şengüller de "450 ama size 400 tl.ye yapalım" dedi.(Hemen üstlerinde bulunan askeri lojmanlarda oturuyorum, Kenan Evren Kışlasında çalışıyorum. Servis sorumlusu da Kenan Evren Kışlasında acemiliğini yapmış, beni uğraştırmadı. Yoksa karşıda 400 diyip indirim isteyecektim.

Bu durumda dışarıda 300-400 tl. arası takılan ne olduğu belli olmayan parçalar için 100 tl. için risk almaya değmez.

Ayrıca telefonum da ekran kilidi vardı ve bu yüzden pc bağlantısı yapamadım, ve ben kendim Almanya romu yüklemiştim ve kilit ekranında radyo kısayolu vardı. Adamlar bana telefonu teslim ettiklerinde ekranda radyo widget duruyordu ve normalde telefon ettiğimde garanti bozar denen rom ya garantiden işlem yapmadığım için önemsenmedi ya da gözden kaçtı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.