Şimdi Ara

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
8
Favori
11.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merkep

ben de akk geçmişim şimdi indiriyorum da bu işlerle pek ilgisi olmayan biri olarak telefonumdaki kurulu programlar ile fotografları formatlamadan lolipopta görebilecek miyim yani nasıl olacak bu? tşk.

aynen göreceksin rehber bile aynı kalacak ama sen yinede ne olur olmaz bi yedekleme yap çünkü elektrik falan gider ne olacağını bilemezsin.lolipopu yüklemeden önce lg suite sana soruyo zaten yedekleme yapayım mı diye bi yarım saatten bişey olmaz yap gitsin.gerisini program kendi halldediyo zaten senin yapacağın tek şey pc başında beklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraxlive

Pc Suite ile yükleyenlerin çoğu %49 da kalma hatası alıyor ben dahil.

bende öyle bir hata yok direk yükledim acaba gerekli alan mı yok sizde belki pc suite güncel değildir d802tr romu mu rom x86 yada x64 pc lerde program farklı çalışabiliyormuş bendeki x64 romu bunlar olmadı romu bi daha indirin derim çünkü ben pc suite de kurdum bi hata olmadı ve telefon da gayet stabil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsemre1

quote:

Orijinalden alıntı: jakops. G2 lollipop performans videosu bilen var mı ?
    2 gündür kurcalayarak test ederek kullanıyorum performans anlamıda eskisinden daha iyi hal almış yani tepki süreleri iyileşmiş bunu yanında ram daha iyi kullanılıyor yani eskisinden daha fazla uygulamayı ram de tutup seri seri geçiş yapılabiliyor pil performansı eskisi ile hemen hemen aynı ama biraz daha uzun dayanıyor diyebilirim yani fark hissedilmiyor desek yeridir ayrıca sanki yeni bir telefon almış gibi bir his verdi güncelleme ve çokta şık duruyor bu performansı almak için hard reset şart yedeklemeleri yapıp bir hard reset atım şuan gayet güzel bir pişmanlığım yok bir tek şarj süresi biraz uzamış ama onunda bir güncelleme ile düzenleneceğini düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Orijinalden alıntı: memnun olan

Ame xx nerenin
    Ne zaman ame xx se lolipop gelir?

Birlesik arap emirlikleri

Kardeşim o Africa and Middle Earth olmasın ? AME
    Edit:Middle East 😀😀😀 Sorry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 26 Nisan 2015; 20:56:16 >
  • Arkadaşlar telefonum paralel ithalat. Yüklemede bir sıkıntı olur mu ?

Edit: Cihazım Singapur cihazı. Daha gelmemiş güncelleme.http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 adresinden sizde cihazınıza gelip gelmediğin kontrol edebilirsiniz. Yapmanız gereken yazılım bilgilerinde hangi ülke romunun kullanıldığına bakmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 2 Mayıs 2015; 14:27:38 >
  • PC SUİT 100 mbde takılıp kalıyor
  • Okisht kullanıcısına yanıt
    Ben sizi eleştirmiyorum sadece forumun samimiyetinden kaynaklı forum editörlerinin genel sorunu söylüyorum.

Henüz otaya gelmediginden dolayı haberi geç yapmanız konusunda sitem etmenizde haklısınız ancak bu sitem sizin editör olduğunuz forumda çok da zaman geçirmediginizi gösterir zira lg g2 anakonusu "LOLLİPOP GELDİ" başlığıyla 2-3 gündür popüler konuların başında.

Neyse küçük olayları büyütmeye gerek yok iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nate Dogg kullanıcısına yanıt
    Malesef forumdaki başlığı dün gördüm
    Bundan sonra ana konuları daha sık kontrol etmeye çalışacağım zaten. Siz de herhangi bir durumda beni mesaja etiketleyerek destek olabilirsiniz.
    eleştiriniz için teşekkürler, iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

quote:

Orijinalden alıntı: Buraxlive

Pc Suite ile yükleyenlerin çoğu %49 da kalma hatası alıyor ben dahil.

bende öyle bir hata yok direk yükledim acaba gerekli alan mı yok sizde belki pc suite güncel değildir d802tr romu mu rom x86 yada x64 pc lerde program farklı çalışabiliyormuş bendeki x64 romu bunlar olmadı romu bi daha indirin derim çünkü ben pc suite de kurdum bi hata olmadı ve telefon da gayet stabil.

Güncelleme hatalarını onar dedim önce kitkat sonra lolipop kurdu hocam hallettim 5-6 saatte..

• PC Suit ile hatasız yükledim. Yeni telefon almışım gibi performansı arttı. Bence G2 kullananların, uzun bir süre yeni bir telefona ihtiyacı kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

Malesef forumdaki başlığı dün gördüm
    Bundan sonra ana konuları daha sık kontrol etmeye çalışacağım zaten. Siz de herhangi bir durumda beni mesaja etiketleyerek destek olabilirsiniz.
    eleştiriniz için teşekkürler, iyi forumlar

Forumdaki en ilgili ve hevesli editörsünüz zaten kanımca. Sözlerim ağır kaçtıysa özür dilerim

Tekrardan iyi forumlar iyi akşamlar

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Geri nasıl dönebilirim sıkıntı olursa?
  • Note 4 ün bir 7-8 ayı daha var herhalde.

• D80220b-ESA-XX bana gelmiyor güncelleme :( pc suite dede son sürüm zaten yüklenmiş diyor nerenin romu bu
  • G2 kullananlar yaşadı, zaten yaşıyorlardı daha da yaşadılar, tebrikler LG

• Merhabalar,iyi forumlar. LG G2 kullanıcısıyım telefonun arka yüzünden D802 diye yazıyor. Cihaz ithalat yoluyla gelen bir cihaz ve PC Suite en son sürüm yüklenmiş diyor. Yani lollipop güncellemesini yapamıyorum. Şu an yükseltme hatalarını geri yükle dedim. Şu an %11de ve ne yaptığım hakkında hiç bir fikrim yok. Yardımcı olabilecek biri varsa çok memnun olurum.
  • g3 beat ne zaman gelecek ağalar bilen duyan..

• Mstarı takip edebilicez artık

• Moruk bu nerenin romu asdfjsja

LG G2 için Lollipop güncellemesi ülkemizde başladı

• Arkadaşlar benim paralel ithalat lg suite indirirken hangi sürümü seçmem gerekiyor? Sonu tr olan mı yoksa normal mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.