Şimdi Ara

LG G2 KULLANANLAR BURAYA. TECRÜBE, FİKİR VE SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM. (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.047
Cevap
26
Favori
118.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video duzenleyici mukemmel bir program olmus. Ancak programi actigimda fotolari eklemek isteyince cektigim tum fotograflari goremiyorum.gorebilmenin yolu varmidir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    cebi pcye kablo ile bağlayınca kendi otomatik olarak pc suit diye bir programın kurulumunu yaptı
    orda yedekleme ile ilgili bana iki seçenek sunmuştu,ilki yedeklemek istediklerimi manuel seçtirerek yedekleme,ikincisi ise komple yedekleme üzerineydi,bende ikincisini seçmiştim,keşke ilkini seçip sadece fihristimi fotolarımı ve önemli notlarımı yedekleseymişim,şimdi de korkumdan yedeklemeyi geri yükletemiyorum,bana hiç seçenek sunmadan geri yüklemeyi otomatik yaparsa sistem ve yazılım dosyaları basıma arıza cıkartabilir diye,birşeyi ilk defa yaptıgınız zaman illaki acemiliğinize denk geliyor işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emilia

cebi pcye kablo ile bağlayınca kendi otomatik olarak pc suit diye bir programın kurulumunu yaptı
    orda yedekleme ile ilgili bana iki seçenek sunmuştu,ilki yedeklemek istediklerimi manuel seçtirerek yedekleme,ikincisi ise komple yedekleme üzerineydi,bende ikincisini seçmiştim,keşke ilkini seçip sadece fihristimi fotolarımı ve önemli notlarımı yedekleseymişim,şimdi de korkumdan yedeklemeyi geri yükletemiyorum,bana hiç seçenek sunmadan geri yüklemeyi otomatik yaparsa sistem ve yazılım dosyaları basıma arıza cıkartabilir diye,birşeyi ilk defa yaptıgınız zaman illaki acemiliğinize denk geliyor işte...

LG zaten herşeyi geri yüklemez. Yani bir sorununuz olmaz. Rehberinizi falan alırsınız merak etmeyin.
    Bundan sonrası için de Rehber, SMS'ler ve Görüşme geçmişinizi yedeklemek içinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.piv.backupall uygulamasını tavsiye ederim.

• chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Cebi pcye bagladim,ancak azilim degisikliginden olsa gerek pc suit geri yuklemeyi yapamadi,banada guzel bir ders oldu,napalim saglik olsun...

Tavsiye program icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emilia -- 3 Şubat 2015; 23:58:07 >
  • Arkadaslar kulaklık son sesi bana az geldi bunu telefonu root etmeden halletmenin bi yolu var mi

• Usb kablom bozuldu hizli sarj Icin hangi kabloyu almaliyim bir bilgisi ya da onerisi olan var midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neferzade

Arkadaşlar acil yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var . Telefonum dün gece elimden karın içine düştü telefonun sadece arka yüzeyi Karlla temas etti telefonun üzerinde spigen kılıf vardı telefonu karın üzerinden aldım silip cebime koydum ama kılıfı hiç çıkarmadım yani birşey olacağına ihtimal dahi vermedim fakat 15 dk sonra telefon saçmalamayan başladı kulaklık takılı simgesi çıktı ekrana dokunduğumda ekran oynamaya başladı telefonu kapatmaya çalıştım ama telefon dondu kapandı bir kaç dakika sonra açıldığında ekranda gürüntü namına birşey yoktu eski tüplü televizyonların yağmurlama Görüntüsü gibi ebruli sanatı için hazırlanan su gibi bi hal Aldı renkler nokta boyutunda birbirine girmiş Ekranın tüm fonksiyonları Çalışıyor ama görüntü yok birbirine girmiş renkler şeklinde sabit bi görüntü var hatta ekrandan ezbere işlemler bile yapıyorum arama yapıyorum Wi-Fi açıp kapatabiliyorum . Telefon Teknosa garantili garantiye göndersem yaparlar mı acaba ya bu kadar basit bir nedenden telefon ÇÖP olamaz arkadaşın t50 si kömürlü suya girdi kalorifer peteğinin üstüne koydu kurudu çalıştı bu telefonda az biraz Karla temas etmiş diye ekranı pert oldu. Telefonu kaloriferin üzerinde baya beklettim ama nafile her fonksiyonu kusursuz Çalışıyor ama görüntü gelmiyor telefonu pirinç dolu kavanoza koydum pekde umudum yok sizce ekran düzelir mi düzelmezse garanti tamir eder mi.

