Şimdi Ara

LG G2 Isınma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar paralel ithalat olan ürün kullanıyorum. 4.4.2 Kitkat kullanırken güncelleme geldi güncellemeyi yükledim ardından telefon normal bekleme internette gezme işlerinde bile 35 derece oluyor bu normal midir ? Değilse önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler. Şimdi telefonun kitapçığını okudum 0 ile 40 derece arası kullanımın normal olduğunu söylüyor ama ekrana dokununca sıcaklık hissetmek güzel olmuyor önerileri bekliyorum hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyNameisOli -- 13 Temmuz 2014; 11:51:29 >

• Arkadaşlar yardımınızı bekliyorum up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarindan sonra ben de lg g2 alicagim bugune kadar bu konulari hep arastirdim ve bazi kisilerde 10 dk kullanimda bile 50 dereceyi geciyomus seninki gayet normal bence.40-45 in ustundeyse sorun vardir bence. Sonucta sicak bi yaz ayindayiz 35 derece gayet normaldir

• Öncelikle cevabınız için teşekkürler telefona format attım bir kaç çözüm önerisi araştırdım şimdi sonuçu bekleyeceğim.Aslında aldığım derece normal fakat rahatsız ediyor bu sorunu format çözecek mi bakacağım

• Format attıktan sonra sonuçları bekliyorum su an
     LG G2 Isınma Problemi

• Son durum böyle kışın böyle olur mu beyler ?
     LG G2 Isınma Problemi LG G2 Isınma Problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: MyNameisOli

Son durum böyle kışın böyle olur mu beyler ?
     LG G2 Isınma Problemi LG G2 Isınma Problemi

Bence cok iyi paralel ithalat telefonlar isi konusunda cosabiliyor haline sukret bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar herkese merhabalar paralel ithalat olan ürün kullanıyorum. 4.4.2 Kitkat kullanırken güncelleme geldi güncellemeyi yükledim ardından telefon normal bekleme internette gezme işlerinde bile 35 derece oluyor bu normal midir ? Değilse önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler. Şimdi telefonun kitapçığını okudum 0 ile 40 derece arası kullanımın normal olduğunu söylüyor ama ekrana dokununca sıcaklık hissetmek güzel olmuyor önerileri bekliyorum hala

Kitkat ile benimde cihaz cok isiniyordu hatta ekranim bile sarardi serviste ekran degisti telefonu 4.2.2 ye dusurdum hem sarj hem isi sorunu yok cok sukur gayet guzel kullaniyorum tavsiye ederim

• Dostum sakın cihazını daha fazla ısıtma yoksa ekranında sararma meydana gelebilir Geçen hafta bende meydana geldi şimdi garantiye göndermeye çalışıyorum (paralel ithalat). Dikkat et dostum.
  • Chromeda bile hafif ısınıyor bugün JBye döneceğim ama bir sorum var jbye dönmek herhangi bir zarar verir mi tekrar kitkat dönüşü oluyor degil mi ?

• 5 dk subway oynadım 32 derece olan sicaklik 33.5 oldu normal mi bir de paralel ithalatda jelly bean konusundaki kdzler sorun yaratır mi

• quote:

5 dk subway oynadım 32 derece olan sicaklik 33.5 oldu normal mi bir de paralel ithalatda jelly bean konusundaki kdzler sorun yaratır mi

La iyi iste qnq amma pimpirikliymissin sende yav

• Yalnız kardeşim cpu-z bataryayı ölçüyor diye biliyorum işlemciyi değil ordada farkettiysen battery bölümünü gösteriyor batarya o derecelerdedir hep en fazla 36 falan olur ama işlemci benim oyun oynarken 50yi görüyor normaldeykende 39 40 oluyor normal mi bilemiyorum ama cpu-z de batarya 32.5 falan hep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.