Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merkep

4.2.2 den direk geçebilir miyim

Hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum, zaten yükleme esnasında uyarı çıkar ve yüklemeden önce uyarır, yada ilk önce kitkatı görür sonra lolipop. Bunu deneyip görmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TaRıK]

Lg güncellemeyi geçici olarak kaldırdı beyler yapamazsınız

geliştiricilerin romlarından yükleriz sorun yok, Ben işlerim yoğun olduğu için haftasonu yüklemeyi düşünüyorum ama yoksa farklı rom yükleriz, zaten G3 romu var şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener2304

quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61merhaba arkadaşlar..güncelleme esnasında (Firmware Upgrade ekranında) lg yazılımı hatayla karşılaştı. usb ve pili çıkartın baştan başlatıp tekrar bağlayın dedi. usb çıkarttım ama reset atamadım tele. Tekrar bağladım tekrar denemeye çalıştı ama yine hata verdi. Tekrar başlat dedim ama tekrar başlamadı kaldı öyle. Programı kapadım açtım. Şu an teli bağlı görmüyor. Telefonda Firmware Upgrade ekranında kaldı öyle.. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı ?
    Sorunu cozebildiniz mi

Teknik servis güncellemenin geri çekildiğini söyledi. Bendeki hata da bu yüzden olmuş. Tekrar yayınlanıncaya kadar bekleyeceğiz artık. Muhtemelen fazla sürmez düzeltip yayınlarlar dedi ama bakalım.

• çok geriden geliyorsun be LG .rakiplerin lollipopu aldı bitirdi bile

• G2 kullanıcısı olarak güncellemeyi yaptım, güncelleme görünüm açısından oldukça hoş olmuş. Eskisi gibi seri ve stabil çalışıyor; batarya performansını henüz test edemedim.

Biraz geç gelse de derlenip toplanıp gelmiş Android L güncellemesi, KitKat'ıyla mutlu mesut yaşayan biri olarak Android L güzel bir tat oldu; sistem seri olduğu sürece güncelleme peşinde koşan biri değilimdir.

Kamera tarafında da gördüğüm kadarıyla ufak da olsa geliştirmeler var, ışıksız ortam performansı ve kare/saniye değeri artmış, stabil seyreder hale gelmiş.

• d80220c-ame-xx versiyonlarda update edebilen varsa haber etsin. Hangi pc suite'yi indireceğimi bile anlayamadım.

Bir daha paralel ithalat telefon alırken ülkesine bakıcam?

Arap emirlikleri ne yaw?
  • Versiyon : D802TR20c-TUR-XX

3 gündür hem telefondan hem pc suiteden bakıyorum güncelleme yok. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ledqer16 kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_104347253/f_//tm.htm#104347253

burda anlatılıyor hocam

• https://www.dropbox.com/s/dknf0c9qu19negm/2015-04-28-14-39-21.png?dl=0
    https://www.dropbox.com/s/tk20nz6y287l3j8/2015-04-28-14-38-42.png?dl=0

yukarıdaki lg telefonum nerenın ben honkong diye biliyodum telefonum paralel ithalat 32gb siyah honkonga güncelleme cıkmış ama 3 tane honkong var firmware sitesinde uyuz oldum pcim yok bakamıyorum 3 tane honkong var ama 1ine gelmiş sadece bana yardımcı olurmusunuz ayrı konu açmak istemedim

• LG G2 D802 almanya çıkışlı imei atılmış.Buna nasıl güncelleme yapcam bilen var mı ?

• Kamerada iyilesme var mi yukleyenler. Bana da gelmemistir. Paralel it, bnm cihaz

• başarılı . sadece apps menüsündeki geçişlerdeki o hantallık gitmemiş lanet olsun sebebi neydi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlargest

https://www.dropbox.com/s/dknf0c9qu19negm/2015-04-28-14-39-21.png?dl=0
    https://www.dropbox.com/s/tk20nz6y287l3j8/2015-04-28-14-38-42.png?dl=0

yukarıdaki lg telefonum nerenın ben honkong diye biliyodum telefonum paralel ithalat 32gb siyah honkonga güncelleme cıkmış ama 3 tane honkong var firmware sitesinde uyuz oldum pcim yok bakamıyorum 3 tane honkong var ama 1ine gelmiş sadece bana yardımcı olurmusunuz ayrı konu açmak istemedim

Benimde hkg sanıyordum hkg ama o üçlüden en alttaki mal modellabs mış hkg geldi diye seviniyordum hala bekliyorim guncelleme

Benimkide sizinkiyle aynı bu modelden bu tek bense var saniyordum yalnız ddeğilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shewawest -- 28 Nisan 2015; 17:29:01 >

• Shewawest S kullanıcısına yanıt
    Sizinkinde de resimdeki gibi mal models olayimi var honkong yazmiyor ben baya sikintili ya ayni anda gelmemesi, birdahaki telefonum galiba apple yada nexus serisi olcak, ama g2yi kitkatta istedigim cogu sey vsr ekrani dokunmadan acmak beni g2ye ceken ve home tusu fiziksel olmamasi arkadaki ledi gece coo sık duruyor, g2 devrini kapatinca ne yaparim hic bilmiyorum (:

• Xlargest kullanıcısına yanıt
    Aynı hocam ikimizin modelleri bende bekliyorum hkg ye geldiyse bizede gelmesi an meselesi diye düşünüyorum sonuçta 3 parçada hkg nin uretimi

• Shewawest S kullanıcısına yanıt
    Ins dedigin gibi hemen dagitirlar hocam guctasarruf modu umarim ise yarar birsey yapmislardir simdiki frekansi dusurmedigi icin hic bir anlami kalmiyor, neyse hocam gelince ben haberdar olursam sana pm atarim hergun kontrol ediyorum, ota uzerinden gelir ins

• Xlargest kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yüklü olan Rom "CloudyG2 2.2 KK" olduğu için otomatik güncelleme almayacağından dolayı Flashtool aracılığıyla güncelleme yaptım.. KDZ kullanarak upgrade kolay ve stabil oldu..

• telefondan ne zaman indirilir?

• Arkadşalar benim sorun farklı biraz. PC suiteyi açtım taktım telefonu güncelleme var uyarsıı geldi yaptım güncellemeyi ancak %22'de takıldı assert hatası verdi. Çıkarıp geri takın kabloyu dedi çıkardım geri taktım hata verdi, telefonu yeniden başlatın yazıyordu bide başlattım şuan güncelleme görünmüyo + telefoın açılmıyo software update yazısında kaldı. Ne yapabilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rf.id -- 28 Nisan 2015; 19:02:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.