Şimdi Ara

LG G2 ile Lumia 1520 cihazları birbirleriyle takaslamak ne kadar mantıklı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın itibariyle 32GB Beyaz LG G2 cihazımı kafa kafaya olmak suretiyle Nokia Lumia 1520 cihaz ile takaslayacağım.

Her iki cihazda ufak tefek donanımsal ve yazılımsal farklılıklar dışında birbirlerinin aynısı diyebiliriz.Muhakkak ki biz kullanıcılara sunulan bu özellikleri ne sıklıkla kullandığımız alışkanlıklarımız doğrultusunda değişkenlik gösterebilir.Netice itibariyle var mı var?

Gerek android gerekse İOS işletim sistemli cihazları kullanmış bir son kullanıcı olarak kullanım alışkanlıklarımdan bahsetmem gerekirse eğer;

Android ve İOS klasmanında kesinlikle root yapmak ve işletim sistemini irdelemek gibi bir eğilimim olmadı.

Ziyadesiyle ağırlıklı olarak yaptıklarım;Sosyal medya,kısa aralıklarla video ve fotoğraf çekimleri ve multimedya'dan ibaret.

Bu bağlamda bakıldığında ve biraz da olsa kendinizi benim yerime koyarsanız aşağıdaki soruları nasıl cevaplarsınız....

1. Sizler LG G2 kullanıcısı olsaydınız bu değişikliği gerçekleştirir miydiniz,gerçekleştirmez miydiniz ve neden?

2. Siz windows phone kullanıcıları olarak işletim sisteminin son durumu ve cihazlar üzerindeki stabilitesi,ileriye dönük gelişimi nasıldır,nasıl olacaktır ve ümitli misiniz?

Şimdiden anlayış gösteren ve katılım sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Not: Yaklaşık 1 hafta boyunca Lumia 1020 kullandım ve sırf can sıkıntısından değiştirdim.Sanıyorum şuan konu ve durumum itibariyle yine aynı pozisyondayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 1 Kasım 2014; 18:21:33 >

• Dostum bende g2 sahibiyim ama kafam kafaya bulduysan bence çok çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle 1520 daha iyi bir cihaz ama sadece cihaz daha iyi ne sistem bede uygulamalar hiç birinde özen yok bende WP kullanıyorum ama eğer sosyal medya ve oyunla çok ilgiliysen çok pişman olursun çünkü uygulama yapımcıları uygulamaları diğer sistemlere göre çok daha kotu yapıyor işlevsellik 0 instagram çıktığından beri beta'da üstüne bir suru ozellik geldi ama bizde hala ilk versiyondaki özellikler mevcut. Çoğu uygulama bu şekilde

Edit: Stabilite standart 8.1 ile biraz düştü ama ben 720 kullanıyorum diğer cihazlarda çok fark varmı bilemem ama sürekli surduruluyor yazısından gına geldi artık sadece telefon temel özelliklerinde stabilite var rehbere girmek gibi örneğin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77479BCDA -- 1 Kasım 2014; 17:59:06 >
  • Daha anlaşılabilir olmak adına şöyle ifade etmek istiyorum.

1.Facebook ve Twitter faal olarak kullanıyorum.Uygulamalar arasında gezinmek ve uygulamaları kullanmak adına bir bağımlılığım yok.Sıkıldığımda veya afedersiniz kafam estiğinde kaldırıp atabiliyorum.

2. Oyun oynama alışkanlığım hiç yok gibi birşey.Örnek vermek gerekirse herhangi bir yarış oyununda eğer 1. başlayamazsam direkt oyunu siliyorum.Böyle bir mantaliteye sahibim.

''Madem öyle siz bu telefonda ne yapıyorsunuz?'' derseniz eğer;

Psikolojime göre takılıyorum.
  • Sen kafana göre takıl, hangisine ihtiyacın varsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan.

