Şimdi Ara

LG G2- IMEI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Bugun telefonuma bir mesaj geldi IMEI numarası ile IMEI numaranız klonlanmıştır 30 gün içerisinde kapatılacaktır satın aldığınız yere başvurunuz diye mesaj geldi... ben bu telefonu alalı 1 ay olmadı teknosadan aldım faturası vs. duruyor herşeyi.
    Yarın teknosaya gidicem. Bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.

• 19fiki34 1 kullanıcısına yanıt
    Telefon satın alındıktan sonra imei numarası kopyalandığı için sadece tek hata tanımlatarak kullanabilirsiniz. Teknosa telefonu geri iade almayacaktır.
  • Bu ne saçlamıktır? Ne anlamı kaldı ki? Bunun başka bir çözümü yok mu?
    Yok malesef. Ya da kullanmadığınız bir telefonun imei numarasını klonlatırsınız, o halde de telefon garantiden çıkar, otomatik güncellemeleri alamaz.
  • Başka bir çaresi yok mu bunun? Peki nasıl çalınmış olabilir kim çalmış olabilir ? Neren buldular da çaldılar?
    Telefon paralel ithalat olduğu için imei henüz kayıt edilmemiştir. Gidip durumu belirtin. Kayıt edilmeyip geri iade alınmazsa fatura ile beraber tüketici hakem heyetine başvurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa da mı paralel ithalat yapıyor? ben teknosa güvenilir muhattap olur diye teknosadan almıştım halbuki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Samsung İmei Atma
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ne kadara aldınız?

• 1299 tl haftasonu indirimi. ve bana üstüne basa basa sorduğumda lg türkiye garantili dediler ama.

edit : 32gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19fiki34 -- 2 Ocak 2015; 21:45:13 >
    Gidip aldığınız şubeyle durumu konuşun. Telefonu ithal eden firma ile ilgili bir durum. Üstte dediğim gibi olumsuz yanıt verirlerse tüketici hakem heyetine başvurun.

belkide bi arkadaşın imeni clonladı yada teknosadaki bi elaman telefon satılmadan imesini yazdı bi kağıda kendi telefonuna caktı bölesi şeyler yazılımlarla mümkün
    sen git hakkını ara valla benim başıma gelicek yeni aldığım telefonda iyi bi magzadan almış olucam oranın altını üstüne getiririm :)
  • İsin içinde teknosa varsa üründen soguturlar adami hele magazadan çözemezsiniz ilk once netten bir yazin merkeze onlar yonlendirsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

belkide bi arkadaşın imeni clonladı yada teknosadaki bi elaman telefon satılmadan imesini yazdı bi kağıda kendi telefonuna caktı bölesi şeyler yazılımlarla mümkün
    sen git hakkını ara valla benim başıma gelicek yeni aldığım telefonda iyi bi magzadan almış olucam oranın altını üstüne getiririm :)

tam da onu yazıcaktım. aldığım gün. 50 tl lik ekran koruyucu taktırıcakken şüpheli şeyler vardı. biliyorsunuz teknosada bi bölüm var tekno garanti gibi bişey. telefon hakkında bilgi veren eleman sen ödemeyi yap bana getir yapayım dedi. yaptım ödemeyi takması için götürdüm. arkada bir yerde yaptı ama. siz burda bekleyin dedi arkada sanırım giyinilen yer var orada yaptı ekrana takma işlemini ben sonra kutunun içini açtırdım kulaklığı falan almıştır diye şüphelendim eksik birşey yok dedi ama ben çok şüphelenmiştim orada. hatta o tekno destek gibi ismini unuttuğum yere giderken başka bir çalışan arkadaşıyla karşılaştı arkadaşı buna ben yaparım dedi bu da yok ben yaparım dedi üstüne tepki vermeden... ben bundan çok şüphelenmiştim....

https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama hocam şurdan bi imei numaranızı kontrol edermisiniz
    eğer kayıtlı görünüyor ve böle bi uyarı size geliyorsa bilinki o işin içinde bi iş var
    ama eğer kayıtlı değilse konuşun genede bekleyin.
  • Benim telefonum çıkıyor. herhangi bir problem yok sahip oldugum telefon çıkıyor.
    gıdın teknosaya ortalıgı ayaga kaldırın. hatta bıraz musterlı bır saatte gıdın ses edemesınler.
    yumsak durmazsanız 0 cıhaz verırler nedemek yapacak bırsey yok. daha 1 ay olmamıs ımeınız klonlanıyor
    Verilen linkte imei sorgulaması yapınca elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz yazıyor mu. Eğer yazmıyorsa daha önce sim kartınızı taktığınız başka bir telefonun imei numarası kopyalanmış olabilir. Bu durumda sizin cihaz kapanmaz.
  • kaynak bölümünde ithalat yoluyla kaydedilen IMEI
    durumda ise IMEI numarası kayıtlı yazıyor. peki nerden anlayabilirim bi önceki cep telefonumda problem olup olmadığını?
    Size gelen kısa mesajda tam olarak ne yazıyor ve gelen kısa mesajdaki imei numarası şu an kullandığınız telefonun imei numarası ile aynı mı.

Aynı değilse gelen kısa mesajdaki imei numarasını verilen linkte sorgulatın bakalım hangi telefon çıkacak.
  • gelen mesajdaki imei numarası benim şu an kullanmış olduğum telefon ile aynı değil . zaten 1 hanesi eksik mesajda gelen imeinin yani 14 hane... daha önce kullanmış olduğum telefonun arkasında yazan ımeı numarasına da baktım ancak mesajda gelen ile aynı değil. şaşırdım kaldım...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.