Şimdi Ara

LG G2 Fastboot Sorunu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    LG G2 model telefonuma recovery yüklerken fastboot moda girdi ver bir daha recovery ya da download mode açılmadı.
    yaptığım işlemler:
    1- Lg G2 D802 için olan Autorec.apk yı kurdum ve hersey tamamlandı sorunsuz şekilde.
    to recovery ye tıklayarak baştan başlatmak istedim ancak fastboot hatası başladı ve bir daha düzelmedi
    2- recovery mod a girmeye çalıştım olmadı
    3-download mode a girmeye çalıştım olmadı
    4-hard resete denedim yine olmadı
    sürekli fastboot hatası verdi
    sonra forumlarda araştırınca baktımki "yukarıda bahsettiğim" Autorec.apk programı kernel dahil birçok şeyi değiştiriyormuş.
    biraz daha araştırınca "farklı modele ait kernel" yüklendiği zaman bu tarz hata olduğunu ve bir daha recovery mode yada download mod açılmadığını dolayısıyla stock rom yada kernel yüklenemediğini hem okuyarak hem tecrübe ederek öğrendim.
    Öğrendiklerimi doğrulamak için LG G2 D802 (sandığım) telefonumun arka kapağını çıkardığımda bataryanın yanlarında bulunan altın renkli şerit banlardan anlaşılacağı üzere telefonun D800 modeli olduğunu bu sebeble yanlış sürüme ait autorec.apk yı kurduğumu ve telefonu "Hardbrick" ağır hasarlı hala soktuğumu öğrendim.
    flashtool programı telefonu görmüyor çünkü download mod a girmiyor.recovery mod açılmıyor.
    fastboot ta kalıyor sürekli hard reset dahi çalışmıyor.
    kapanırken LG logosu çıkıyoru.
    ses kısma+ power tuşu kombinasyonu ile hard reset ekranı geliyor.
    Kısaca sorunum bundan ibaret. Gerçekten çok zor durumdayım bu yüzden telefonsuz kaldım zor durumdayım. Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortak -- 4 Haziran 2016; 23:39:35 >

• Kapatma düğmesine uzun süre basılı tütün kapanması lazım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olacak kimse yokmu..
  • http://mobilerehber.com/video/lg-g2-hard-brick-kurtarma-rehberi/
    burayı bir incele kardeşim.video ve gerekli dosyalar var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.