Şimdi Ara

Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
7
Favori
26.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yardimci olan ilgili arkadaslara tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun şimdi eleştirilerime başlayabilirim

Arkadaş nedir bu 4g sevdası zaten türkiyede olmayan bir şey ayrıca millet bilip bilmeden konuşmuş gidip lg flash tool ile ısviçre romu atarsanız 4g seçeneği gözükür eğer türkiyeye 4g gelirse burada da aktif ederler onu

• c_e_m22 kullanıcısına yanıt
    Cem bey ;

-video izlerken otomatik durdurma gozle takip sorunlu,belki benim cihazla ilgili olabilir umarim duzelir

şeklinde bir durum belirtmişsiniz

Ben arkadaşım izlerken durdugunu farkettim ama bende durdurmuyor.. Düz tutuyorum tam sensöre odaklanıyorum gözlerimle çeviriyorum kafamı ama olmuyor. Ayrıca yan tutup full ekranda ızledıgımızde de arkadasımda durdurmuyor. Bu bütün cihazlarda sorunlu mu ? Kişi seçip herkesin gözünü algılamaması :S ? Ama video izlerken sol üstrte bildirim olarak bir medya işareti ve üstünde de göz işareti var. Bunla birlikte akıllı ekran özelliğinin çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız.. Teşekkürler
  • yahu 4g olsa diyenler bu kadar cahil olmayın Türkiye de 4g 2016 da gelecek olsa ne olacak calismaktan sonra kaldı ki 4g vardır sadece aktif değildir

• Bugun biraz inceledim. Ekrani ve tasarimi cok iyi. Cihazin ele oturusu ve tepkisi cok iyi. Yalniz arkadaki tuslarin kullanimi biraz zor. Zamanla alisilir.
    Lg buna gereken yazilim destegini verirse htcyi sollar gecer. Zaten htc beatsi de kaybetti ve satislarda halen istedigi seviyeyi yakalayamiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Merakımdan soruyorum,10Mb üzerinde bağlantı hızı gören varmı,yada ne için kullanilir 3g de 10Mbps ustu

ben 22.6 megabiti vodafone da gördüm turkcell de 14.8 megabiti gördüm avea da 11,3 megabiti gördüm
    teorik olarak saniyedeki download hızı vodafone da 2,1 mb/saniye turkcell de 1,3 mb/saniye aveada 900 kb/saniye

vodafone da 23 mbıt gordum bende iphone 5 cihazımda
  • çoğu arkadaş bataryanın değiştirilebilir olmamasını "nasıl olmaz arkadaş, çöp bu cihaz" deyip eleştirmiş, ben nacizhane kendi görüşümü sunacağım,

daha önce motorola atrix ve sony ericsson x10 kullanmış biri olarak gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki LG çıkarılabilir batarya yapmamakla çok iyi etmiş, Zira,

çıkarılabilir batarya demek, batarya seçimini çoğunlukla elektronik bilgisine çok sahip olmayan ve "bütçesini düşünen" son kullanıcıya bırakmak demektir. böylelikle piyasadaki ucuz yan sanayi bataryaların satışının önü açılmış olacaktır.

Özellikle son zamanlarda "şarjdayken patlayan, cebinde dururken yanmaya başlayan, konuşurken kulağını uçuruan" telefon haberleri duyar olduk, değil mi? işte aynen apple'ın yaptığı gibi (hiçbir cihazında değiştirilebilir batarya bulunmamaktadır), LG de hem isminin "patlayan bataryalarla" anılmasını engellemiş, hem de kullanıcısını korumuştur.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1984 -- 16 Ekim 2013; 13:37:16 >

• hiç aklımda yoktu, geçen gün bir siteden arkadaşa 32 GB lık sürümünü aldık, biraz kurcaladım gerçekten hoş bir telefon, Z1 ile G2 32GB arasında kaldım, gsmarenadan falan baktım ama ikisinin de artı ve eksi özelliği var, bilemedim hangisini alayım.. LG beni yazılım desteği konusunda korkutuyor.. Hiç bulaşmasam mi diye düşündürüyor adamı..

Forumlarda ufak tefek kamera takılmalarından bahsediyorlar, başka sorun çarğtı mı gözünüze arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

hiç aklımda yoktu, geçen gün bir siteden arkadaşa 32 GB lık sürümünü aldık, biraz kurcaladım gerçekten hoş bir telefon, Z1 ile G2 32GB arasında kaldım, gsmarenadan falan baktım ama ikisinin de artı ve eksi özelliği var, bilemedim hangisini alayım.. LG beni yazılım desteği konusunda korkutuyor.. Hiç bulaşmasam mi diye düşündürüyor adamı..

Forumlarda ufak tefek kamera takılmalarından bahsediyorlar, başka sorun çarğtı mı gözünüze arkadaşlar?

Bu cihaz lgnin prestij cihazi, ve bundan önce de pek parlak olmayan ununu düzeltmek için tek sansi, o yüzden diğer modeller olmasa bile bu modele en az1.5 2 sene destek vereceğini düşünüyorum

• Arkadaslar. Ekran hakkaten çok saglamlik hissi veriyor..

