Şimdi Ara

Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
26.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmayan 4g altyapısı için bu 4g ilginiz nedendir anlayamadım. Ülkemizde 3 yıldan önce yaygın olarak kullanılmayacak 4g teknolojisi.
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    konu türkiyede 4G olup olmaması değil neden aptal yerine konuyoruz??? bunu sorgulamak lazım ayrıca 4G 2015 yılının mart ayında giriş yapıyor Vodafone ve Turkcell tarafından teknolojiyi yakından takip etmiyorsanız bilemem yani 1,5 sene kaldı gelmesine.... bazı durumlarda 3G bile yetersiz geliyor insanı çileden çıkarabiliyor zaten 4G geldikten sonra 2.jenerasyon 2G EDGE tamamen kalkmış olacak sadece 3G ve 4G networkü kullanılacak
  • Donanimhaber incelemelerinde de diger incelemelerde de video kayitlarinda cok cok sik netleme yapmasi bana cok sinir bozucu geldi. Goruntu ne kadar kaliteli ne kadar sarsintisiz olursa olsun birkac saniyede bir netleme yapmasi beni soguttu acikcasi. Bunun yazilimla cozulmesini umuyorum.
  • herkes her dakika video mu çekiyor arkadaşlar anlamadım gitti telefonunuzda kaç tane video var karanlık ortamda video çekmiş ordaki adam siz böyle zifiri karanlıkta kaç kere video çektiniz karanlık ortamda bence cihazın kötü çekim yapması normal

bende 200 - 250 tane fotograf varsa 2 tane video var ha bende olmuşken iyisini isterim ama o kadarda abartmayın bence bu olay sanki z1de yokmu 30 fps çekim yaptığı için resimler atlaya atlaya gidiyor
  • Arkadaşlar birçok kişi bu cihazı kargo ile teslim alacak şekilde sipariş etti ön siparişin gereği doğrultusunda ve siz ürünü teslim alırken nelere dikkat ediceksiniz ?

Ölü pixel olayından bahsetmiş bir çok kişi bunla birlikte kontrol etmemiz gereken şeyler neler olmalı ? Daha sonraki süreçte sıkıntı yaşamamak için. Tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir mi.. ?

Teşekkürler

Ayrıca 5S ve G2 karşılaştırması için buyrun ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithatcann -- 23 Eylül 2013; 10:37:14 >

• bu arada belirtmeden geçmeyelim 1080P full hd 60fps çekim yapabilen bir kamerasi var. şuanki çoğu flagship modelde olmayan bir özellik..
  • en az iki yıl boyunca 4g olmayan bi ülkeye bu modeli vermeleri normal. sonuçta her sene başka ürün çıkaracaklar kardeş

bu ülkeye seneye 3g geliyo dendikten sonra 5 yıl bekleyen teknoloji takipçilerinden biriyim bende :) sanmıyorum verdikleri tarihte yapacaklarına. 3g nin ekmeğini yerler patronlar daha çok...

hem turkcell zaten 4 çekiyo şaka maka
  • Ya beyler ne 4g si
    Istanbulda bile cogu yerde saglikli 3g yok ... 4g vermiyorlar diye de kusura bakmayin lg 3. sinif dunya ulkesi olarak gormesine gerek yok cunku teknoloji olarak zaten oyleyiz
  • 4g olmazsa olmaz.....illede 4 g...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Hocam resmi rom yüklenirse bildiğm kadarıyla olmuyor ama belli olmaz tabi. Ek olarak bildiğim kadarıyla LTE birimi ve İşlemci aynı yongada lg çipseti değiştirmeyeceğine göre 4g de vardır diye düşünüyorum. Kaldıki cihazın kodu D802 ve bu kodla satılan diğer cihazlarda radyo ve LTE var gözükmekte.