Öncelikle geçmiş olsun.
    İyi diyorsunuz, güzel diyorsunuz ama telefonun içine sıvı madde girdiyse ve kısa devre yapıp devre elemanlarından birini yada birilerini yaktıysa yani o parçalar bozulduysa siz ne yaparsanız yapın artık geri dönüşü olmaz ki. Önemli olan nokta kısa devre yaptırıp devre elemanlarının bozulmasıdır. Siz isterseniz havuzun içine atın ama kısa devre olmazsa kurutup kullanabilirsiniz. Ama bir yağmur damlası denk gelip içeri girdiğinde kısa devre yaparsa telefon gitti.

• Arkadaslar teknosadan 28.01.2015 te lg g2 aldım. Ama ısınma ve sarjın az gitmesi sorunuyla karsı karsıyayım. Benim kosulsuz degisim isteme hakkım varmı. Gitsem nasıl bi muameleyle karsılasırım. Bilgili arkadaslar bi yardımcı olabilir mi acaba ?

• dumluc4 kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun.soruna gelince üstünden 1 ay geçmediyse ki geçmemiş kutulu değişim yani doa değişimi isteyebilirsinz.Ben ankaradayım ve fırat elektroniğin muamelesinden memnunum ölü piksel
    vardı sorunsuz 1 günde ekranı değiştirdiler.kulaklık bozuldu 7 dakkada değiştirdiler.açıkçası ankaradaki servisten memnunum.mecidiyeköydeki servis de iyiymiş.Sen ver
    onlara anlat durumu.değiştirirler.Ama bazen de pislik yapıp telefonu baya bi serviste bekletip 30 günü geçirmeye çalısıyorlar.(kutulu değişim yapmamak için ) hocam
    ama sen yine de dene şansını ben yapacaklarını düşünüyorum.bizi de haberdar et lütfen.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

• arkadaslar ben lg g2 almayi dusunuorum yalniz aklima takilan bisey var.internetten baktim cekilen fotolara cok iyi degil.bide ön kamerasi 2.1 mp siz memnun musunuz fotograflarin netliginden.bide telefon kaskosu yaptirsam olusabilcek problemleri onunla cozebiliir miyim?
    bide son olarak renk siyah mi beyaz mi hangisi daha iyi duruyor !!! yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur G2

Hocam öncelikle cihazın hayırlı olsun.soruna gelince üstünden 1 ay geçmediyse ki geçmemiş kutulu değişim yani doa değişimi isteyebilirsinz.Ben ankaradayım ve fırat elektroniğin muamelesinden memnunum ölü piksel
    vardı sorunsuz 1 günde ekranı değiştirdiler.kulaklık bozuldu 7 dakkada değiştirdiler.açıkçası ankaradaki servisten memnunum.mecidiyeköydeki servis de iyiymiş.Sen ver
    onlara anlat durumu.değiştirirler.Ama bazen de pislik yapıp telefonu baya bi serviste bekletip 30 günü geçirmeye çalısıyorlar.(kutulu değişim yapmamak için ) hocam
    ama sen yine de dene şansını ben yapacaklarını düşünüyorum.bizi de haberdar et lütfen.İnşallah iyi sonuçlar alırsın.

Usta ısınma artık yok ya. O gün nolduda ısındı acaba cözemedim. Sarj konusundada bi süre idare edecem. Baktım artık iyice az gidiyor verecem garantiye. Bataryamı degisiyorlar baska birseymi yapıyorlar onlara kalmıs artık.

