Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben recovery atıp vodafone rom kurdum gayet stabil ve düzgün.

G health mi ne g3 deki var ama çalıştıramadım.
    wifi dosya aktarım zımbırtısını bulamadım.

Şarj süresi fena değil ısınma yok. Takılma fln hiç yaşamadım. Rootlu kullanıyorum misss.

Tam bi düzene oturtsunlar kdz ile türkiye romunu kurcam ama her defasında quickremote yaptığım evrensel kumandalar kayboluyor çıldırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61

quote:

Orijinalden alıntı: yener2304
    quote:

Orijinalden alıntı: loneliness61 merhaba arkadaşlar.. güncelleme esnasında (Firmware Upgrade ekranında) lg yazılımı hatayla karşılaştı. usb ve pili çıkartın baştan başlatıp tekrar bağlayın dedi. usb çıkarttım ama reset atamadım tele. Tekrar bağladım tekrar denemeye çalıştı ama yine hata verdi. Tekrar başlat dedim ama tekrar başlamadı kaldı öyle. Programı kapadım açtım. Şu an teli bağlı görmüyor. Telefonda Firmware Upgrade ekranında kaldı öyle.. Ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan var mı ?
    Sorunu cozebildiniz mi
    Ben çözemedim ama servis jet hızıyla çözdü.. Sabah bırakmıştım akşam olmadan mesaj geldi ama almaya fırsatım olmadı.. Ne yaptılar bilmiyorum. Başka bir arkadaş anakartı değiştiler demiş. Benimkinde durum nedir yarın görcem bakalım..

Muhtemelen usb moduna alıp kdz rom attılar. Siz denemediniz mi ?

• Ram sizmasi sorunu telefon gereksiz yere cok kasiyor ağır çalışıyor nova launcher ile kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Kdz ile türkiye romunu kurdum. kameradan tutun her alanda yenilik yapmışlar. yeni telefon almış gibi oldum . Ellerine sağlık LG ! 5.0.2 ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Güncelleme sırasın da benim de telefon hata verdi ve şimdi geri de yüklenmiyor açılmıyor da Firmware Update kısmında kaldı . Çözümü bulan paylaşırsa çok yararlı olur.

Tot flashla sonra stock rom at düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

4.4 sürümü cok daha güzeldi, ne pilde ne de ramde fark var, bench sonuçlarıda benzer aynı.

Boşuna geçmeyin eksileri inanılmaz igrenç temaları ve logoları ekrandaki logolar çok küt ve yapay duruyor kitkatta sivriydi ve daha belirgindi, bildiğiniz windows phone çakması bir şey.

Geri yüklemeyi düşünüyorum birkaç gün kullandıktan sonra.

Aynen 4.4 kitkatta o insanlarin ekrani eline aldiginda vayyyy ekrana bak dedikleri sivrilik keskinlikten eser yok bulanik flo bir gorsellik var

• Arkadaşlar lollipopa geçtigimden beri şarjı fullemem 4 saat sürüyor ortalama. Hard reset attım yine aynı. Aynı şarj aleti daha 3 gün önce kitkatta 1 saatte %100 dolduruyordu cihazı. Ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamer21 -- 1 Mayıs 2015; 6:41:51 >
  • millet bu lolipopa rom ile mi geçiyor ? yoksa pc suite ile mi bende güncelleme yok diyor. millet lolipop yüklüyor lg güncellemeyi geri çektik diyor anlamadım gitti

• Ben güncelledim. İlk birkaç gün telefona kimse ulaşamıyor ve düzelmesi için kapatıp yeniden açmam gerekiyordu (tabi ne zaman fark edebilirsem). Şimdilik bu durum düzene girdi gibi. 3 fingers ayarı yok oldu sanırım. Özellik çalışmıyor ya da ben bir türlü bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Klavyeci24

millet bu lolipopa rom ile mi geçiyor ? yoksa pc suite ile mi bende güncelleme yok diyor. millet lolipop yüklüyor lg güncellemeyi geri çektik diyor anlamadım gitti

Güncelleme geçen hafta verildi pc suitten ama hatalı olduğu için geri çekildi pc suite baksanda görünmez

• Arkadaslar basladimi indirme guncelleme

• Benim cihaz uyari vermedi

• Google play dan da gorebiliyormuyz

• arkadaşlar öncelikle merhaba benimde bugün haberim oldu güncellemeden.bu 5.0.2 güncellemesi OTA üzerinden ne zaman gelmeye başlar bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

arkadaşlar öncelikle merhaba benimde bugün haberim oldu güncellemeden.bu 5.0.2 güncellemesi OTA üzerinden ne zaman gelmeye başlar bilgisi olan varmı?

Şuanlık güncelleme geri cekildi. 1 haftaya kalmaz ota dan verilir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonun program versiyonları ile ilgili detaylı bilgisi olanlar lütfen bizi aydınlatsın.

Mesela benim iki cihazim var

D80220c-AME-XX
    D80220c-SEA-XX

Sonu TUR-XX olan var EUR-XX olan var. Sanirim bunlar mevcut yuklu olan rom'un hangi ulkeye ait oldugunu gosteriyormus.

Bu konuda bilgisi olan varsa aciklayabilir mi?
  • İyi de biz güncellemeyi yaptık şimdi. Tekrar güncelleme gelince yeniden mi yapacağız?
  • Alttaki tuşlar otomatik gizleniyor mu?
  • Ben yazılımı ay başı yüklemiştim. cihazı hard reset yaptım.3-4 günde 1-2 kere 0 dan şarj yapınca felan şuan perfor. olarak kitkattan daha hızlı ve şarjı hemen hemen kitkatla aynı gidiyor.takılma yavaşlama yok tıklar tıklamaz uçuyor.
  • lg g2 telefonum 20 gundur serviste yasal sürec dolmasina ragmen aradigimda anakart bekledik gelmedi bi arkadaşa rica ettik bizimki paralel oldugu için paralel anakart takcaktık arkadas orjinal getircek daha iyi olcak yani biraz daha disinizi sıkarsanız tarzınada bi cevap aldim garanti intelcell iletisim tüketici heyetine gitsem fatura tutarini talep edebilirmiyim edersem bu firmadan alabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.