İşlemci ve LTE biriminin aynı yongada olduğuna buradan bakabilirsin.http://www.qualcomm.com/snapdragon/processors/800

süper cevap. dahada 4g var mı demeyelim. snapdragon800 de donanımı var. ama güncelleme bekleyebiliriz. zaten 4g çıkana kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Gece video cekimi vasat.iyi demem mumkun degil.kamera sizin icin onemliyse mutlaka inceleyip oyle satin alin derim

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Bir de şunu buldum hocam, videonun sonunda kamera tökezliyor.

1e1 incelemeden karar vermicem orası kesinleşti artık teşekkürler

• Öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Güle güle güzel günlerde kullanmanız dileğiyle...

Mümkün olduğunca tüm mesajları okumaya çalışıyorum ancak bu mesaja cevap yazmam gerektiğini düşündüm.

Öncelikle hafıza konusunda ben 13-14 GB alanla geleceğini düşünmüyordum. 10-11 GB benim beklediğim değerdi.

Çünkü 16 GB aslında 15 GB, 32 GB da aslında 29 GB kadardır.

13-14 GB arası alanla arkadaşların da dediği gibi 16 GB iPhone ve 16 GB Nexus cihazlar gelir.

Bu cihaz zaten bir kere Nexus gibi saf Android'i üzerinde bulunduruyor, onun da üzerinde LG'nin ara yüzünü taşıyor.

Yani bu şartlarda 16 GB LG G2'nin değil 13 GB, 12 GB alanla gelmesi bile mümkün değildir, gelmişse de bir sorun var demektir.

Bu arada 32 GB modelin de yaklaşık 25-26 GB arası boş alanla gelmesi lazım, daha fazlasıyla mümkün değil.

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    ses arttırma tuşundaki sorunu çözebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla_

Bir de şunu buldum hocam, videonun sonunda kamera tökezliyor.

anladığım kadarıyla isoyu arttırmak yerine pozlama süresini düşürüyor sorun oradan kaynaklanıyor.

• Malesef sorun devam ediyor.servise gondermeye karar verdim.acikcasi uzgunum bu konuda :(

• Operatörler 4g planlarını henüz açıklamadılar, 2015 sonrası deniliyor, fizibilite ve test çalışmaları yapıldığını zaten biliyoruz. Geçenlerde ulaştırma bakanlığı 4g 'de yatırım maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla tüm operatörlerce ortak kurulum - kullanımı için 2016 yılında ihaleye çıkılması planlarından bahsetti. Şu anda bile 3g şebekesi tüm ülkeye yayılamamış iken, bu alanda hala yatırımlar sürerken, 3g double carrier ve benzeri gelişmiş 3g alt yapıları yatırımları henüz ilerlemeye başlamış ve sınırlı sayıdaki şehirlerde ve o şehirlerin sadece belli başlı yerlerinde sunulabilir halde iken, 1 buçuk senede 4g nin gelmesini beklemek yersiz olur. Daha önceden denildiği gibi 2016-2017 yılları 4g nin yavaş yavaş hayatımızda yer ettiği yıllar olacaktır. Yaygın kullanımı 2018 den önce olmayacaktır. Bu sebeple telefonlarda 4g özelliğinin olmasının bir anlamı yok. G2 için konuşursak donanımsal olarak 4g mevcut Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çip seti 4g LTE-A desteğine sahip.

Aptal yerine koyulduğumuz düşüncesine kapılmanız gerekmiyor, bir çok ülke 4G alt yapısına yavaş yavaş geçmeye başladı, örnek olarak daha önce bahsettiğiniz Kazakistan 2012 yılında adımlarını attı ve 2014 'de tüm ülkeye yaymayı planlıyor, o sebeple LG Kazakistan 'ın internet adresinde 4G ağ desteğinden bahsetmesi normal, hatta Afganistan 'da bile adını hatırlamadığım bir operatör 4G 'yi işletime soktu ama kapsama alanı ne kadardır orasını az çok tahmin edebiliriz, bu sebeple muhtemelen Afganistan 'da satılacak telefonlarda 4G ağ özelliklerinden bahsedilecektir. Bir çok ülke 4G 'yi yavaş yavaş işletmeye sokuyor, çalışmalarını yapıyor. O sebeple 4G henüz kullanıma sunulmamış, kısa süre içinde devreye girecek yada çok dar bir kapsama alanına sahip olsa bile bu ülkelerde 4G özelliğine vurgu yapılması, bundan bahsedilmesi normal karşılanabilir.

