Şimdi Ara

lg g2 ekran lekelenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle dün gece telefonuma biraz su kaçtı ve kulaklık takılı olarak algılamaya başladı ben de fön makinesiyle kuruttum ve düzeldi fakat resimdeki gibi siyalıklar oluştu bunu ilk defa görüyorum acaba servis e versem yaparlar mı
     lg g2 ekran lekelenmesi

Edit:fön den dolayı içine kaçan suyun etkisiyle kararmalar oluşmuş zamanla kendi rengine geldiği gözlemlenmistir bu durumda kalan arkadaşlar pirince yatırıp 1 2 gün kapalı bekletebilir telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetts -- 25 Mart 2015; 18:53:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam fön yapmasaydınız keşke devrelere zarar veriyor pirinç içinde bekletmek gerekirdi bilindik çözümlerden birisi bu,kuzenimin telefonunu bu şekilde kurtarmıştık.

Servis şu kaçtığını anlıyor genelde, içinde çeşitli noktalarda su temas edince renk değiştiren bazı bant tarzı şeyler oluyor ve garanti dışı bırakıyor, paralı yaptırmak zorunda kalınıyor

• Peki kaça patlar tahminen

• Ve acaba içinde su kaldığı için olabilir mi yani pirince yatırsam 1 2 gün geçebilir mi

• Şimdi baktım da sanki biraz azalmış gibi resimde de bakabilirsiniz ne yapmam gerekiyor acaba
     lg g2 ekran lekelenmesi

• Upup

• Servise yolla oyun oynarken böyle oldu de belki anlamazlar yaparlar

Bu arada telefonu kırıtmaktansa pirince yatır bu da sana ders olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dün gece yatırdım bu sabah azalmış birkaç gün koysam gider mi bence Kurutma makinesi içeri itti suyu kurutmak yerine pirinçle biraz çekildi galiba

• Pirinçle çekildi diyorsan koy niye soruyorsun ki, 1 gün telefonsuz kal ölmezsin.
  • Gerekirse 2 3 gün beklet hocam hadi ekran neyse değişir ama içindeki devrelere de zarar verip topyekun telefonunun içini değiştirtme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.