Şimdi Ara

Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
26.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım dediğiniz gibi rom yükleyerek halledilir
  • Kendilerini yormalarının sebebi Türkiyede 4G 'nin olmayışı, olmayan ağ altyapısı için donanım-yazılım desteği sunmak nedenlerini anlayamayacağımız yasal mevzuatlara, operatör düzenlemelerine, teknik sebeplere dair gerekliliklere dayanan çok çeşitli regülasyonlarla boğuşmak anlamına gelir. Tekrar ediyorum olmayan ve en az 2-3 sene daha yaygın olarak göremeyeceğimiz 4G alt ağ alt yapısı için bu özellikte telefon çıkarmanın hiç bir anlamı ve gerekliliği yoktur. Gerek olsaydı hiç üşenmezlerdi. Bu durum sadece Türkiye 'de satılan G2 ler için geçerli değil pek çok gelişmiş Avrupa ülkeleride dahil dünyanın çoğu için durum böyle.
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    donanımda var ama KOKTURUK diyor ki mikroskobik teknik işlem yapılmış olabilir diyor
  • Iki sorun var.ilki, donanimsal;ses acma tusu calismiyor. Ikinci sorun yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Ayarlarda indirilen uygulama ve verileri silmeden fabrika ayarlarina donemiyorsunuz.cok sacma geldi bu durum. Cihazdan sogumadim ancak sanssizligima geldi bu cihazi servise gonderip 1 ay beklemek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KOKTURUK K kullanıcısına yanıt
    pm attım size bakar mısınız?
  • c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, sıkmayın canınızı cihaz LG Türkiye garantili ise eğer kısa sürede sorununuzu halledeceklerdir. Bu şekilde ilk parti telefonların daha çok sorun yarattığına dair şehir efsanesi sizde vücut bulmuş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

peki 4G yi anladıkta radyo neden yokk?

Radyo olsaydı bu telefonun başlangıç fiyatı 1800-2000 TL olurdu ve ben dahil şu an bu cihazla ilgilenenlerin en az yarısı bu cihazla ilgilenmiyor olurduk.

Samsung Galaxy S2 kullanıyorum. Radyosu var ama kaç defa dinledin diye sorsan cevabım hiç denecek kadar az olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 24 Eylül 2013; 0:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Iki sorun var.ilki, donanimsal;ses acma tusu calismiyor. Ikinci sorun yazilimsal oldugunu dusunuyorum. Ayarlarda indirilen uygulama ve verileri silmeden fabrika ayarlarina donemiyorsunuz.cok sacma geldi bu durum. Cihazdan sogumadim ancak sanssizligima geldi bu cihazi servise gonderip 1 ay beklemek istemiyorum.

Hocam az önce iPad'e LOG Dergisi Eylül sayısını indirdim.

Derginin 8. sayfasında cihazın ön incelemesi var ve şu bölümü okuyunca aklıma direkt sen geldin, aynen buraya aktarıyorum;

"Telefonu tuş kilidine almak veya uykudan uyandırmak için de arka yüzdeki düğme kullanılıyor. Ses açma düğmesi aynı zamanda LG'nin QuickMemo uygulamasına erişmek için de kullanılıyor."

Aynen böyle diyor hocam. Bence servise vermeden şu konu üzerine odaklan.

Diğer fabrika ayarları sorununun yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum. Bence onu da bir araştırmakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 24 Eylül 2013; 0:58:33 >

• Nasil 2 saate full sarj oluyor ordayim ben.

Htc one 2300 mah, s4 2600 mah pil kapasitesiyle 3-3.30 saat arasi sarj olurken 3000 mah kapasiteli g2 mantiken daha gec sarj olmasi lazim. Bilmedigim bi hizli sarj ozelligi falan mi var telefonda?

• Lady GarGara kullanıcısına yanıt
    1.5 A output şarj adaptörü ve buna uygun geliştirilmiş batarya ile mümkün.
  • Lady GarGara kullanıcısına yanıt
    LG'nin bu cihazda kullandığı batarya teknolojisi farklı ve daha gelişmiş, bu yüzden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dipsomaniac

Kimsenin anlamadığı şu;

Türkiye de 4G yok eyvallah ta... 4G özellikli iphonelar Türkiyede ki 3G+ üzerinden 20 mbit gibi hızlara çıkıyorlar. Siz ise ancak 3g hızı alacaksınız, hemde telefon desteklemesine ragmen.