Türkiye 'de önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkacak telefonlarda bu özelliğe vurgu yapılarak pazarlama yapılacağına şahit olacağız. Eğer şu anda pazar açısından bir gereklilik olsaydı emin olun üreticiler, satıcılar telefonlarında pazarlama unsuru olarak 4G 'miz var demekten kaçınmazlardı.

• KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    sen LG türkiye de çalışmıyorsan ben hiçbirşey bilmiyorum :D katıksız %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOKTURUK

Operatörler 4g planlarını henüz açıklamadılar, 2015 sonrası deniliyor, fizibilite ve test çalışmaları yapıldığını zaten biliyoruz. Geçenlerde ulaştırma bakanlığı 4g 'de yatırım maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla tüm operatörlerce ortak kurulum - kullanımı için 2016 yılında ihaleye çıkılması planlarından bahsetti. Şu anda bile 3g şebekesi tüm ülkeye yayılamamış iken, bu alanda hala yatırımlar sürerken, 3g double carrier ve benzeri gelişmiş 3g alt yapıları yatırımları henüz ilerlemeye başlamış ve sınırlı sayıdaki şehirlerde ve o şehirlerin sadece belli başlı yerlerinde sunulabilir halde iken, 1 buçuk senede 4g nin gelmesini beklemek yersiz olur. Daha önceden denildiği gibi 2016-2017 yılları 4g nin yavaş yavaş hayatımızda yer ettiği yıllar olacaktır. Yaygın kullanımı 2018 den önce olmayacaktır. Bu sebeple telefonlarda 4g özelliğinin olmasının bir anlamı yok. G2 için konuşursak donanımsal olarak 4g mevcut Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çip seti 4g LTE-A desteğine sahip.

Aptal yerine koyulduğumuz düşüncesine kapılmanız gerekmiyor, bir çok ülke 4G alt yapısına yavaş yavaş geçmeye başladı, örnek olarak daha önce bahsettiğiniz Kazakistan 2012 yılında adımlarını attı ve 2014 'de tüm ülkeye yaymayı planlıyor, o sebeple LG Kazakistan 'ın internet adresinde 4G ağ desteğinden bahsetmesi normal, hatta Afganistan 'da bile adını hatırlamadığım bir operatör 4G 'yi işletime soktu ama kapsama alanı ne kadardır orasını az çok tahmin edebiliriz, bu sebeple muhtemelen Afganistan 'da satılacak telefonlarda 4G ağ özelliklerinden bahsedilecektir. Bir çok ülke 4G 'yi yavaş yavaş işletmeye sokuyor, çalışmalarını yapıyor. O sebeple 4G henüz kullanıma sunulmamış, kısa süre içinde devreye girecek yada çok dar bir kapsama alanına sahip olsa bile bu ülkelerde 4G özelliğine vurgu yapılması, bundan bahsedilmesi normal karşılanabilir.

Türkiye 'de önümüzdeki 1-2 yıl içinde çıkacak telefonlarda bu özelliğe vurgu yapılarak pazarlama yapılacağına şahit olacağız. Eğer şu anda pazar açısından bir gereklilik olsaydı emin olun üreticiler, satıcılar telefonlarında pazarlama unsuru olarak 4G 'miz var demekten kaçınmazlardı.

KOKTURUK said ''G2 için konuşursak donanımsal olarak 4g mevcut Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800 çip seti 4g LTE-A desteğine sahip. '' bu cümlenizi LG TÜRKİYE çalışanları ısrarla çürütüyorlar HEM DONANIMSAL OLARAK DESTEKLEMİYOR HEMDE TÜRKİYEDE 4G NETWORKÜ YOK DİYORLAR

• Hiçbir şey bilmiyorsun o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.