Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum normal Türkiye den alınma, LG Türkiye garantili standart TR cihaz.

En son sürüm LG PC Suite ile kontrol ediyorum fakat yeni sürümü vermiyor.

Son sürüm zaten yüklenmiş.

-En son sürüm D80220C

diyor.

Şimdiye kadar gelmiş olması lazım değil miydi?
  • gelecek ama hangi bahara bakalım mayı ayı içinde verilecek diyorlar hayırlsı
  • Arkadaşlar ilk güncelleme geldiğinde pc suit ile güncellemiştim cihazı. Şimdi tekrar güncellemek gerekiyor mu yoksa böyle kalsın mı?
  • güncelleme geldi banada D80220C sürümüydü benim. sürüm bu şekilde olan diğer arkadaşlarda kontrol etsinler. stabil ve ayrı bi havası var. ben begendim :)

• zero6 kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ege gidince denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmC43

Çok iyi ege gidince denerim

Pc suiti secerken LGD802(G2) yi seçip, indirin. ben o şekilde indirdim. ve güncelledi.

• zero6 kullanıcısına yanıt
    aynı
  • Güncelleme öncesi telefonun şarjının %100 olması falan gerekli mi?
  • Subserosa kullanıcısına yanıt
    yok ama azda olmasın
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da D802 için olan yani 30b güncellemesi birebir aynı...
    D802TR lerde aynıdır büyük ihtimalle...
  • Hiçbir yerde bilgu yok G3 Stylus a gelecek mi bu güncelleme??

• Pc suitle teli bağladığımda son güncel sürümün bu olduğunu (D80220C) idda ediyor :) Sanırım LG güncellemeyi geri çekti...

• Telefonu bugün güncelledim herhangi bir problemle karşılaşmadım. Aksine telefon yeni görüntüsüyle çok güzel oldu. Önceki sürümlerde sesin karşıya boğuk gitmesi sorunu yaşıyordum. Gün içerisinde fazla olmasa da telefon görüşmeleri yaptım. Karşı taraflardan herhangi bir tepki görmedim bu konuda.. Bakalım ilerleyen görüşmelerde ses problemi yaşamaz isem yeni telefon almayı bir hayli erteleyebilirim. Çünkü bu haliyle yeni telefonlardan Major fark olduğunu düşünmüyorum. Son olarak sesin karşıya boğuk gitmesi sorununu çözen var mı? bilgisi olan varsa bizi de aydınlatırsa çok memnun olurum.. İyi forumlar

• VE VEEEEEEEEEEEEEE GELDİ :))))

• Güncelleme yaparken pc suit ten %49 da kalma hatası aldım yardım edebilen varmı tr toom u manuel olarak indirebiliyormuyuz acil yardım gerek arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...

• Bizim gibi ilk güncellemede yapanlar ne yapacak.hatasız yüklenmişti.ancak zaman zaman karşı tarafa boğuk ses gitme durumu var.yükleme hatalarını düzelt ile yeniden mi yükleyelim.başka bir sorun görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aergun -- 14 Mayıs 2015; 14:03:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aergun

Bizim gibi ilk güncellemede yapanlar ne yapacak.hatasız yüklenmişti.ancak zaman zaman karşı tarafa boğuk ses gitme durumu var.yükleme hatalarını düzelt ile yeniden mi yükleyelim.başka bir sorun görünmüyor.

Bende bu durumdayim galba hatalari geri yukle yapmamiz gerekiyor.

• lolipopu yükledim ilk gün şarjı su gibi ajktı gitti bugün bir test ediyim bide bu radyo ile ilgili sıkıntıyı ne yapacaz uygulamada çalışmıyor.
  • Xx_AST3CH_xX kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/f_//tm.htm#104347253

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 15 Mayıs 2015; 15:45:33 >
  • Bana gelmemiş. Benim telefon orjinal romdu bir derootluydu. Rootlu olunca gelmiyor mu acaba?

Bir de paraleldi. Paralellere geç mi geliyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.