Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ota üzerinden güncelleme alabilen oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben güncelledim ama bi hata oldu.Güncellemeden sonra ne play storedan nede normal tarayicadan indirme yapamiyorum bi cozumu olan varsa aydinlatsin beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenik kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam telefona reste atınca olay çözüldü
  • arkadaşlar ben güncellemeyi pcsuit üzerinden yaptım 30b sürümü şarjı iyi gidiyor 1 günü rahat çıkartıyor. Kitkattan şarj olarak sıkıntı yok. ayrıca ram kullanımıda hemen hemen aynı.
  • Şimdi LG suite üzerinden 30b yi rahatlıkla kısa sürede kurdum, fakat bir şey ilgimi çekti.

Hani telefonlar, programlar falan yedeklemeler çalışmayacaktı.Benim 5.0.2 yüklendi, menüler, ikonlar falan değişmiş işte olması gerektiği gibi fakat masaüstüm, mesajlarım, telefon rehberim hatta uygulamalarım aynen duruyor??? Böyle mi oluyordu normali?

Bir de acil olarak şunun yanıtına ihtiyacım var. Hard reset atalım mı, şart değil mi?
  • güncellemeyi hafta içinde indirdim ve telefonumun şarjıyla alakalı hiç bi problem yok hatta daha stabil. güncellemeyle yeni bir telefon almış gibi oldu. başarılı

• 15.05.2015 ITIBARİ ILE LG PC SUİT ÜZERİNDE GÜNCELLEME GÖRÜNÜYOR ANCAK SANIRIM SERVER YOĞUNLUĞUNDAN DOLAYI COK YAVAŞ İNMEKTE VE %44 CİVARINDA HATA İLE KARŞILAŞIYORUM İLGİSİ BİLGİSİ OLAN??

• quote:

Orijinalden alıntı: aergun

Bizim gibi ilk güncellemede yapanlar ne yapacak.hatasız yüklenmişti.ancak zaman zaman karşı tarafa boğuk ses gitme durumu var.yükleme hatalarını düzelt ile yeniden mi yükleyelim.başka bir sorun görünmüyor.

PC suite den yükseltme hatalarını geri yükle yapınca bendeki sıkıntılar düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

Ota üzerinden güncelleme alabilen oldu mu?

OTA dan güncelleme verilmeyecekmis

• Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Gördüm diğer konuda hocam, ilginç doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • D80220c-AME-XX kodlu afrika ve ortadoğu sürümü LG g2 pc suite üzerinden(lgd802) an itibariyle lolipop sürümüne güncellenmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Şimdi LG suite üzerinden 30b yi rahatlıkla kısa sürede kurdum, fakat bir şey ilgimi çekti. Hani telefonlar, programlar falan yedeklemeler çalışmayacaktı.Benim 5.0.2 yüklendi, menüler, ikonlar falan değişmiş işte olması gerektiği gibi fakat masaüstüm, mesajlarım, telefon rehberim hatta uygulamalarım aynen duruyor??? Böyle mi oluyordu normali? Bir de acil olarak şunun yanıtına ihtiyacım var. Hard reset atalım mı, şart değil mi?

sadece yükletme yaptığın için hiç bir şey gitmez.Yedekleme denilen şey programlar her şeyi yedekledikten sonra hard rest atıp o yedekleri programla telefona yükleyemezsin

• hadi be LG :) Lan beklettiğin yetmiyormuş gibi gösterip geri çekmen biraz şov bence..

• ÇOK ÖNEMLİ DİKKAT ATTENTION DANGER MAYDAY MAYDAY!!! S.O.S

Hemen haberi değiştirin pc suite sorun var lg türkiyeyi aradım
    Sorunu doğruladılar haber kaldırın veya değiştirin ki insanlar uğraşmasın

• Telefonumu lolipopa guncelledim simdilik gozlemlediklerim telefon daha akici olmus lag lar azaltilmis guc modu degismis menuler daha estetik olmus sarj suresi daha tam olarak oturmadi insallah oda duzelirse tadindan yenmez bu lolupop

• Arkadaşlar benim lg g2 paralel ithalat birleşik arap emirlikleri , telefon yazılım güncelmeme mevcut sürüm D802tr20c En son sürüm D80230A diyor fakat günceleme yapmak istediğimde
    Yükseltmeye devam edilemiyor
    USb bağlantı kablsunu ve bataryayı çıkarın ve yeniden başlatın
    telefonu bağlayın ve yükseltmeyi başlatmak için tekrar deneyi tıklayın diyor

sürekli
    :(
  • cihazım paralel ithalat 16gb, pc suite yi indirdim ancak sizin gibi ame_xx değil başka ac vs falan yazıyor ve başka bir arkadaşın söylediği gibi usb yi çıkarın tekrar deneyin diye hata alıyorum çözümü bilen varmıdır?
  • paralel ithalat g2im var. lolipop yüklenmiyor.sürekli usb yi ve bataryayı çıkarın yeniden deneyin diyor. bunu çözecek arkadaşlar vardır lütfen yardım...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

paralel ithalat g2im var. lolipop yüklenmiyor.sürekli usb yi ve bataryayı çıkarın yeniden deneyin diyor. bunu çözecek arkadaşlar vardır lütfen yardım...

bende de bu hata var kimse cozemedimi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.