Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı 

LG'nin akıllı telefon sektöründeki yükselişine büyük katkıda bulunan G2 modeli hala tercih edilen bir akıllı telefon. Ses ve güç butonlarını cihazın arkasına taşıyarak tasarımda yeni bir tasarım anlayışına imza atan model için kullanıcılar bir süredir Lollipop güncellemesini bekliyordu. 

LG'den G2 kullanıcılarına müjdeli haber geldi. Lollipop güncellemesi ülkemiz için de yayınlanan telefonu Android 5.0.2 sürümüne yükseltmek için LG PC Suite programını kullanmak gerekiyor. OTA üzerinden henüz dağıtılmayan güncellemeyi LG PC Suite programını bilgisayarlarına yükleyen kullanıcılar program yardımıyla yeni sürüme geçiş yapabiliyor.

Yeni güncelleme ile LG G2 , G3 modelinde gördüğümüz UX 3.0 arayüzüne kavuşurken, yeni materyal tasarım anlayışına da uyum sağlıyor. Ayrıca model; bildirim çubuğu, yeni bildirim görünümü, kilit ekranında özelleştirmeler ve bildirimlerin görüntülenmesi, yeni çoklu uygulama menüsü gibi Android 5.0 ile birlikte gelen yeniliklere de kavuşurken cihaza özel bazı geliştirmeler de güncelleme ile birlikte geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan LG PC Suite programını bilgisayarınıza indirebilir ve güncellemeyi hemen kurabilirsiniz. Programı indirmeden önce model numarası kısmından (LGD802TR) seçmeyi unutmayın.

• Ame xx nerenin
    Ne zaman ame xx se lolipop gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Ame xx nerenin
    Ne zaman ame xx se lolipop gelir?

Birlesik arap emirlikleri

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Peki ne zaman lolipop gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Peki ne zaman lolipop gelir

Bilmiyorum

• Eskittik bile

• Bu arada 5.0.1 değil 5.0.2 geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G2 lollipop performans videosu bilen var mı ?

• Memleket meselesi olmaya başlamıştı hadi hayırlı olsun
    Darısı amiral gemi olarak lanse edilen ancak güncelleme almayan kullanıcıyı mağdur eden diğer telefonlara olsun
    5.0.2 ile gelmesi birçok hatadan arındırılmış olması anlamına geliyor umarım fazla gecikmeden 5.1'de geçiş yapar.

• haber hem gec cıkıyor hem yanlıs

editorlerın bı gozden gecırılmesı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakops.

G2 lollipop performans videosu bilen var mı ?

2 gündür kurcalayarak test ederek kullanıyorum performans anlamıda eskisinden daha iyi hal almış yani tepki süreleri iyileşmiş bunu yanında ram daha iyi kullanılıyor yani eskisinden daha fazla uygulamayı ram de tutup seri seri geçiş yapılabiliyor pil performansı eskisi ile hemen hemen aynı ama biraz daha uzun dayanıyor diyebilirim yani fark hissedilmiyor desek yeridir ayrıca sanki yeni bir telefon almış gibi bir his verdi güncelleme ve çokta şık duruyor bu performansı almak için hard reset şart yedeklemeleri yapıp bir hard reset atım şuan gayet güzel bir pişmanlığım yok bir tek şarj süresi biraz uzamış ama onunda bir güncelleme ile düzenleneceğini düşünüyorum.

• Note 3 hala bekliyor

• Arkadaşlar ben de LG G2 kullanıyorum. Bu güncellemeyi yüklesek ve bir sorun olsa eski sürüme geri dönebilir miyiz? Yoksa bunun için önce sistemi yedeklememiz mi gerekiyor? Eğer öyleyse sistemi nasıl yedekleyebiliriz?

• 1 hafta oldu daha yeni haber yapıyolar.

Yav beni alın bari editör diye benden fazla vasıfları yok bunların. Maaşda istemez.

• yükledim hiç bir sorun yok ama 3 saatimi aldı çünkü akkyi geçmiştim geçmemiş olsamda uzun sürecekti 30 dk dan fazla yedekleme yapıyor lg pc suite indirmesi bende 20dk sizde 5dk bi de lolipopu indirmesi bende 1saat sürdü lolipopu yüklemesi 25 dk falan sürdü.ama şu an hiç bir hata yok hard resete falan gerek yok gayet stabil indirip direk kurun rom atmıyosunuz sonuçta bunda korkacak bişey yok ama hiç öyle ahım şahım bi yenilik göremedim zaten tüm oyunları stabil çalıştıran bi cihazdı hala aynı hızda gibi geliyor art nin farkını ilerde görürüz umarım bi de menü tuşuna uzun basınca uygulama çekmecesi yerine google çıkıyor seçenek tuşuna basm ak lazım bu çok saçma bir durum herkes yüklesin sorun morun yok.

• Pc Suite ile yükleyenlerin çoğu %49 da kalma hatası alıyor ben dahil.

• Lg tarihinin en cok satmis telefonu ve guncelleme guzel oldu,2015tede guncel kalacak cihaz.

• ben de akk geçmişim şimdi indiriyorum da bu işlerle pek ilgisi olmayan biri olarak telefonumdaki kurulu programlar ile fotografları formatlamadan lolipopta görebilecek miyim yani nasıl olacak bu? tşk.
  • Merhaba,
    Haberdeki hatayı söylerseniz düzenleyebilirim.

Bunun dışında güncelleme bildiğiniz üzere OTA ile gelmedi. Bu yüzden büyük bir kullanıcı kitlesi güncellemeden habersiz. Herkes malesef ana konuları takip etmiyor, bu tarz bilgileri bu haberlerden alan da büyük bir kullanıcı kitlesi var emin olun. Güncellemenin LG PC Suite ile gelmesi basında da geç yer almasına sebep oldu. Bazı arkadaşlar bu tarz gelişmeler olunca twitter, forum gibi mecralardan bana ulaşabiliyorlar. Bu sayede böyle özel durumlarda haberlerin gecikmesinin önüne geçiliyor.

Özellikle güncelleme haberlerini hevesle yaptığımı her zaman dile getiriyorum. Ancak dediğim gibi G2'nin güncellemesi ekstra bir durum içeriyordu.

Şunu belirtmeliyim bu haberlerin yapılış amacı haberi olmayan kullanıcıların bilinçlendirilmesi ve genel olarak güncellemeyi kullanan kişilerin yorumlarıyla değerlendirmesi.
    Sizde diğer kullanıcılara örnek olması için güncelleme hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Onun dışında her durum ile ilgili iletişime geçebilirsiniz. Herkese geri dönüş yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 26 Nisan 2015; 19:40:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan07-36

Arkadaşlar ben de LG G2 kullanıyorum. Bu güncellemeyi yüklesek ve bir sorun olsa eski sürüme geri dönebilir miyiz? Yoksa bunun için önce sistemi yedeklememiz mi gerekiyor? Eğer öyleyse sistemi nasıl yedekleyebiliriz?

Evet eski sürüme dönebilirsiniz. Sistemi yedeklemenize gerek yok.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.