• Arka kapak çıkmıyor değilmi?

Video izlerken sanal tuşlar kayboluyor değilmi?

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    evet ve evet
  • gürültülü ortamlarda ahize sesi duyulmuyor mu acaba, ben sony xperia sola da bu sebepden sony e çok sövmüştüm demek ki lg de de aynı problem var.
  • ayfon dışında cihazına iki sene destek veren marka varmı?

belki nexus belki. senede iki amiral gemisi çıkarıyorlar destek mestek yok kendin uğraşıp bulup kırıp yüklüycen.

samsung o yönden iyi modelleri çok satıyor haliyle millet rom yazıyor prim yaptığı için.

lg sicili bozuk firma, ara ara iyi makineler yaptı fakat destek verdiği görülmedi. reklamın ne derece önemli olduğunu ve piyasa şartlarının nasıl değerlendirileceğini koreliler çok iyi biliyorlar, htc ye duyurulur.

şahsen beni lumia 1020 almaktan vazgeçirebilirseniz sevinirim.
  • arkadaslar görev yöneticisinde toplam 1816 mb ram bulunuyor sizlerdede oyle mı ,bu cihaz 2 gb degılmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

İyi aksamlar arkadaslar.
    **Beyaz renk 16 gb basari dist. İle iki yil garantili olarak 1.599 TL odeyerek bugun satin aldim.

**Arti ozelliklerini yazmayacagim. Herkes fikir sahibidir bu konuda. Sadece eksik bulduklarimi paylasmak istiyorum.
    -radyo yok.
    -alt kisimda 2 tane ses cikisi var ancak hoparlor kalitesini kullandigim iki cihazla karsilastirmak istiyorum. iphone 5 ile kiyasla seviye dusuk,nexus 4 e gore cok basarili.
    -gorusme esnasinda yogun sesli ortamlarda karsi tarafi duymakta gucluk cekiyorum. Ben vasat buldum. Sessiz ortamlarda ideal.
    -arkadaki fonksiyonel tuslar alisana kadar sizi zor durumda birakabiliyor.Yanlislikla dokunma basma gibi. tuslari gormeden yerini tespit etmek cok zor.Ben hala alisamadim bu yenilikci tasarima
    -gorilla glass2 ekran,kilifsiz kullanmak mantikli gelmiyor bana
    - cihazin eldeki tutus hissi kaliteli fakat hala elimden dusecekmis gibi urkutuyor beni.
    -video izlerken otomatik durdurma gozle takip sorunlu,belki benim cihazla ilgili olabilir umarim duzelir

Ilaveten bilgi olarak:

-Cihazda acik uygulama yokken bos ram miktari 780mb
    -16gb hafizanin 10.6gb kullabilabiliyoruz.
    -4g turkiye icin yok diye biliyorum.
    -multitouch var
    -kamera performansi oldukca basarili,ekran kalitesi kendine hayran biraktiriyor
    Cihaz ilk acildigindan bu yana %100 ekran parlakligi 3g surekli acik, wifi 3 saat baglanti yogun indirme yaptim.
    Tam 7 saatlik yogun kullanimim sonrasi %12 batarya suan. Pil konusunda bizi hic uzmeyecegini dusunuyorum.
    2 saat icinde tam sarj gerceklesmektedir.
    Cihazda hspa-hspda 3g mevcut..lte yada 4g desteklemiyor(ulkemize ozel bir durum)

Cihazin resmini ve antutu test sonucunu paylasiyorum. İlk test 32000 cikmisti suanda 35000 seviyesinde.
    Amatorce fakat bilinclendirme amaciyla yazdim. ilginize tesekkur ederim (Guncellenecektir)
     Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:) Lg G2 incelemelerim (ilk kullanici incelemesi:)

telefon büyükmüdür kullanımı nasıl büyük olduğu için almaya çekiniyorum

• enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    android ramlerin tamamını kullanabilen bir işletim sistemi merak etme.ama en azından 500-600 mb ram boşta olması gerekirdi.
  • Arkadaslar merhaba bende bir kac haftadir g2 kullaniyorum. Bugun farkettigim birsey var aklima takilan hemen sorayim. Alt tarafinda iki hoperlör var fakat ben sag taraftakini kapattigimda ses komple kesiliyor yani soldan hic ses cikmiyor acaba bu normal mi:yoksa benim telde mi bir sıkıntı var acaba bi bakiverseniz cok memnun olurum :) stereo ses alabilcegim oyun video felan actim ama nafile yardimci:olabilirseniz sevinirim

• karaca3444 K kullanıcısına yanıt
    arkadaşım forumda milyon kez yazıldı onlardan birisi mikrofon diğeri hoparlör
  • arkadaşlar sorulduımu bilmiyorum ama kilit ekranında kiilidi açıp hareketli ekran koruyuculu menu ekranına geçtiğimizde ekran bi kendini ayarlıyamıyor gibi oluyor tekrar yerleşiyor. note 2 de denedim onda olmuyor mesela varmı böyle bir durum sizde de?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.