Ama eski bir android kullanıcısı olarak söylüyorum:

Üst düzey cihaz deneyimini Windows Phoneda yaşayamazsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Sen kafana göre takıl, hangisine ihtiyacın varsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan.

Anladığım kadarıyla siz de şuan windows phone kullanıcısısınız,peki siz neden geçiş yaptınız?Aslında değişiklik düşünüyorsunuz da sabır mı ediyorsunuz?
  • g2 nin harcı 1520 değil 925 falandır onun için kaçırmayın derim 1520 çok çok ust segment bir cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksenbes

quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Sen kafana göre takıl, hangisine ihtiyacın varsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu kullan.

Anladığım kadarıyla siz de şuan windows phone kullanıcısısınız,peki siz neden geçiş yaptınız?Aslında değişiklik düşünüyorsunuz da sabır mı ediyorsunuz?

Lumia 525 ten Lumia 1320 ye geçtim param olsa 1520 alırdım.Malzeme kalitesi kamera vs 1520 bariz üstün.

• G2 1520 nin yanına yaklaşamaz çok üst seviyede bir telefon 1520 bence kaçırma uygulamalar w10 la düzelecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir telefona 500-600 Tl den fazla vermeyen tiplerdenim. Ve büyük ekranlı telefonlara alışamadım. GMD kullanıyordum ve inan bana 1 senede sadece 2 kez donmuştu! Ama tek elle kullanım deneyimi hoşuma gitmiyordu.

Lumia 820'yi ikinci el 500 TL ye aldım. Ama uygulama olarak yetersiz olmasını geçtim, var olan uygulamalarda kalitesiz!

Onun dışında tasarımını çok seviyorum, kesinlikle daha kaliteli, Müzik ve navigasyon deneyimi çok iyi.

Bir telefonda ne aradığına bağlı. Facebook ve twitter yeter diyorsan geçilir.

Bu arada ben Windows Phone ara yüzünü androidden ve iostan daha çok seviyorum. Dinamik kutular çok işe yarıyor.

1500 tl verilmez. Sadece kamera için de geçilmez. Windows Phone deneyimi istiyorsan ikinci el lumia 820lerin 3 tane her birini 350 tlden satmak istedi telefoncu, ikinci el tabii.

Al bitane Windows Phone deneyimini doya doya yaşa. Kesinlikle daha sade, daha kullanışlı ama dahası yok!

• Cihaz sahibi ile yarın sabah buluşmak üzere sözleştik arkadaşlar,üzgünüm ki şimdilik elveda android ve LG,merhaba windowsphone ve Lumia 1520 :)

Not: Bu değişim kesinlikle memnuniyetsizlik nedeniyle olmamakla beraber tamamen keyfidir.Herkes her iki platform ve cihaza yönelebilir,ki ikiside güzel cihazlardır.
  • Hocam telefonu aldiktan sonra düşüncelerinizi merakla bekliyorum

• Benimde çok pis Aklım kayıyor sarı 1520'ye
    Bu Arada iPhone 6 kullanıcısıyım,Öncesinde 920-25,820-520-1020 kullandım

• Şu arkadaşımızın WindowsPhone işletim sistemine dair deneyimini paylaştığı makaleyi okudum.Ve malesef ki bahsettiğim takası gerçekleştirmekten ve dolayısıyla LG G2 cihazım ile vedalaşmaktan vazgeçtim dostlar...

Arkadaşımız resmen kullanıcıların yüreklilikle birbirlerine itiraf edemedikleri şeyleri,açık yüreklilikle dile getirmiş.Cihaz ve işletim sistemine yönelecek arkadaşların (en azından Microsoft silkelenip toparlanana kadar diyelim) makaleyi okumadan hareket etmemelerini önemle belirtmiş olayım.

