Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [TaRıK]

Lg güncellemeyi geçici olarak kaldırdı beyler yapamazsınız

gerçek mi? şakamı?
  • Stock roma dönebilsem yükleyeceğim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve geldim yapmaya güncel diyor telefon şimdi nasıl kalktı mı lolipop şimdi
  • Bana geldi sabah yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: yener2304

quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61

merhaba arkadaşlar..
    güncelleme esnasında (Firmware Upgrade ekranında) lg yazılımı hatayla karşılaştı. usb ve pili çıkartın baştan başlatıp tekrar bağlayın dedi. usb çıkarttım ama reset atamadım tele. Tekrar bağladım tekrar denemeye çalıştı ama yine hata verdi. Tekrar başlat dedim ama tekrar başlamadı kaldı öyle. Programı kapadım açtım. Şu an teli bağlı görmüyor. Telefonda Firmware Upgrade ekranında kaldı öyle.. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı ?

Sorunu cozebildiniz mi

Ben çözemedim ama servis jet hızıyla çözdü.. Sabah bırakmıştım akşam olmadan mesaj geldi ama almaya fırsatım olmadı.. Ne yaptılar bilmiyorum. Başka bir arkadaş anakartı değiştiler demiş. Benimkinde durum nedir yarın görcem bakalım..

• Arkadaslar resim atilmiyormu siteye beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: aynaa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim paralel ithalat lg suite indirirken hangi sürümü seçmem gerekiyor? Sonu tr olan mı yoksa normal mi?

Kutusunun üzerindeki koda göre PC suit indir.

Kutusu başka ilde kaldı ben izmirdeyim. Telefon üzerinden bulabilir miyim o kodu?

Evet arkasındaki etikette D802XXX şeklinde yazar oradaki model numarasına göre indir.

D802 İ FCC ID= ZNF D802 yazıyor yani ne anlama geliyor? Hangisi? Sağol bu arada.

Bunu İNDİR

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim birde bu program ile deneyim.

Önemli değil. Eğer programda güncelleme görünmezse, programı kaldırıp TR olanını dene

Tr olan ile güncelleme yaparsam eğer daha sonra ki güncelleştirmeleri alabilir miyim?

Malesef olmadı. En son sürüm yüklenmiş diyor. D80220C YAZIYOR.

Zaten programın iki tane versiyonu var, ikisinde de olmuyorsa sendeki model için güncelleme gelmemiş demektir. Biraz bekle mutlaka gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar benim paralel ithalat lg suite indirirken hangi sürümü seçmem gerekiyor? Sonu tr olan mı yoksa normal mi?

Kutusunun üzerindeki koda göre PC suit indir.

Kutusu başka ilde kaldı ben izmirdeyim. Telefon üzerinden bulabilir miyim o kodu?

Evet arkasındaki etikette D802XXX şeklinde yazar oradaki model numarasına göre indir.

D802 İ FCC ID= ZNF D802 yazıyor yani ne anlama geliyor? Hangisi? Sağol bu arada.

Bunu İNDİR

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim birde bu program ile deneyim.

Önemli değil. Eğer programda güncelleme görünmezse, programı kaldırıp TR olanını dene

Tr olan ile güncelleme yaparsam eğer daha sonra ki güncelleştirmeleri alabilir miyim?

Malesef olmadı. En son sürüm yüklenmiş diyor. D80220C YAZIYOR.

Zaten programın iki tane versiyonu var, ikisinde de olmuyorsa sendeki model için güncelleme gelmemiş demektir. Biraz bekle mutlaka gelir.

Tamama hocam sağol :)

• Cometh kullanıcısına yanıt
    Bekle mutlaka gelecektir o modeller için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bekle mutlaka gelecektir o modeller için.
    Elbet gelirde pc suitten yapabilirsem yapayım diye uğraşıyordum. OTAyı bekleyecez artık yapacak bir şey yok. Sağolun hocam :)
  • Cometh kullanıcısına yanıt
  • Dün aksam 1 saate bitirdi guncellemeyi gayet stabil ve akici çalışıyor performan icin bechmark vs yapmadim daha ama guzel kesin tavsiye ederim android 5.0.2 versiyonu olduğu için hatalardan arındırılmış version yanliz pc suite ile yapılması lazım

• Arkadaşlar lollipop Qslide daki uygulamaları değiştirme şansımız varmı?

• olmuyor beyler ne yapıcam en son sürüm güncel diyo tr olanınıda denedim olmayanınıda ne yapıcam ?

• 4.4 sürümü cok daha güzeldi, ne pilde ne de ramde fark var, bench sonuçlarıda benzer aynı.

Boşuna geçmeyin eksileri inanılmaz igrenç temaları ve logoları ekrandaki logolar çok küt ve yapay duruyor kitkatta sivriydi ve daha belirgindi, bildiğiniz windows phone çakması bir şey.

Geri yüklemeyi düşünüyorum birkaç gün kullandıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Nisan 2015; 23:48:14 >
  • bilmeyenler lg sitesinden uyumlu pc suite uygulamasını bilgisayara indirip bilgisayardan güncelleyin hiç bi şey yapmadan oto güncelliyor fazla kasmaya gerek yok :)

• Paralel ithalat cihazlara ne zaman gelir acaba Lolipop güncellemesi?

• beyler kdz indirin verilerinizide yedekleyin bilgisayara lg flash tool ile yükleyin sıfırlansın cihaz böylece yok sarjim bitiyor cok isiniyor gibi sorunlardanda kurtulursunuz temiz kurulum şart

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

beyler kdz indirin verilerinizide yedekleyin bilgisayara lg flash tool ile yükleyin sıfırlansın cihaz böylece yok sarjim bitiyor cok isiniyor gibi sorunlardanda kurtulursunuz temiz kurulum şart

Hocam tam nasil oluyo dediginiz bende guncelleme gozukmuyo oyle hem daha temiz olur

• Arkadaslar guncelleme sonrasi lite desdegi gitmis bilginize

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.