Bildirim
LG G2 Kasma Sorunu
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UP ++++ -
kasma problemi lg launcherında meydana geliyor ayrıca biraz araştırman gerekiyordu bu telefon ve bunun bir üstü olan g3 olsun oyunlar için yada oyun oynamak için pek uygun değil, şöyle söyleyim internette yapılan testlere dayanarak söylüyorum telefon 20 sn tam işlemci gücünde çalıştıktan sonra direk ısınıp kendine korumaya alıyor. launcher olarak nova veya next kullanabilirsin yine çok kasarsa rootlayıp cm11 yada ehndroix kur aosp tabanlı denediğim en stabil romlar ios performansında hiç lag olmaz menü geçişlerinde. -
Geçişler konusunda takıntılıysan geçiceksin stabil bir aosp romuna bir daha başka rom kullanmazsın zaten ben mahdi kullanıyorum öneririm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ben de bu konudan muzdaripim. akıl verebilir misiniz?
benim de G2 32gb alalı 8ay kadar oldu. 1 aydır baya kasıyordu. hafıza tam doluydu yarı yarıya azalttım şimdi biraz daha iyi fakat ilk zamanlardaki gibi hızlı değil. daha önce birçok uygulama kurmuştum sildim temizledim bununla mı alakalı acaba? hala menü geçişleri olsun rehber olsun biraz yavaş çalışıyor. ne yapabilirim? -
Ben cloudy g3 v2.1 romunu kurdum cok stabil su anda cihazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
google launcher en stabil çalışan bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X