Hepinize yorumlarınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

http://www.brkshn.com/windows-phone-maceram-ve-yorumlarim/

• quote:

Şu arkadaşımızın WindowsPhone işletim sistemine dair deneyimini paylaştığı makaleyi okudum.Ve malesef ki bahsettiğim takası gerçekleştirmekten ve dolayısıyla LG G2 cihazım ile vedalaşmaktan vazgeçtim dostlar...

Arkadaşımız resmen kullanıcıların yüreklilikle birbirlerine itiraf edemedikleri şeyleri,açık yüreklilikle dile getirmiş.Cihaz ve işletim sistemine yönelecek arkadaşların (en azından Microsoft silkelenip toparlanana kadar diyelim) makaleyi okumadan hareket etmemelerini önemle belirtmiş olayım.

Hepinize yorumlarınız ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

http://www.brkshn.com/windows-phone-maceram-ve-yorumlarim/

Kendi ile çelişen bir yazı olmuş. Uygulama konusunu bilerek aldık. Geri kalanı hikaye.

• 1520 kamera ve harita ozellikleri acisindan onde. g2 ise daha zarif bir telefon. 1520ye w10 gelmeyecek, g2 ise android l guncellemesini alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimode -- 2 Kasım 2014; 10:38:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

1520 kamera ve harita ozellikleri acisindan onde. g2 ise daha zarif bir telefon. 1520ye w10 gelmeyecek, g2 ise android l guncellemesini alacak.

Lumia 1520'ye w10 gelmeyeceğine dair link paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • Hala Instagram sorunlu diyenler varya, ben ona gülüyorum Arkadaşım bir araştırın, bakın, markette nasıl uygulamalar var. 6tag diye bir uygulamamız var markette ve inanın Instagram uygulamasyından daha güzel ve işlevsel. Ama yok olmaz, ben sistemi kötüleyeceğim diyorsanız size at gözlüklerinizle başarılar diliyorum

Sadece bu değilki, sistemi her açıdan kötüleyenler var, çünkü bilmiyorlar, araştırmıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Hala Instagram sorunlu diyenler varya, ben ona gülüyorum Arkadaşım bir araştırın, bakın, markette nasıl uygulamalar var. 6tag diye bir uygulamamız var markette ve inanın Instagram uygulamasyından daha güzel ve işlevsel. Ama yok olmaz, ben sistemi kötüleyeceğim diyorsanız size at gözlüklerinizle başarılar diliyorum

Sadece bu değilki, sistemi her açıdan kötüleyenler var, çünkü bilmiyorlar, araştırmıyorlar..

+1 katılıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multimode

1520 kamera ve harita ozellikleri acisindan onde. g2 ise daha zarif bir telefon. 1520ye w10 gelmeyecek, g2 ise android l guncellemesini alacak.

Lumia 1520'ye w10 gelmeyeceğine dair link paylaşabilir misiniz rica etsem?

620 hariç tüm wp lara geliyor

Windows 10‘un sunumunu yapan;
    Windows Phone başkanı Joe Belfiore,
    her ne kadar Windows Phone’un gelecek
    versiyonu ile ilgili bilgi vermese de
    Windows 10‘un tüm platformları
    kapsayan ortak mağaza ve tek Windows olacağı sunumun çarpıcı yönleri arasında
    idi. PC, tablet ve akıllı telefonları
    birleştirecek olan evrensel bir işletim
    sistemi olacağından bahsedilen Windows
    10 ile ilgili olarak sunum sonunda Joe
    Belfiore’a yöneltilen bir soruda
    Windows 10‘un sıradaki Windows Phone olup olmadığı sorulurken,
    Belfiore Windows 10′un mobil cihazlara
    geleceğini onayladı. Microsoft; Windows 10′un 4 ile 80 inç
    arası tüm cihazları destekleyeceğini
    belirtiyor. Windows 10′un Build 2015
    ile birlikte resmi dağıtımına başlanması
    bekleniyorken, akıllı telefonlar için ne
    zaman önizleme sürümünün yayınlanacağı merak konusu. Kaynak: Windows Phone Haber

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.