Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: aynaa

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim paralel ithalat lg suite indirirken hangi sürümü seçmem gerekiyor? Sonu tr olan mı yoksa normal mi?

Kutusunun üzerindeki koda göre PC suit indir.

Kutusu başka ilde kaldı ben izmirdeyim. Telefon üzerinden bulabilir miyim o kodu?

Evet arkasındaki etikette D802XXX şeklinde yazar oradaki model numarasına göre indir.

D802 İ FCC ID= ZNF D802 yazıyor yani ne anlama geliyor? Hangisi? Sağol bu arada.

Bunu İNDİR

Cihazın arkasında bendede böyle yazıyor dediğinizi indirdim ama hala son sürüm mevcut diyor. Cihaz ithal cihaz yardımcı olabilecek biri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kilit ekranı özelleştirmelerini nasıl yapıoruzz?

• Note 4 bile lolipop 5.0.1 aldı. LGyi tebrik ediyorum G3(5.0.1) den bile güncel 5.0.2 yi G2 ye verdi.

• Singapura ne zaman gelir ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim paralel ithalat lg suite indirirken hangi sürümü seçmem gerekiyor? Sonu tr olan mı yoksa normal mi?

Kutusu başka ilde kaldı ben izmirdeyim. Telefon üzerinden bulabilir miyim o kodu?

Evet arkasındaki etikette D802XXX şeklinde yazar oradaki model numarasına göre indir.

D802 İ FCC ID= ZNF D802 yazıyor yani ne anlama geliyor? Hangisi? Sağol bu arada.

Bunu İNDİR

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim birde bu program ile deneyim.

Önemli değil. Eğer programda güncelleme görünmezse, programı kaldırıp TR olanını dene

Tr olan ile güncelleme yaparsam eğer daha sonra ki güncelleştirmeleri alabilir miyim?

• 4.2.2 den direk geçebilir miyim
  • arap emirlikler en son bize gelir

• Pc suiteyi indirmeden telefondam direk güncelleme yapmak mümkün mü?

Bu şekide denediğimde mevcut sürümü kullanıyorsunuz uyarısını alıyorum

• güncelleyen arkadaşlar var ise kısa bir yorum yapabilirlermi? ilk izlenimleri nasıl?

• çok yavaş iniyor ya :) yarım saatte %25

• Benim telefonuma halen güncelleme gelmemiş görünüyor telefonun ait olduğu bölgeyi nereden anlayabiliyoruz ?
  • Pek bi farklilik yok klavye degismis ayarlar degismis menude lullanmadigimiz uygulamari gizleme gelmis o kadar bi iki tema duvar kagidi koyar insan ekstra guc modu yine yok yani beklenrilerin altinda bence 3 saat de guncelledim cok yavas guncelliyor

• iyi günler bugün pc suite ile güncellemeyi denedim usb ile bağlayınca sürümü kendisi buldu güncelle dedim sonra yedeklemeyi sordu onu da kabul ettim. güncellerken yaklaşık 1 saat sonra "güncellemeyi devam ettiremiyor usb kablosunu çıkarıp telefonu yeniden başlatın" uyarısı aldım ardından ne kadar denediysem olmadı. şuan telefon "firmware update" sayfasında kapatıp açsam da birşey değişmiyor. pc suite den yükleme hatalarını geri yükle yi deneyeyim dedim o da bir süre doldu ama sonra telefonda güncel sürüm yüklü diyor. şuanda bilgisayara bağlayamıyorum usb bağlantısı başarısız oluyor geri de alamıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener2304

quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61

merhaba arkadaşlar..
    güncelleme esnasında (Firmware Upgrade ekranında) lg yazılımı hatayla karşılaştı. usb ve pili çıkartın baştan başlatıp tekrar bağlayın dedi. usb çıkarttım ama reset atamadım tele. Tekrar bağladım tekrar denemeye çalıştı ama yine hata verdi. Tekrar başlat dedim ama tekrar başlamadı kaldı öyle. Programı kapadım açtım. Şu an teli bağlı görmüyor. Telefonda Firmware Upgrade ekranında kaldı öyle.. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı ?

Sorunu cozebildiniz mi

aynen bahsettiğiniz sorun benim de başıma geldi eğer çözüm bulabilirseniz haber verirseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu İNDİR

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim birde bu program ile deneyim.

Önemli değil. Eğer programda güncelleme görünmezse, programı kaldırıp TR olanını dene

Tr olan ile güncelleme yaparsam eğer daha sonra ki güncelleştirmeleri alabilir miyim?

Malesef olmadı. En son sürüm yüklenmiş diyor. D80220C YAZIYOR.

• benimki de D80220C henüz gelmemiş galiba
  • Benim cihazım türkiye olmasına rağmen D802TR20C yazılımınız güncel diyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• Arkadaşlar merhaba, bugün pc suitten güncelleyeyim dedim güncelleme indirmesi yaparken telefonu çıkarmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar deniyorum şuanda en son sürüm zaten yüklü diyor. Ama güncelleme falan olmadı. bir türlü yapamadım çözüm var mı ?Flash toolla uğraşmak istemiyorum açıkçası.

• Lg güncellemeyi geçici olarak kaldırdı beyler yapamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TaRıK]

Lg güncellemeyi geçici olarak kaldırdı beyler yapamazsınız

Kardeşim bunun kaynağı nedir ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.