Bildirim
lg g2 fifa 14 acilmama sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sil bir daha yukle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla35-1905
Sil bir daha yukle
Teli sifirladim oyunu yeniden yukledim yine de olmuyor kafayi yiyecem teli kapatip acinca oyun acilmiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan4481
quote:
Sil bir daha yukle
Teli sifirladim oyunu yeniden yukledim yine de olmuyor kafayi yiyecem teli kapatip acinca oyun acilmiyor
Cok ilginc. Baska bir oyunda falan sorun yok de mi eger varsa garanti yolla yoksa google play hesabini baska bir telde deneyip yukle derim veya son care korsan indir oyunu
quote:
quote:
quote:
Sil bir daha yukle
Cok ilginc. Baska bir oyunda falan sorun yok de mi eger varsa garanti yolla yoksa google play hesabini baska bir telde deneyip yukle derim veya son care korsan indir oyunu
Kardesim diger hicbir oyunda sikinti yok acaba cihaz rootlu ondan mi bir sikinti var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Sil bir daha yukle
Kardesim diger hicbir oyunda sikinti yok acaba cihaz rootlu ondan mi bir sikinti var
Buyuk bi olasilikla evet. Googleda bir arastir bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam rot la fln ilgili değil aynı şey benim de başıma geldi ve birkaç kişi daha aynı şeyden bahsetti g2 de fifa full sürüm bunu yapıyo ben korsan 4 5 tane farklı apk data denedim yok yine ayni
Kardeş benim de aynı şey başıma geldi full sürüm olunca oyundan atıyor g2 demi bi sorun var acaba
Hocam aynı şey benimde başıma geldi teli kapatmadan önce çok rahat giriyodum kapatıp açtım oyundan atıyor devamlı
Kardes wifi yi ac oyle gir oyuna :D her telde boyle oluyo kapatip actiktan sonra telefonu wifi ile girmen lazim ilk giriste :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- download failed because you may not have purchased this app
- eski telefondaki oyunu yeni telefona aktarma
- internetsiz çiftlik oyunları
- cihaz banı kaldırma
- harf lütfen
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- online korku oyunları
- pubg mobile hile
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- araba oyunları pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X