Şimdi Ara

lg g2 internette ısınma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internete girince kamera tarafı feci sekilde ısınıyor 4.4.2 ve g3 costum rom telefonda fan olsa sogutamaz yani bişi indirirken daha beter ısınıyor video dada aynı ama cok hızlı sıkıntı yok ama ya sogla yarım saat girsem ısınsa normal dicem ama 1 iki dakika sonra yanıyor bu 20 c d vs olayı nerde yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• marketten cpu z uygulamasını indirip bi kur bakalìm telefonun sıcaklığını tam olarak bi ölç ben g2 almayı düşünüyorum ve eksik buldugum tek yanı bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam g3 custom rom kullaniyorum diyor, romda yada yuklemede biseyler hatali,romu degistir yada tum wipe leri yaparak tekrar kur.
    Benim telde normal bi isin ma var.Hatta samsung s4 gore hic isinmiyo diyebiliriz.

• bütün telefonlar ısınıyor çözümü yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewaz

Adam g3 custom rom kullaniyorum diyor, romda yada yuklemede biseyler hatali,romu degistir yada tum wipe leri yaparak tekrar kur.
    Benim telde normal bi isin ma var.Hatta samsung s4 gore hic isinmiyo diyebiliriz.

422 ye donecegim ama brıck olursa die tırsıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bütün telefonlar ısınıyor çözümü yok ki

bu normal ısınma degilki 5 dk nete gir telefın pert olacak yanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

internete girince kamera tarafı feci sekilde ısınıyor 4.4.2 ve g3 costum rom telefonda fan olsa sogutamaz yani bişi indirirken daha beter ısınıyor video dada aynı ama cok hızlı sıkıntı yok ama ya sogla yarım saat girsem ısınsa normal dicem ama 1 iki dakika sonra yanıyor bu 20 c d vs olayı nerde yazıyor.

Ben tel rootlu degil. Fakat onceki telde senin gibi isinma olayi s rom ve karnel kullanmaktan basima geldi, xda lg g2 rom diye arat karsina bircok secenek cikar. 4.4 romlar bazi ozelliklerini beraberinde getirdi. Ama bu custom romlari yapanlarda cok profosyonel degiller xda 4.4 romlardan yorumlari iyi olandan bitane indir ve kur. Romu kurmadan Ne yapacagin nasil yapacagin hepsi anlatiliyor.kolay gelsin. Ihtiyac varsa tel rootlamak kesinlikle gerekiyor sanirim bende ilerde rootlayacagim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rewaz R kullanıcısına yanıt
    tesekkurler rom dan pek anlamıyorum mesele o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman01a -- 1 Temmuz 2014; 13:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewaz

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

internete girince kamera tarafı feci sekilde ısınıyor 4.4.2 ve g3 costum rom telefonda fan olsa sogutamaz yani bişi indirirken daha beter ısınıyor video dada aynı ama cok hızlı sıkıntı yok ama ya sogla yarım saat girsem ısınsa normal dicem ama 1 iki dakika sonra yanıyor bu 20 c d vs olayı nerde yazıyor.

Ben tel rootlu degil. Fakat onceki telde senin gibi isinma olayi s rom ve karnel kullanmaktan basima geldi, xda lg g2 rom diye arat karsina bircok secenek cikar. 4.4 romlar bazi ozelliklerini beraberinde getirdi. Ama bu custom romlari yapanlarda cok profosyonel degiller xda 4.4 romlardan yorumlari iyi olandan bitane indir ve kur. Romu kurmadan Ne yapacagin nasil yapacagin hepsi anlatiliyor.kolay gelsin. Ihtiyac varsa tel rootlamak kesinlikle gerekiyor sanirim bende ilerde rootlayacagim.

baktım kardeş ama zaten g3 ron uda xda yapmış orjinal yapmam lazım kutuyu acınca 422 cıkıyor işte o rom 422 sanırım ısınmıyor onda eskiden ısınma sorunu yok muş gunceleme vıkmandan once

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.