• ARKADAŞLAR SORUNU OLAN BU YORUMUMU ALINTI YAPARAK SORABİLİR BENDE DE G2 VAR 32 GB GAYET MEMNUNUM ŞARJI FALAN DA MÜKEMMEL BİRAZCIK İNTERNET ÇOK YİYOR ONUN DISINDA SORUN YOK GAYET GÜZEL BİR TELEFON
    Usta batarya eger normallerin uzerindeyse bence kesinlikle degisim yaparlar.Isinmaya gelince o gun yogun kullandigin ve kaynak yiyen bi uygulama yapmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur G2

Usta batarya eger normallerin uzerindeyse bence kesinlikle degisim yaparlar.Isinmaya gelince o gun yogun kullandigin ve kaynak yiyen bi uygulama yapmistir.

Servise yollasam bataryayı nasıl test ediyorlar neye göre degisim kararı veriyorlar

bataryana bakıyorlar eğer bataryan atıyorum 3 saatte bitiyorsa bu G2 için normal değil yani en az 15 saat gbi bi sure kullanmalısın seninki bunun altındaysa değişim yaparlar.
  • elifsevil E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kasko yaptirma kaskoyu satarken kaskoyu sana bi guzel tanitiyorlar sonra kirilmis bi telefon gosteriyorlar sen de benim de
    basima ayni sey gelecek zannediyorsun.sonra telas yapip 200 tl verip kasko yaptiriyorsun.sonra ilgilenmiyirlar(teknosa).telefona gelince sorun cikar mi bilmem biraz sans isi acikcasi fakat gercekten iyi bir telefon.Renk olarak siyah daha asil ancak beyaz cok hos.kamera netligi olarak da tam bir selfie canavari degil fakat vasatda degil ben memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonklavyebükücü -- 11 Şubat 2015; 8:20:31 >
  • Arkadaslar 1.5 aylik g2 16 gb kullanicisiyim telefonun hicbir seyinden sikayetim yok yalniz 2 gundur telefonda konusurken karsi tarafin sesi kesiliyor saniyelik bi sekilde orn 3 hecelik bi kelimenin 1 kelimesini duymuyorum boylr bi dengesizlik kesiklik var nedir bunun cozumj servise gondermeye gerek varmi

Tesekkurler

• Arkadaşlar 2 hafta önce lg g2 aldım, sabah 10:00 da şarj %100 iken interneti açıyorum (wifi değil, telefonun interneti) sadece internette bi kaç site takip ediyorum (borsa takibi, akşama kadar açık) bi kaçta telefon görüşmesi yapıyorum en fazla, akşam 5 te bitiyor şarj yani %10 lara geliyor normalmi yoksa pilinde bir sıkıntımı var telefonun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

Arkadaşlar 2 hafta önce lg g2 aldım, sabah 10:00 da şarj %100 iken interneti açıyorum (wifi değil, telefonun interneti) sadece internette bi kaç site takip ediyorum (borsa takibi, akşama kadar açık) bi kaçta telefon görüşmesi yapıyorum en fazla, akşam 5 te bitiyor şarj yani %10 lara geliyor normalmi yoksa pilinde bir sıkıntımı var telefonun.

Pil bölümünden telefonun ekran süresine ve şarjı en çok neyin harcadığına bakın.
  • ARKADAŞLAR BENİM İÇİN ÖNEMLİ KULAĞIM SAĞIR OLACAK YOKSA,
    LG G2 telefonumda arama yaptığımda ses o kadar yüksek çıkıyor ki kulağım çok rahatsız oluyor ve telin arsındaki tuşlardan kısıyorum.Fakat her arama yaptığımda veya geldiğinde her defasında kısmak zorunda kalıyorum.Bunun bir ayarı yok mu tek seferde yapacağım.Ayarlara giriyorum ses kısma,medya vs ses kısma var kulaklıkla ilgili ses kısma yok
    LÜĞTFENNN YARDIMMMM
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.