Yaniliyorsun hocam cihazda HSPA+ destegi var yani 3.5 g buda ya max 21mbit dir yada 42mbit bunuda teknik detaylarindan bakip ogrenmek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMayros -- 24 Eylül 2013; 6:54:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Nasil 2 saate full sarj oluyor ordayim ben.

Htc one 2300 mah, s4 2600 mah pil kapasitesiyle 3-3.30 saat arasi sarj olurken 3000 mah kapasiteli g2 mantiken daha gec sarj olmasi lazim. Bilmedigim bi hizli sarj ozelligi falan mi var telefonda?

s4 2 saatte şarj oluyor 3-3.5 saat nerden çıktı.bendeki meganın pili 3200'lük ve 2 saatten önce doluyor sebebi basit şarj aleti 2A.aslında g2 nin daha çabuk dolmasını beklerdim...
  • LG Optimus Black ve 3D telefonlarında da radyo yoktu ama ufak bir radyo programıyla sorunsuz bir şekilde radyo dinleyebiliyorduk. Aynı program G2'de de çalışacaktır. Sorun olmaz.

4G'de de aynı durum söz konusu olacak. s800 işlemcisinde 4g varsa telefonda da vardır. Mikroskopik pin falan da yok, LG işlemciden nasıl kapatacak onu. Qualcomm'dan özel üretim işlemci istemesi lazım onun için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

quote:

Orijinalden alıntı: Dipsomaniac

Kimsenin anlamadığı şu;

Türkiye de 4G yok eyvallah ta... 4G özellikli iphonelar Türkiyede ki 3G+ üzerinden 20 mbit gibi hızlara çıkıyorlar. Siz ise ancak 3g hızı alacaksınız, hemde telefon desteklemesine ragmen.

Yaniliyorsun hocam cihazda HSPA+ destegi var yani 3.5 g buda ya max 21mbit dir yada 42mbit bunuda teknik detaylarindan bakip ogrenmek lazim

Hocam muhtemelen 42 Mbit'tir, çünki Optimus G'de de 42 Mbit.
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    cihazda dual carrier çift taşıyıcı var HSPA+ 42 Megabit
  • Merakımdan soruyorum,10Mb üzerinde bağlantı hızı gören varmı,yada ne için kullanilir 3g de 10Mbps ustu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Nasil 2 saate full sarj oluyor ordayim ben.

1500-2000 mahlık bir şarz cihazı ile rahar rahat 2 saatte şlarz olur.Eğer hızlı şarz olmasını engellememişlerse.Kullandığım bir galaxy serisinde saatte 500 ma lık bir şarz için kısıtlamışlardı hangi galaxy serisi olduğunu hatırlamıyorum ama daha sonra 2000 ma lik şarz cihazı ile note 2 de 2-2,5 saatte şarzı doluyordu.
    İşin doğrusu batarya amperi bölü şarz cihazının amperine bölünce zaman çıkar yalnız kısıtlama yapılmamışsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Merakımdan soruyorum,10Mb üzerinde bağlantı hızı gören varmı,yada ne için kullanilir 3g de 10Mbps ustu

ben 22.6 megabiti vodafone da gördüm turkcell de 14.8 megabiti gördüm avea da 11,3 megabiti gördüm
    teorik olarak saniyedeki download hızı vodafone da 2,1 mb/saniye turkcell de 1,3 mb/saniye aveada 900 kb/saniye
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    sorunun altında yatan cevabı açıklayayım sana şimdi adsl yada Vdsl kullanıyorsan örnek verelim sana türk telekom 6mb hız verdi aynı şekilde mobil firmalardan biriside 6 mb hız verdi diyelim türk telekomda 6 mb hızı alırsın ama mobilde alamazsın çünkü verilen 6 mb hız çevredeki baz istasyonundan bütün mahalleli yararlanır ama adsl de 6 mb hız sadece sana verilir. Bu yüzden büyük şehirlerde insanın çok olduğu yerlerde mobildeki hız o oranda düşer. O yüzden haftalardır 4G olsun diye çırpınıyoruz.Belli bir zaman sonra 3G hızı yeterli gelmeyecek daha fazla kişiye hizmet vereceği için
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.